FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB

Anamaria Prodan reacționează după ce Andrei Vlad a semnat cu frații Becali: „Astfel de oameni nu fac mare brânză”

Anamaria Prdoan
Anamaria Prdoan

Articol de GSP - Publicat miercuri, 30 martie 2022 17:37 / Actualizat miercuri, 30 martie 2022 18:45

Anamaria Prodan (49 de ani) a reacționat după ce Andrei Vlad (22), fostul ei jucător, a semnat cu firma de impresariat Becali Sport.

Anamaria Prodan a dezvăluit că fotbalistul celor de la FCSB nu mai avea contract cu ea de un an și nu este supărată pentru decizia acestuia de a semna cu firma fraților Becali. A ținut să-l „taxeze” însă pe Vlad, spunând că fotbaliștii de genul său „nu prea fac mare brânză pe nicăieri”.

Reduceri la FCSB! Cifre oficiale: Becali taie 40%
FCSB
Reduceri la FCSB! Cifre oficiale: Becali taie 40%

„Vlad nu mai este jucătorul meu de un an. Nu știu de ce căutați scandalul cu orice preț! Pentru mine nu există ceva de genul «frații sau mamele i-au furat Anamariei». Nimeni nu fură nimic. Jucătorii, când termină contractele, au dreptul să-și aleagă drumul. Dacă nu a stat lângă mine un jucător înseamnă că nu eram compatibili. 

Plus că oamenii, de la mine la Becali sau la alt manager, trec non stop. Aceștia nu prea fac mare brânză pe nicăieri. Nici noi ca agenți cu ei, nici ei în viață sau fotbal. Când nu ai recunoștință sau respect pentru mine, nu exiști! Dar, Vlad și-a terminat contractul cu mine de un an. 

Așa că, vă rog mult sa găsiți alt subiect căci nimeni nu mai găsește de acum o frază ca să facă, între mine și familia Becali, nicio discuție. Va multumesc!”, a declarat Anamaria Prodan potrivit digisport.

Andrei Vlad a semnat cu Becali Sport

Marți, Ioan Becali dezvăluia că Andrei Vlad a ajuns la un acord cu firma de impresariat Becali Sport,  condusă în acte de Dragoș Sîrbu.

„Andrei Vlad a semnat cu firma noastră. Credeți că eu dorm? Este un portar în care noi avem mare încredere și care va trece cât de curând și peste această perioadă mai dificilă”, a transmis Ioan Becali pentru Fanatik.

VIDEO » Omul care a lucrat cu Andrei Vlad la FCSB dezvăluie: „El are teama de a nu greși, dar nu are nevoie de psiholog”

Citește alte știri din Liga 1:

Trei pe două locuri: bătaie între FCSB, Rapid și Craiova pentru Comitetul Executiv

Daniel Pancu, prezentat de clubul de Liga 1: „Bine ai venit!”

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (10)
persanu
persanu  •  30 Martie 2022, 23:05

Peste 2 ani nu vom mai auzi nimic despre Sperietoarea asta. Se va atarna cu toate puterile sa-si plateasca jurnalisti sa ii ia interviuri ori sa mai apara pe la TV . Din ce in ce mai mult pierde din imagine , veti vedea , din 2024 ANA MARIA PRODAN va fi istorie . Deja se pozeaza cu afaceristi din Dubai pe care il prezinta drept iubitul ei. Este jalnica. Copiilor ei le este rusine cu ea . JALNIC

10155074652718103
Muzzi Ciprian  •  30 Martie 2022, 22:58

aici te inseli, madam prodan! cei care trec pe la becali fix branza ajung sa faca! ca mare sau mica, sarata sau doar caş, caşcaval sau mozzarela,iaurt, smantana sau sana, tot aia ajung sa faca! uita-te la Luţul (pe el, îl,l -articol hotarat!) fix branza face!

624094521074140
Bebe Hostiuc  •  30 Martie 2022, 19:54

Ferice de cei saraci cu duhul! NIMENI NU VREA SA INTELEAGA, CA TOTUL ESTE O DESERTACIUNE SI UNDE PARUL ESTE LUNG, MINTEA ESTE SCURTA! CIAO-PA DE LA FOSTUL TAU PRIETEN JIJI !

Vezi toate comentariile (10)
Comentează