FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

În timp ce Dinamo e cu un picior în prăpastie, un titular negociază transferul în străinătate

Cătălin Carp, al doilea de la dreapta la stânga // foto: Imago Images
Cătălin Carp, al doilea de la dreapta la stânga // foto: Imago Images

Articol de - Publicat miercuri, 25 mai 2022 17:00 / Actualizat miercuri, 25 mai 2022 19:42

În timp ce Dinamo se află sub pericolul retrogradării, fiind nevoită să întoarcă un deficit de două goluri în returul cu U Cluj pentru a rămâne în Liga 1, Cătălin Carp (28 de ani) negociază cu clubul cipriot AEK Larnaca.

  • Învinsă în turul barajului pentru Liga 1, scor 0-2 cu U Cluj, Dinamo trebuie să întoarcă scorul în returul programat pe 29 mai, la ora 21:00.

Dinamo tremură serios pentru locul în Liga 1, dar unii dintre „câini” au alte preocupări. Mijlocașul defensiv Cătălin Carp, utilizat ca fundaș central de antrenorul Dusan Uhrin jr, se află în tratative cu AEK Larnaca, vicecampioana Ciprului.

Acuzată că și-a „împins” fiul de 13 ani la lotul U15 al României, Anamaria Prodan răspunde tăios: „Frustrați! Nici nu le dau importanță”
ROMÂNIA U15
Acuzată că și-a „împins” fiul de 13 ani la lotul U15 al României, Anamaria Prodan răspunde tăios: „Frustrați! Nici nu le dau importanță”

Cătălin Carp negociază cu AEK Larnaca, în timp ce Dinamo riscă să retrogradeze

„AEK s-a arătat interesată de transferul lui Cătălin Carp. Clubul din Larnaca nu s-a oprit doar la interesul pentru jucător, ci a înaintat deja o propunere pentru mijlocașul moldovean”, scrie publicația cipriotă Protathlima.

Cătălin Carp a semnat cu Dinamo în toamna lui 2021 și a adunat 14 meciuri și două goluri în tricoul alb-roșu.

El va rămâne liber de contract la finalul sezonului, astfel că Dinamo nu va primi nimic în schimbul său. Moldoveanul nu este singurul dinamovist care negociază deja cu alte cluburi, mai mulți dintre „câini” sunt deja în căutarea viitoarelor echipe.

AEK Larnaca a încheiat sezonul pe locul 2 în Cipru, cu 54 de puncte, 4 sub campioana Apollon, și va intra în turul 2 al preliminariilor Champions League. Clubul din Larnaca are în palmares două cupe interne, câștigate în 2004, respectiv 2018.

Mai multe știri din Liga 1:

Conflict de interese la Dinamo - U Cluj » Imagini-șoc: ce făcea Zăvăleanu la promovarea lui „U” din 2007 + Academia șefului de la Dinamo, finanțare publică aprobată de șeful lui U Cluj

Scandal între antrenori în Liga 1: „Lipsă de etică! Mi-a sunat staff-ul, a contactat jucătorii în numele clubului meu”

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (12)
tomthompson
tomthompson  •  26 Mai 2022, 16:18
Postat de creeperno115 pe 25 Mai 2022, 22:37

Drum bun, cale batuta!

si faliment placut lui vitan barzesti.

balotelli
balotelli  •  26 Mai 2022, 08:29
Postat de paolo16 pe 26 Mai 2022, 05:42

Ai grija ce-ti doresti! S-ar putea sa se întoarcă Cortacero...

Orice sună mai bine ca Șerdean. De arătat... nu mai vorbesc. Pune-l pe Cortacero lângă Șerdean. E ca și cum ai compara-o pe J. Lo cu Prodanca.

paolo16
paolo16  •  26 Mai 2022, 05:42
Postat de balotelli pe 25 Mai 2022, 22:31

Dă-l încolo de baraj. Știrea zilei e alta, mai tare și ca apariția lui Șucu în peisaj. Citez din "Libertatea" : "La Poarta Albă, acolo unde, printre alții, era și Cristi Borcea, închis în perioada martie 2014-iulie 2018 pentru Dosarul Transferurilor, ex-dinamovistul primise o poreclă din partea celorlalți deținuți pentru modul său pedant de viață. „Îi spuneam *Magdalena* :) bărbatului feroce al României. De ce? Avea tot timpul grijă de el, se întreținea. A avut un moment de slăbiciune, s-a lăudat și, astfel, au apărut articole cu SPA-ul lui Magdalena, SPA-ul lui Borcea din închisoare. Știind să manipulez oameni și instituții, respectând regulamentul, am vorbit și eu cu un băiat și i-am zis că vreau să fac duș în așa-zisul SPA al lui Borcea. Era o cameră înaltă de 5 metri, geamurile lipseau, era un boiler, iar apa caldă curgea prin două țevi. Fiind frig afară, se făcea un abur, Doamne!, n-am rezistat mai mult de două minute. Dar Borcea e un tip gomos, a vrut să se laude în presă, nu a vrut să se știe că a trăit ca un pușcăriaș oarecare. Toată presa a scris de SPA-ul lui Borcea, hai să fim serioși!”, a reacționat Miron Mitrea. "... Băi, deci... Magdalena? :-) Și noi vorbim de Badea, de Șerdean, de șansele de salvare. Trecutul lui Dinamo = Magdalena... Prezentul = Muri & Zăvăleanu... Viitorul = Șerdean. :(( Mai bine țineam cu Chiajna în toți anii în care am ținut cu Dinamo. Pe bune.

Ai grija ce-ti doresti! S-ar putea sa se întoarcă Cortacero...

Vezi toate comentariile (12)
Comentează