FOTBAL  »  Superliga  »  RAPID

Anamaria Prodan l-a dus pe culmile disperării pe George Copos: „Doamne, cât te urăsc! Câți bani mi-ai putut lua”

Anamaria Prodan s-a autoproclamat „regina fotbalului românesc” +49   FOTO
Anamaria Prodan s-a autoproclamat „regina fotbalului românesc”

Articol de GSP - Publicat duminica, 20 septembrie 2020 20:00 / Actualizat duminica, 20 septembrie 2020 21:39

Anamaria Prodan (47 de ani), unul dintre cele mai influente personaje din fotbalul românesc, a scos din cutia de amintiri o poveste amuzantă cu George Copos (67 de ani), fostul patron al celor de la Rapid.

Sexy-impresara a rememorat povestea transferului lui Ovidiu Herea de la FC Național la Rapid și pățaniile întâmpinate în timpul negocierilor cu Gerge Copos.

„Ne îndrăgeam, dar la el era chestia: «Nu lucrez cu o femeie, ce să știe fata asta?». De când am lucrat prima dată la transferul lui Herea, și acum, când mă vede, Copos îmi spune: «Doamne, cât de urăsc, câți bani mi-ai putut lua».

I-am făcut lui Herea salariu de 400.000 de dolari. A fost o nebunie, erau portughezii vechi la Rapid, iar Herea era un copil. Atât ne-am chinuit cu transferul...a fost cumplit, am plecat din birou, iar ne-am întors. Încerca să-l convingă pe Ovidiu să nu vină cu mine, iar Ovidiu i-a spus că sunt ca mama lui că fără mine nu poate”, a povestit Anamaria Prodan, la TV Telekom Sport.”

FOTO. Imagini spectaculoase cu Anamaria Prodan

+45 FOTO

VIDEO Anamaria Prodan, „aroganță” supremă: „Nu suport să-mi verific conturile din bancă! Cumpăr orice, nu mă uit la bani”

George Copos înseamnă Rapidul modern

Cu George Copos finanțator, Rapid a câștigat de două ori titlul de campioană și de patru ori Cupa României. Copos a decis să plece de la Rapid în 2013, după ce fanii au venit la un termen din „Dosarul Transferurilor” cu o colivă. Ulterior, Copos a fost arestat și Rapidul a intrat în faliment.

În martie 2014, George Copos a fost condamnat la 3 ani şi 8 luni de închisoare cu executare, în „Dosarul Transferurilor”. Omul de afaceri a fost acuzat de evaziune fiscală, după ce a declarat că Rapid i-a vândut pe mai puțini bani pe Cristi Dulca, la Pohan Steelers, și pe Florin Bratu la Galatasaray.

Citește și: 

Anamaria Prodan face dezvăluiri din viața privată: „Eram divorţată și nu ştia nimeni, nici mama” + despre ce bărbat spune: „E sufletul meu şi cel mai bun prieten”

Anamaria Prodan a mers la Dubai pentru a serba ziua lui Reghe: „Ăsta a fost cel mai mare cadou, s-a emoționat foarte tare”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (10)
aberescu
aberescu  •  21 Septembrie 2020, 05:52

Și urâtă și proastă! Yuck!

tataika
tataika  •  21 Septembrie 2020, 05:24

Nici o zi fara femeia palmier si familia manelista! Sunteti cei mai josnici "jurnalisti", de la cel mai josnic "ziar"...

iung811
iung811  •  20 Septembrie 2020, 23:09

Dragi jurnalisti GSP. Am gresit si ati avut tot dreptul sa-mi cenzurati comentariul. De aceea imi cer scuze si va rog sa continuati sa publicati mai multe reportaje cu aceasta distinsa doamna, care pe langa ca este foarte frumoasa este si inteligenta. In felul acesta, noi cei care citim acest site, vom reusi sa intelegem adevaratele valori ale vietii. Va multumim anticipat si va asteptam cu interes. Sper ca acum am scris bine!!!

Vezi toate comentariile (10)
Comentează