FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

EXCLUSIV Dinamo și-a găsit stadion pentru sezonul următor » „Câinii” pleacă din București

Dinamo vrea să joace meciurile din sezonul următor, indiferent că vor fi în Liga 1 sau Liga 2, pe arena „Marin Anastasovici” din Giurgiu.
Dinamo vrea să joace meciurile din sezonul următor, indiferent că vor fi în Liga 1 sau Liga 2, pe arena „Marin Anastasovici” din Giurgiu.

Articol de - Publicat joi, 26 mai 2022 17:30 / Actualizat joi, 26 mai 2022 20:05

Dinamo vrea să joace meciurile din sezonul următor, indiferent că acestea vor fi în Liga 1 sau Liga 2, pe arena „Marin Anastasovici” din Giurgiu. 

Dinamo dispută duminică, de la 21:00, meciul decisiv pentru rămânerea în primul eșalon, împotriva Universității Cluj, după 2-0 în tur pentru ardeleni. 

Independent însă de deznodământul partidei de la finalul săptămânii, șefii „câinilor” au luat o decizie și au demarat negocierile pentru arena din Giurgiu, unde Dinamo își dorește să se mute în stagiunea viitoare.

8.500 de locurie capacitatea arenei din Giurgiu

Dinamo ar trebui să aibă un nou stadion până în 2025

Până la finalul acestui an, arena din „Ștefan cel Mare” va fi demolată. 25.000 de locuri ar urma să aibă noul stadion al lui Dinamo, care ar trebui finalizat în 3 ani (2025).

Astra, echipa care evoluează de regulă pe stadionul din Giurgiu, tocmai a retrogradat în Liga 3 și nu va reprezenta un impediment pentru Dinamo, mai ales că fosta campioană a României din 2016 îi permitea și FCSB-ului să-și joace unele meciuri considerate „acasă” pe „Marin Anastasovici”, când clubul patronat de Ioan Niculae se afla într-o situație mult mai stabilă. 

Șeful CS Dinamo a oferit ultimele detalii: în ce stadiu se află proiectul noului stadion din „Ștefan cel Mare”

Ionuț Popa, șeful CS Dinamo, a vorbit marți la GSP Live despre viitorul stadion din Ștefan cel Mare.

„Din ce am înțeles, săptămâna viitoare CNI va publica studiul de fezabilitate și proiectul. Vor fi publice. Va fi un prim pas care oferă continuitate și siguranță în ceea ce privește construirea stadionului. Deja se fac cheltuieli pentru proiectare și studii. 

Lucrurile au intrat pe un drum normal. Asta e cale firească. Totul e în sarcina Companiei Naționale de Investiții. Așteptăm publicarea anunțului, pentru că asta ne va confirma inițierea demersurilor”, a declarat Ionuț Popa la GSP Live.

VIDEO. Dacian Varga îi atacă pe jucătorii lui Dinamo: „Pe Irobiso nu l-aș lua nici când jucăm pe sintetic”

Citește și alte știri despre Dinamo: 

VIDEO EXCLUSIV Omul care a lucrat cu Zăvăleanu se revoltă: „Mi s-a părut ciudat să vină de la Cluj ca să administreze Dinamo. E foarte grav”

În timp ce Dinamo e cu un picior în prăpastie, un titular negociază transferul în străinătate

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (10)
param0unt
param0unt  •  26 Mai 2022, 23:46
Postat de zorrozabal pe 26 Mai 2022, 21:01

Sa ceara și Dinamo sa joace pe stadionul Steaua!

In locul lui talpan as lasa-o pe Dinamo București în Ghencea! Ce față de papagal vorbitor ar avea Gigi Becali!!!

mikeshine
mikeshine  •  26 Mai 2022, 22:13
Postat de zorrozabal pe 26 Mai 2022, 21:01

Sa ceara și Dinamo sa joace pe stadionul Steaua!

pai voi va desfiintati dupa meciul de duminica cu u cluj. ce naiba sa mai cereti voi? dar si asa,va dau aia cu flit,daca nu au lasatt-o pe Steaua sa joace in gehncea,de ce v-ar lasa pe voi. dar repet,voi oricum nu o sa mai existati de luni in colo.

zorrozabal
zorrozabal  •  26 Mai 2022, 21:01

Sa ceara și Dinamo sa joace pe stadionul Steaua!

Vezi toate comentariile (10)
Comentează