GSP SPECIAL  »  DIVERSE  »  ANIVERSARE

Anamaria Prodan a mers la Dubai pentru a serba ziua lui Reghe: „Ăsta a fost cel mai mare cadou, s-a emoționat foarte tare”

Laurențiu Reghecampf a împlinit 45 de ani astăzi, iar Anamaria Prodan, soția lui, i-a făcut o surpriză foarte plăcută. Sursă foto: Instagram Anamaria Prodan +49   FOTO
Laurențiu Reghecampf a împlinit 45 de ani astăzi, iar Anamaria Prodan, soția lui, i-a făcut o surpriză foarte plăcută. Sursă foto: Instagram Anamaria Prodan

Articol de GSP - Publicat sambata, 19 septembrie 2020 22:11 / Actualizat sambata, 19 septembrie 2020 22:27

Laurențiu Reghecampf a împlinit 45 de ani astăzi, iar Anamaria Prodan, soția lui, i-a făcut o surpriză foarte plăcută.

Anamaria Prodan, unul dintre cele mai influente personaje din fotbalul românesc, și-a lăsat treburile deoparte preț de câteva zile și a plecat la Dubai, alături de toată familia, pentru a aniversa așa cum se cuvine ziua lui Reghe. Anamaria a explicat în presă cum a decurs ziua specială petrecută alături de soțul său. 

„Cel mai mare cadou a fost că ne-am strâns toți pentru a-i fi alături, inclusiv soacra mea. Are deja tot ceea ce își dorește, așa că i-am făcut, împreună cu copiii, câteva cadouri de suflet, care au avut efectul la care am sperat, acela de a se emoționa foarte tare”, a declarat Anamaria Prodan, conform portalului Impact.ro.

Anamaria Prodan, despre Reghe: „Anii trec frumos peste noi și peste căscnicia nostră”

Anii trec frumos peste noi și peste căsnicia noastră, sunt binecuvântată că Dumnezeu mi-a scos în cale un asemenea om. Am construit enorm împreună, iar cheia succesului a constat în faptul că înainte de orice am fost cei mai buni prieteni și nu am păstrat secrete unul față de celălalt. Ne-am respectat enorm, iar atunci lucrurile au venit de la sine. Tot ceea ce ne mai rămâne de făcut este să ne bucurăm împreună de anii care urmează, până la adânci bătrâneți”, a mai spus sexy-impresara, potrivit sursei citate. 

Nu ne mai dorim nimic material, decât să ne vedem copiii realizați și să aibă și ei norocul pe care l-am avut noi, unul cu celălalt. Ne dorim o viață liniștită și armonioasă, departe de răutățile și fățărnicia oamenilor” - Anamaria Prodan

FOTO Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecampf, cel mai exclusivist cuplu din fotbalul românesc: 

+45 FOTO

VIDEO Anamaria Prodan, „aroganță” supremă: „Nu suport să-mi verific conturile din bancă! Cumpăr orice, nu mă uit la bani”

Citește și: 

Anamaria Prodan face dezvăluiri din viața privată: „Eram divorţată și nu ştia nimeni, nici mama” + despre ce bărbat spune: „E sufletul meu şi cel mai bun prieten”

FCSB. Gigi Becali nu a iertat-o nici acum pe Anamaria Prodan: „Dacă nu erai tu, nu pleca niciodată!”

Laurențiu Reghecampf împlinește azi 45 de ani » 7 recorduri cu care a uimit la FCSB

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (5)
107991897552266
Piramidon Quijote  •  20 Septembrie 2020, 04:26

Cuplul de căcat ... Imbecilul și curva ...

visitor1
visitor1  •  20 Septembrie 2020, 04:24

2 porumbei pe o balega

143731175974645
Gelu Cristean  •  19 Septembrie 2020, 23:45

***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (5)
Comentează