FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB

Gigi Becali: „FCSB a fost invitată în Super Ligă”

Articol de GSP - Publicat marti, 20 aprilie 2021 22:38 / Actualizat marti, 20 aprilie 2021 22:51

Gigi Becali, patronul FCSB, susține că gruparea roș-albastră a fost în atenția marilor cluburi din Europa în urmă cu 15 ani, când s-ar fi discutat despre crearea unei astfel de ligi cu echipele care au cel puțin o Ligă a Campionilor în palmares.

Se va numi Super League, aşa era vorba atunci, când ne-au contactat şi pe noi, voiau să facă o superligă cu toate echipele care au câştigat o dată Cupa Campionilor şi ne-au invitat şi pe noi în urmă cu 15 ani, cam aşa, însă proiectul a murit.

Dar acum nu ne-au mai chemat, întrebaţi-l pe Talpan (n.r. juristul CSA Steaua) dacă l-a chemat cineva să joace în Super Liga asta. Îi dă în judecată Talpan pe ăştia din Super Ligă şi îşi face el dreptate singur”, a declarat Gigi Becali la ProX.

Dacă le scot din competiţiile interne şi internaţionale, nu-şi mai permit ei Super Liga asta. Nu-i interesează pe ei de UEFA, de FIFA, ei au miliardele, au puterea. Momentan, nu au cum să facă asta, dar dacă o fac, ne nenorocesc pe noi, cluburile mici. Toţi banii pe televiziuni se fac pe spinarea lor şi din asta trăim şi noi astea mici. 

Dacă nu jucăm cu Real, cu Barcelona, cu Manchester, cu Milano, de unde mai încasează UEFA 2 miliarde pe an? Dă cineva bani de la televiziuni să o vadă pe FCSB? Sau de la reclame mai dă cineva bani? Ei nu cedează, dar nici nu pot face această Super Ligă. Poate vor pica la pace cu UEFA să facă altă competiţie, dar nici aşa nu va fi de acord UEFA, pentru că nu va mai fi atractiva Liga Campionilor. Dacă fac Super Liga asta, o fac doar la înţelegere cu UEFA

Gigi Becali, patron FCSB

Super Liga Europei a creat o adevărată furtună

Chelsea, Manchester City, Atletico Madrid și Barcelona vor să abandoneze Super Liga Europei, în vreme ce vicepreședintele lui Manchester United, Ed Woodward, și-a dat demisia!

Fanii au învins! Aceasta e concluzia ultimelor ore în peisajul fotbalului mondial. 4 cluburi fondatoare ale Super Ligii Europei au făcut un pas înapoi după protestele suporterilor, în vreme ce Manchester United se confruntă acum cu o criză la nivel managerial.

Conform The Athletic, Woodward a cedat criticilor venite dinspre bazinul imens de suporteri și a demisionat. Ieri, Ed Woodward, unul dintre cei care au promovat planul SLE, le-a vorbit în sfârșit jucătorilor lui Ole Gunnar Solskaer, într-o ședință ținută prin zoom, însă jucătorii lui Manchester United nu au fost impresionați și i-au spus oficialului că nu sunt de acord cu participarea în Super Ligă.

Ionuț Chirilă: „Dacă blocul funcțional al jucătorilor tineri devine puternic, FCSB poate fi o nucă tare”

Citește mai multe știri despre Super Liga Europei:

Kyle Krause, patronul formației lui Man și Mihăilă, intervenție în scandalul Super Ligii Europei: „Eu pentru asta am venit în Italia!”

Fotbalul european e condus de China și SUA! Adevărul din spatele apariției Super Ligii Europei

De pe patul de spital, Cornel Dinu a vorbit cu GSP despre situația critică a lui Dinamo: „Doar asta mai pot să fac”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (11)
287520479290799
Manole Crivat  •  21 Aprilie 2021, 11:39

Nea Becali, azi nu este 1 aprilie!

1566178743642986
Vlad Hartea  •  21 Aprilie 2021, 11:27

De unde sa stie aia ca ciobanul nu are nicio treaba cu adevarata echipa Steaua, care a castigat Cupa Campionilor, palmaresul fiind la echipa armatei !! Viseaza si el cai verzi pe pereti !!

ionica007
ionica007  •  21 Aprilie 2021, 08:07

...:)...pai nu spuneam eu ieri ca Perez gandeste la fel de mult ca Becali?!...:)... Doar sunt frati de sange...:)... In 2011, cu Becali si Perez, ...''Steaua si Real Madrid au acelasi traseu in ultimii ani. Incep prin a-si propune sa castige toate trofeele posibile si incheie prin a se lauda cu palmaresul bogat.''...:)...

Vezi toate comentariile (11)
Comentează