FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

VIDEO EXCLUSIV Omul care a lucrat cu Zăvăleanu se revoltă: „Mi s-a părut ciudat să vină de la Cluj ca să administreze Dinamo. E foarte grav”

Articol de GSP - Publicat joi, 26 mai 2022 10:58 / Actualizat joi, 26 mai 2022 12:29

Liviu Ganea (33 de ani) a vorbit la GSP LIVE despre Răzvan Zăvăleanu, administratorul judiciar al lui Dinamo. 

Fostul atacant de la Dinamo a colaborat cu Răzvan Zăvăleanu la CFR Cluj, când clubul se afla în insolvență. Ganea a fost sub contract cu CFR Cluj între februarie 2012 și iulie 2014 și mai are de încasat 80.000 de euro de la ardeleni, bani pe care nu i-a mai recuperat după ce societatea a intrat în insolvență. 

CFR Cluj a depășit insolvența în mai 2017, după 2 ani, datorită lui Neluțu Varga, un afacerist local care a plătit datorii vechi de 5 milioane de euro. 

Un nou scandal cu Zăvăleanu » Cântă o parodie vulgară a imnului celor de la CFR Cluj + A donat bani pentru statuia legendei lui „U”
SCANDAL
Un nou scandal cu Zăvăleanu » Cântă o parodie vulgară a imnului celor de la CFR Cluj + A donat bani pentru statuia legendei lui „U”

VIDEO Liviu Ganea, intervenție la GSP LIVE despre Zăvăleanu și situația de la Dinamo: „Nu întâmplător e acolo”

„Eu am spus-o de când a venit că mi se părea ciudat. Din toți administratorii și din toate firmele, pentru Dinamo l-au ales pe domnul Zăvăleanu? Mi s-a părut ciudat. Să vină de la Cluj ca să administreze Dinamo? Mi s-a părut ciudat.

Uite că se adeveresc anumite lucruri. Apar anumite conflicte de interese. Nu întâmplător a ajuns să conducă Dinamo. E foarte grav ce-mi spui. 

Nu știu cum vor reacționa suporterii lui Dinamo la chestia asta. Cum poate să te conducă un om care poate are un interes mai mare ca cei de la U Cluj să fie în Liga 1?”, a spus Ganea la GSP LIVE.

Dinamo nu a arătat cum mă așteptam. Înainte de baraj, Dinamo a arătat mai bine. E destul de greu să revii de la 0-2. Depinde de cum vor începe meciul cei de la Dinamo. Pentru Dinamo, retrogradarea ar însemna falimentul
- Liviu Ganea 

Citește și: 

Conflict de interese la Dinamo - U Cluj » Imagini-șoc: ce făcea Zăvăleanu la promovarea lui „U” din 2007 + Academia șefului de la Dinamo, finanțare publică aprobată de șeful lui U Cluj

Uhrin a luat decizia: portarul cu 8 gafe mari în acest sezon apără poarta lui Dinamo în meciul decisiv cu U Cluj

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (1)
bufnila
bufnila  •  26 Mai 2022, 20:59

pei zavaleanu nu stia ca o sa joace cu U cand a ajuns la Dinamo. Ca e tzepar si a facut tot felul de mizerii cu judecatori in perioada CFR, aia e alta poveste. Ganea are dreptate cu chestia asta. Dar atentie, Zavaleanu are un interes mai mare ca Dinamo sa ramana in prima liga, castiga mai multi bani asa ba poate mai si pune mana pe o parte din club. Eu sper ca influenta lui sa nu se transforme in non-combat din partea unor jucatori de la U Cluj.

Vezi toate comentariile (1)
Comentează
Close