FOTBAL  »  Superliga  »  PROCES

NEWS ALERT Anamaria Prodan a câștigat în prima instanță procesul cu Dennis Man! Fotbalistul, obligat să-i achite 350.000€: „Șmecheria costă scump!” » Decizia poate fi atacată cu apel

Articol de GSP - Publicat joi, 26 mai 2022 17:54 / Actualizat joi, 26 mai 2022 18:16

Anamaria Prodan (49 de ani) a câștigat procesul cu Dennis Man (23) în primă instanță, la Tribunalul Ilfov. Extrema de la Parma a rupt contractul cu agentul la începutul anului 2021, când a plecat de la FCSB în Italia, și trebuie să-i achite Anei 350.000 de euro. Decizia poate fi atacată cu apel în termen de 30 de zile. 

  • CONTEXT: În ianuarie 2021, când Man a plecat de la FCSB la Parma în schimbul a 11 milioane de euro, jucătorul a semnat cu firma de impresari a verilor Becali.
  • Astfel, Giovanni s-a ocupat de negocierile cu Parma, Anamaria Prodan fiind sărită din schemă.
  • Anamaria Prodan l-a acționat în judecată pe Man, care, potrivit impresarei, a încălcat contractul cu o clauză în valoare de 350.000 de euro.

Anamaria Prodan a câștigat în primă instanță procesul cu Dennis Man

Solutia pe scurt a Tribunalului Ilfov de azi: „Admite în parte acţiunea. Obligă pârâtul la plata către reclamantă a sumei de 350000 euro (echivalent în lei la data plăţii), reprezentând penalităţi contractuale şi precum şi dobânda legală penalizatoare aferentă acestei sume calculată de la 27.05.2021 (data comunicării acţiunii) şi până la achitarea efectivă a debitului. 

Respinge cererea reconvenţională ca neîntemeiată. Cu drept de apel în termen de 30 de zile de la comunicare, ce se va depune la Tribunalul Ilfov. Pronunţată prin punerea soluţiei la dispoziţia părţilor de către grefa instanţei”.

Anamaria Prodan: „Șmecheria costă scump”

Anamaria Prodan a oferit și o primă reacție după decizia Tribunalului Ilfov.

„Acum am precedent, lucrurile se vor schimba. O asemenea decizie a instanței este doar începutul. Acum, atunci când un jucător nu își va respecta contractul, se va gândi de două ori, va ști că șmechieria îl poate costa scump. Sunt încântată de decizia magistraților de la tribunal, eram convinsă că voi câștiga. 

Contractul era clar, nu avea cum să pierd procesul. Așa voi proceda în fiecare caz în care simt că sunt înșelată. Fac totul pentru jucătorii mei, dar nu îmi place să fiu înșelată”, a declarat Anamaria Prodan potrivit Fanatik. 

VIDEO. Anamaria Prodan, în 2021: „Dacă Man a încălcat condițiile, trebuie să plătească”

Man și Anamaria Prodan erau legați contractual încă din 2016. La GSP Live, în februarie 2021, Ana anunțase că avea să se judece cu Dennis: „Contractul conține o clauză de reziliere valabilă «în oglindă»: dacă el a încălcat condițiile trebuie să plătească, dacă eu le-aș fi încălcat aș fi plătit. Mă duc la judecată până în pânzele albe!".

Salariul total al lui Man, în patru ani și jumătate la Parma, este în jurul a 5 milioane de euro.

Citește mai multe știri de actualitate:

Dinamo și-a găsit stadion pentru sezonul următor » „Câinii” pleacă din București
Dinamo
Dinamo și-a găsit stadion pentru sezonul următor » „Câinii” pleacă din București
Florinel Coman, mesaj emoționant pentru viitorul său copil: „Avem o mulțime de împărtășit!”
FCSB
Florinel Coman, mesaj emoționant pentru viitorul său copil: „Avem o mulțime de împărtășit!”

Dosar-ȘOC în Spania! Starul Barcelonei a dezinfectat camera, „de cei care nu-s musulmani”, apoi a vandalizat o vilă de lux, cu 7 dormitoare: perdele transformate în „hamuri și leagăne sexuale”! Tribunalul anunță: „Sunt 500 de poze la dosar”

Constantin Gâlcă, noul antrenor al Universității Craiova! Acord cu Mihai Rotaru


Comentarii (22)
adyy25
adyy25  •  12 Iunie 2022, 01:46
Postat de befree pe 26 Mai 2022, 20:11

Pai stai asa, gigistu', in cazul asta cel cu caracterul infect a fost Man. Si nu stiu cum ai calculat cand ai zis ca 350k e salariul lui Man pe 3 luni. Probabil ai caclucat cum numara nea Gigi oile, pe degetele de la picioare. #us27

Pai daca salariul lui Man la Parma e de 1-1,2 mil pe an, in cat timp castiga 350k? Oh, am exagerat, cam in 3 luni si ceva, nu in 3 luni fix. Dar na, ca sa te afli si tu in treaba

thirteen
thirteen  •  27 Mai 2022, 14:52

Pai Jiji a zis ca-i da 800 000 cand l-a tranferet pe Man numai sa nu se "inflameze".Poate nu-i dadea atat dar 500 000 ii dadea ca a "sarit-o" la transfer.Asa a castigat in instanta 35o ooo si la recurs mai ia prafu probabil Deci cine a castigat? Prodanca in nici un caz.

ustasa
ustasa  •  27 Mai 2022, 06:19
Postat de mattteo pe 26 Mai 2022, 22:25

E ciudat din moment ce ea are licenta de impresar numai pe Emirate.

"Gigi Becali chiar e OK ca om"??? Tu sau ai nasul incarcat cu ceva prafuri ori esti in stare de ebrietate. D.Man e un *** care nu intelege ce inseamna responsabilitatea unui contract,ceva ce nici tu prea pricepi.

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (22)
Comentează