FOTBAL  »  Superliga  »  VAR

Anamaria Prodan a izbucnit în direct la TV: „Liga 1 a devenit un circ” + Propunere pentru LPF și FRF: „Să vezi cum vor băga toți mâna în buzunar să plătească VAR”

Anamaria Prodan
Anamaria Prodan

Articol de GSP - Publicat luni, 26 octombrie 2020 11:45 / Actualizat luni, 26 octombrie 2020 12:03

Impresarul Anamaria Prodan (47 de ani) îi critică pe conducătorii fotbalului românesc pentru că întârzie introducerea video-arbitrajului (VAR) în fotbalul intern și sare în apărarea arbitrilor, vehement criticați în ultimele luni. 

„Introducerea VAR este un «must». Să ne ridicăm la standardele europene. Liga 1 a devenit un circ. Toată lumea vorbește numai de arbitraj, de la cel mai tânăr jucător la ultimul conducător. Jignirea a ajuns cap de afiș. Trebuie să avem sistemul VAR neapărat. Orice arbitru este om, nu robot. Este firesc să greșească, se joacă repede și nimeni nu poate avea ochiul VAR-ului. 

Eu nu cred că arbitrii sunt corupți, că se vând meciuri. Suntem în 2020. Cine riscă așa ceva? Nu cred! Conspirațiile astea sunt făcute de noi, românii. Cred că sunt scăpări omenești, în secunda aia se pune un alt jucător în fața fazei și nu vede arbitrul”, a declarat Anamaria la PRO X. 

Anamaria Prodan: „Care mai vorbește de arbitraj plătește amendă”

Anamaria pune eșecul de a introduce VAR pe umerii forurilor care conduc fotbalul din România, FRF și LPF, pentru care are un sfat:

„Este vina noastră că nu am băgat până acum VAR. Este vina celor care conduc fotbalul că nu fac chestia asta. Este atât de simplu să faci chestia asta, pui pe ordinea de zi la o ședință unde vin toți din fotbal și spune-le: «Care mai vorbește de arbitraj plătește amendă». Să vezi cum vor băga mâna în buzunar toți, vor plăti să avem VAR și nu îi vor mai numi «cretini» și «proști» pe arbitri. Nu ai dreptul să înjuri un arbitru pentru că nu a văzut”.

VIDEO. Cornel Șfaițer: „Important e să aducem VAR-ul cât mai repede în România!”

Citește mai multe știri din Liga 1:

E vina lui Cosmin Contra?! Un fost jucător de la Dinamo are o teorie nouă: „E nevoie de liniște! El creează tensiune”

Bergodi contrazis! Cum s-a făcut de râs Craiova în înfrângerea cu Academia Clinceni

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (8)
csaba
csaba  •  26 Octombrie 2020, 17:20

Pe jumătate are dreptate Anamaria, dar când nu vrea să vadă și decide soarta meciului, iar federația nu face nimic, deci rezultă că nu rea VAR pentru că așa nu pot fi trucate meciurile așa de ușor!

485809194904413
Costel Tudor  •  26 Octombrie 2020, 16:50

Într-adevăr , fotbalul nostru a ajuns rău de tot , dacă *** asta da indicații federatiei și ligii !!! După părerea mea , principalii vinovati sunt ziaristii pt. ca o baga in seama !

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

enigmaticul
enigmaticul  •  26 Octombrie 2020, 14:33

Mda.....”liga 1 a devenit un circ”, eu aș mai adăuga că *** asta este ”directorul” circului. ***, mai ai tupeul să mai vorbești de circ? Nu ți-e rusine, ***. Din câte văd, și tu participi din plin la circul ăsta.

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (8)
Comentează