FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO - UTA

FOTO+VIDEO Dinamo - UTA 0-1 » Praf și pulbere! „Câinii” rămân la retrogradare după un nou dezastru

UTA a învins-o pe Dinamo în deplasare, 1-0, în runda a doua a play-out-ului din Liga 1. Situația echipei lui Dusan Uhrin rămâne foarte complicată. +22   FOTO
UTA a învins-o pe Dinamo în deplasare, 1-0, în runda a doua a play-out-ului din Liga 1. Situația echipei lui Dusan Uhrin rămâne foarte complicată.

Articol de , - Publicat marti, 20 aprilie 2021 23:20 / Actualizat marti, 20 aprilie 2021 23:33

UTA a învins-o pe Dinamo în deplasare, 1-0, în runda a doua a play-out-ului din Liga 1. Situația echipei lui Dusan Uhrin rămâne foarte complicată.

Programul etapei a 2-a din play-out

"Câinii" nici covrigi în coadă nu mai au! Este un chin să te uiți la partidele lui Dinamo dacă mai ai vreo urmă de simpatie pentru acest club care pare că a intrat în anul morții. Fără să aibă cei mai slabi jucători din Liga 1, Dinamo are cel mai modest joc din prima divizie. Nu de ieri, de azi. Doar urmărind chipurile fotbaliștilor, nu ai cum să ai așteptări prea mari de la ei. Impresia puternică este aceea că această echipă nu are cum scăpa cu fața curată și-n acest sezon, dacă nu se face Liga 1 de 18 echipe!

Mâncați de Balauru

Albentosa e mai util decât atacanții, Sorescu sfidează regulile nescrise ale fotbalului în materie de penalty-uri, Kongshavn e capabil de a scoate din situații extreme, dar degeaba dacă ia gol de gâgă, Nemec face parte din "Cooperativa munca în zadar", fiindcă face orice doar ceea ce scrie în fișa postului său nu, Anton și Fabbrini joacă pase cu portarul advers. Și figura din final de meci a lui Uhrin spune că Dinamo are nevoie de o serie de miracole, unul pare insuficient. Tot strângând bani la "cutia milei" pentru un club muribund, Dinamo nu are nicio treabă cu fotbalul. Fără inimă, fără idei, fără noimă, fără noroc în fața lui Balauru et Co.

+18 FOTO

O surpriză frumoasă

UTA chiar e o echipă bună. Poate că ar fi meritat să joace în play-off, mai ales prin prisma evoluțiilor din deplasare. O formația muncitoare, cu un joc defensiv precis, care pătimește și ea pe faza ofensivă. Oricum, o candidată certă la șefia play-out-ului. Fotbaliști decenți, muncitori, echilibru între departamente.

10 penalty-uris-au dictat împotriva celor de la UTA în acest sezon, numărul 1 la acest capitol

1-0este al treilea rezultat direct dintre cele două formații, fiecare impunându-se în deplasare

18 eșecuriau bifat cei de la Dinamo în acest sezon, doborând recordul negativ de anul trecut

3 punctea obținut Dinamo în ultimele 13 runde, doar 3 goluri marcate

Sorescu a scos penalty-ul, el l-a ratat

Sorescu a obținut penalty-ul, tot el l-a ratat în minutul 36! Imediat după prima reușită în Liga 1 a lui Miculescu, la poarta cealaltă, Sorescu a fost faultat în careu de Tomozei, iar "centralul" a arătat imediat punctul cu var. La finalul lunii ianuarie, când a semnat victoria roș-albilor la Arad, scor 1-0, tot Sorescu a executat penalty-ul, doar că atunci l-a învins pe Iacob. Acum, Balauru i-a ghicit intențiile căpitanului roș-albilor, care a încercat să-l surprindă pe portarul advers cu un șut în dreapta lui. Doar că jucătorul "textiliștilor" a parat.

Dinamo, în continuare pe loc de baraj

Dinamo - UTA 0-1

Dinamo - UTA: echipe de start

Dinamo: Kongshavn - Ehmann, Bejan, Albentosa, St. Filip - Al. Răuță, J. Gol - A. Bani, Anton, Sorescu - Nemec 
Rezerve: D. Oncescu, Puljic, R. Grigore, V. Achim, Nepomuceno, Morsay, Fabbrini, Blejdea 
Antrenor: Dusan Uhrin Jr.

UTA: D. Balauru - Tomozei, Erico Da Silva, Fl. Ilie, Shliakov - Roger, Al. Albu, Vorobjovas, D. Rusu - I. Hora, D. Miculescu 
Rezerve: Fl. Iacob - Melinte, Bustea, Roumpoulakou, N. Roșu, Antal, C. Rus, Voinea, A. Petre 
Antrenor: Laszlo Balint

Stadion: „Dinamo”
Arbitru: Andrei Florin (Târgu Mureş) / Asistenți: Bucsi Imre-Laszlo (Sfântu Gheorghe) și Dumitru Ionel Valentin (Gherghiţa)

DEZBATERE GSP » O poate salva Dusan Uhrin pe Dinamo de la retrogradare?

Citește mai multe știri din Liga 1:

Dusan Uhrin face prima mutare pentru a revitaliza ofensiva! EXCLUSIV Reacția fotbalistului care îl „eliberează” pe Sorescu

O promovată le dă peste nas granzilor » Capitolul la care este peste Craiova, CFR și FCSB

Playtech: TRAGEDIE! Doliu URIAȘ în politica din România! A MURIT în urmă cu puțin ...

Ianis Hagi și Dennis Man, în centrul atenției la reunire » Ținute extravagante alese de „tricolori”


Comentarii (389)
silvio__.
silvio__.  •  21 Aprilie 2021, 23:52
Postat de parpalache pe 21 Aprilie 2021, 13:57

Nu cumva confunzi mai„florar”-pardon „ssilvio”-pardon„fcesebistu 1986”?!

N-ai ghicit :))))). Ce-ai cu florar, cu care am avut chiar discutii contradictorii si i-am taxat exagerarile legate de arbitraj? Dar tu ai idee cat esti de penibil cand te joci asa cu replici de pe mai multe conturi, nea parpalache? :))

1502241916738818
Ion-Nelu Nistor  •  21 Aprilie 2021, 14:51

Deja imi este SCARBA sa mai urmaresc meciurile acestei echipe. Tineam cu aceasta echipa de peste 50 de ani. PA!

parpalache
parpalache  •  21 Aprilie 2021, 13:57
Postat de ssilvio__. pe 21 Aprilie 2021, 10:34

=))))))))))))))))))))) Mor =)))))))))))))))))) "dar ai uitat ceva"... mosvasile n-a uitat nimic? Ba nene, cum sa-ti dai reply asa de pe un cont pe altul, chiar crezi ca nu se prinde nimeni de personalitatile tale multiple? :))))

Nu cumva confunzi mai„florar”-pardon „ssilvio”-pardon„fcesebistu 1986”?!

Vezi toate comentariile (389)
Comentează