FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB

Tras pe linie moartă de Gigi Becali, Andrei Vlad a semnat: „Avem mare încredere în el”

Andrei Vlad, FCSB // foto: Imago Images
Andrei Vlad, FCSB // foto: Imago Images

Articol de GSP - Publicat marti, 29 martie 2022 17:39 / Actualizat marti, 29 martie 2022 17:55

Andrei Vlad (22 de ani) nu a mai jucat de la începutul lunii, dar și-a pus semnătura pe un contract nou de curând. Portarul lui FCSB este, mai nou, reprezentat de firma de impresariat Becali Sport.

Andrei Vlad nu mai beneficiază de încrederea lui Gigi Becali, dar este văzut drept un jucător important de verii patronului de la FCSB, Victor și Ioan, care l-au convins să semneze cu firma lor, Becali Sport, condusă în acte de Dragoș Sîrbu.

S-a încheiat o nouă rundă de negocieri între Ucraina și Rusia » Anunț major al ministrului adjunct rus al apărării
RĂZBOI ÎN UCRAINA
S-a încheiat o nouă rundă de negocieri între Ucraina și Rusia » Anunț major al ministrului adjunct rus al apărării

Andrei Vlad a semnat cu Becali Sport

„Andrei Vlad a semnat cu firma noastră. Credeți că eu dorm? Este un portar în care noi avem mare încredere și care va trece cât de curând și peste această perioadă mai dificilă”, a transmis Ioan Becali pentru Fanatik.

Înainte să semneze cu Becali Sport, Vlad a fost reprezentat de Anamaria Prodan, impresar cu care Gigi Becali a ajuns „la cuțite” în urma transferului lui Dennis Man la Parma, când mijlocașul a „rupt” contractul cu Anamaria Prodan și a trecut sub aripa fraților Becali.

Vlad era cel mai important client pe care Anamaria Prodan îl mai avea la FCSB.

Vlad a fost tras pe linie moartă la FCSB

Ultimul meci oficial jucat de Andrei Vlad la FCSB este cel cu FC Argeș, pe 3 martie, câștigat de piteșteni cu 1-0 în urma unei erori antologice a portarului.

Vlad a primit o pasă în propriul careu de la Ovidiu Popescu, însă ce a urmat i-a lăsat perplecși pe colegii săi. Neatent, goalkeeper-ul a încercat să-i întoarcă în flanc lui Popescu, dar a bâlbâit mingea, care a ajuns la Cristi Tănase.

„Dodel” i-a pasat lui George Ganea, complet nemarcat în jumătatea careului, iar fotbalistul împrumutat de la Farul a înscris unicul gol al partidei.

Patronul Gigi Becali a ordonat înlocuirea lui Vlad la pauza meciului, iar de atunci, Andrei n-a mai prins echipa la FCSB. A revenit în lot abia în partida cu FC Argeș din etapa 2 a play-off-ului, câștigată de 3-2 cu FCSB.

La câteva zile după greșeala din meciul cu FC Argeș, Vlad fusese apărat întocmai de Victor Becali: „Vlad a greşit, ăsta e ghinionul portarului. Atacantul nu dă gol din zece ocazii, nu este nicio problemă. Îl văd un băiat isteţ pe Vlad, la cum vorbeşte. Îmi place! Sunt convins că îşi analizează greşelile. Eu cred în el, este tânăr! Să facă gafe din ce în ce mai rar, cât mai puţine”.

1.000.000 euroeste cota de piață a lui Andrei Vlad, potrivit Transfermarkt. Portarul a fost transferat de FCSB în 2017, în schimbul a 400.000 euro

VIDEO » Omul care a lucrat cu Andrei Vlad la FCSB dezvăluie: „El are teama de a nu greși, dar nu are nevoie de psiholog”

Mai multe știri din Liga 1: 

Problemele lui Hațegan agită spiritele în fotbalul românesc » Arbitrii merg la Burleanu și Vassaras cu o solicitare importantă

Cum blochează FRF legitimarea jucătorilor din Ucraina » Un club din play-off „s-a fript”: „Facem o solicitare oficială”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (9)
woody
woody  •  29 Martie 2022, 20:01

A rezolvat nea Gigi. Si-a rugat verii sa gaseasca niste fraieri si pentru Vlad. Daca au gasit pentru Morutan, pentru Vlad va fi mai simplu. Messi al portarilor ! Ha!

valentindragobete
valentindragobete  •  29 Martie 2022, 19:36
Postat de catalynn pe 29 Martie 2022, 18:45

Iar face aia crize … :-))) Oricum, RESPECT Vlad și mulțumim pt toată bucuria pe care gafele tale ne-a adus-o in suflete și pt toate bocetele fcsbiste, muzica angelică pt urechile noastre! :-)))

Băi nea, " voi " în liga 1 tot n-o să jucați niciodată așa că bagă la frustrare că altceva n-ai !

fcsarbitrii
fcsarbitrii  •  29 Martie 2022, 19:34
Postat de sdaniel1972 pe 29 Martie 2022, 19:30

Un mare tradator... Acesta este cuvintul pentru acest ***!

respecta-l mah fiindca a fost cel mai bun pasator in meciurile cu rapid viena si fc arges,ofticosule.multumim vlad!

Vezi toate comentariile (9)
Comentează