FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO - UTA

La Dinamo se cântă prohodul: „Echipa își dă ultimele suflări! N-am văzut niciodată așa ceva!”

Dinamo a fost învinsă de UTA, scor 0-1. Florin Prunea, fost președinte și portar al „câinilor”, simte lipsa unui conducător în Ștefan cel Mare. +22   FOTO
Dinamo a fost învinsă de UTA, scor 0-1. Florin Prunea, fost președinte și portar al „câinilor”, simte lipsa unui conducător în Ștefan cel Mare.

Articol de GSP - Publicat miercuri, 21 aprilie 2021 00:20 / Actualizat miercuri, 21 aprilie 2021 00:33

Dinamo a fost învinsă de UTA, scor 0-1. Florin Prunea, fost președinte și portar al „câinilor”, simte lipsa unui conducător în Ștefan cel Mare.

Toate detaliile despre Dinamo - UTA 0-1, AICI!

„La Dinamo nu e nevoie de liniște, e care pe care, e război! Ar trebui ca echipa să joace fotbal. Lucrurile sunt scăpate de sub control, e un sat fără câini unde nimeni nu răspunde și merge totul din inerție. Dinamo își dă ultimele suflări! Nu se poate! Mai sunt câteva etape și se termină campionatul, ceva trebuie făcut.

Acum te gândești că ar fi bun și locul de baraj. Trebuie și un conducător. Poate fi Dănciulescu, el cunoaște foarte bine jucătorii. Le-am spus și unor suporteri să-l aducă pe Danciu înapoi, îl știe și pe Dusan, trebuie făcut ceva. Pentru că Dinamo are nevoie de un om în vestiar. 

N-am văzut niciodată în istoria lui Dinamo să forțezi cu doi fundași centrali în ultimele 10 minute și să dai pe ei în față. Sunt de atâția ani în fotbal. La Dinamo, să faci astfel de schimbări... Asta arată că lotul este unul subțire”, a declarat Prunea în emisiunea „Fotbal Club” de la Digi Sport 1.

Cele mai tari cadre din meciul Dinamo - UTA

+18 FOTO

Ministrul de Interne a găsit mașini furate în cantonamentul lui Dinamo: „Într-o săptămână să dispară de aici!"

Citește mai multe știri despre Dinamo:

Dusan Uhrin caută părțile bune în eșecul cu UTA: „Chiar îi înțeleg pe jucători”

Balint, coșmarul lui Dinamo în Ștefan cel Mare: „Victoria e meritată”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (15)
bodystyle74
bodystyle74  •  21 Aprilie 2021, 11:44

Echipa facuta de prunea anul trecut retrograda cu succes daca nu marea federatia nr de echipe. Nu inteleg de ce prunea vorbeste cand a fost intr-o situatie mai buna si a dovedit de ce nu este in stare. Daca in mandatul sau echipa dovedea calitate acum puteam sa-i inteleg frustrarea dar a fost tocmai invers.

polistul68
polistul68  •  21 Aprilie 2021, 10:45

Sa vina dl Pruneq sa mumceasca gratis, sa o ajute pe echipa care l.a format ca sportiv, ca om.....dar s.a vazut, si se vede ce fel.de.om e..peste tot pe unde a fost, nu a facut nimic, a plexat doar cu scandal si....o caruta de bani. Acuma doar critica pe la.tv...mare om, mare caracter...

pson1
pson1  •  21 Aprilie 2021, 09:15
Postat de Benedic Gabriel Duck pe 21 Aprilie 2021, 07:37

Eiiii,nu stie Prunea!!!! Cum nu e di.di.bi și pi.ci.hi și mai știu eu ce narozenii de genul??? N-au ei membrii cotizanti de la Lucescu până la X-ulescu???? Așa e cand conduc "cei mulți "!!!! Dar,hei!!!! au bătut pe STEAUA =FCSB (e drept în cupa looser-ilor,unde Becali n-a avut interes),așa că pot liniștiți retrograda!Și totul a început pe N.A. ,cu coregrafia de ***,care n-avea ce căuta acolo și cu blestemele care acum i-au ajuns!!! Pentru că Dumnezeu nu-i milițian și nu bate cu boata!!!! AMIN!!!

Mare prost mai ești nea Rață!

Vezi toate comentariile (15)
Comentează