FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO - UTA 0-1

Balint, coșmarul lui Dinamo în Ștefan cel Mare: „Victoria e meritată”

Laszlo Balint, antrenorul celor de la UTA, își felicită elevii după victoria obținută cu Dinamo în deplasare, 1-0. În sezonul regulat, arădenii se impuneau cu același scor în Ștefan cel Mare. +22   FOTO
Laszlo Balint, antrenorul celor de la UTA, își felicită elevii după victoria obținută cu Dinamo în deplasare, 1-0. În sezonul regulat, arădenii se impuneau cu același scor în Ștefan cel Mare.

Articol de GSP - Publicat marti, 20 aprilie 2021 23:08 / Actualizat marti, 20 aprilie 2021 23:44

Laszlo Balint, antrenorul celor de la UTA, își felicită elevii după victoria obținută cu Dinamo în deplasare, 1-0. În sezonul regulat, arădenii se impuneau cu același scor în Ștefan cel Mare.

Toate detaliile despre Dinamo - UTA 0-1, AICI!

„A fost un joc bun pentru nivelul Ligii 1. Am trăit cu emoții pe final, Balauru a avut câteva intervenții foarte bune. Aprecierile mele merg către băieți, au muncit foarte mult și victoria cred că e meritată. Mai sunt multe meciuri până la final, multe puncte puse în joc, trebuie să abordăm cu maximă seriozitate următoarele jocuri. 

E important să găsim soluțiile prin care să readucem echipa la un tonus foarte bun. Avem un lot echilibrat și trebuie să continuăm pe aceeași linie. Vrem să ne batem pentru locurile fruntașe din play-out. Muncim zilnic să devenim mai buni. Jucătorii au reacționat foarte bine după o perioadă grea, cu 3 eșecuri la rând, acum avem 4 meciuri cu 10 puncte, fără gol primit”, a declarat Balint la Telekom Sport.

1-0 esteeste al treilea rezultat direct dintre cele două formații, fiecare impunându-se în deplasare

Cele mai tari cadre din meciul Dinamo - UTA

+18 FOTO

Ministrul de Interne a găsit mașini furate în cantonamentul lui Dinamo: „Într-o săptămână să dispară de aici!"

Citește mai multe știri din Liga 1:

Gigi Becali: „FCSB a fost invitată în Super Ligă”

Eric dezvăluie de ce n-a jucat la Mediaș: „Era să-mi pierd piciorul”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (5)
magic4ever
magic4ever  •  21 Aprilie 2021, 08:43

Au avut 3 ocazii tot meciul si noroc cu carul pt ca a facut Sorescu pe zmeul sa bata el penalty desi niciodata nu e bine sa bata cine il scoate...si Ehman e catastrofa, a fost bulevard pe partea lui, de acolo a venit si golul dupa ce a fost depasit foarte usor..Puljic are 20 clase peste mediocrul de Ehman pe orice pozitie posibila...

arad4ever
arad4ever  •  21 Aprilie 2021, 07:52
Postat de cornelconasu pe 21 Aprilie 2021, 00:29

Balint Laslo bate câmpii, a avut un noroc azi...a două repriză au trecut de trei ori centrul terenului !!! După ocazii de gol scorul ar fi trebuit să fie cam 5-2, dar asta e !!!

Acrii sunt strugurii :)) ...Hai cu B-ul , nici Postelnicu din groapa nu va mai scapa !

publicer
publicer  •  21 Aprilie 2021, 07:50

Meritam victoria a spus ungurul bulan))) si daca pierdeai ne spuneai ca meritai un egal))) corect era sa spui ca ai castigat si cu sansa doar pt ca au rarat Dinamo 11m. Te a zapacit "sucesul" rau de tot. Shefield Friday si a acontat serviciile tale. E coada , vuiesc impresarii. )))

Vezi toate comentariile (5)
Comentează