FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB

Victor Becali sare în apărarea lui Vlad: „Cu Donnarumma ce facem?”

Andrei Vlad // foto: GSP
Andrei Vlad // foto: GSP

Articol de GSP - Publicat duminica, 13 martie 2022 12:05 / Actualizat duminica, 13 martie 2022 16:25

Andrei Vlad (22 de ani) a fost scos dintre buturile lui FCSB, după ce a gafat decisiv în înfrângerea echipei sale contra celor de la FC Argeș, scor 0-1.

Toni Petrea nu a mai mizat pe el nici în repriza secundă a acelui meci și nici la partida din ultima etapă a sezonului regulat, contra celor de la FC Voluntari, scor 1-0, Ștefan Târnovanu (21 de ani) înlocuindu-l pe Vlad în poartă.

Un triplu-campion cu FCSB se aliază cu Vlad: „E un portar foarte bun, dar a fost distrus. Trebuie ajutat”
FCSB
Un triplu-campion cu FCSB se aliază cu Vlad: „E un portar foarte bun, dar a fost distrus. Trebuie ajutat”

Victor Becali crede în Andrei Vlad

Prestațiile sub așteptări l-au adus pe Vlad în atenția patronului Gigi Becali, care nu a iertat ultimele ezitări ale portarului titular, luând decizia de a-l exclude din lot.  

În ciuda faptului că l-a dezamăgit pe finanțatorul roș-albaștrilor, Vlad este susținut de Victor Becali, care nu și-a pierdut încrederea în fotbalistul de 22 de ani și îl sfătuiește pe Gigi să îl readucă în echipă în vederea partidelor din play-off.

Impresarul și-a susținut afirmația dându-l exemplu pe italianul Gianluigi Donnarumma, care a greșit în partida din Champions League împotriva celor de la Real Madrid.

„Cu Donnarumma ce facem? Şi Vlad a greşit, ăsta e ghinionul portarului. Atacantul nu dă gol din zece ocazii, nu este nicio problemă. Îl văd un băiat isteţ pe Vlad, la cum vorbeşte. Îmi place! Sunt convins că îşi analizează greşelile. Eu cred în el, este tânăr! Să facă gafe din ce în ce mai rar, cât mai puţine”, a declarat Victor Becali, pentru ProSport. 

108 goluria primit Vlad în 109 partide jucate în tricoul celor de la FCSB

1 milion de euroeste cota de piață a acestuia, potrivit Transfermarkt

VIDEO Marin Barbu, nemilos la adresa lui Andrei Vlad: „Gigi Becali a procedat foarte bine, trebuie să sufere puțin!”

Citește alte știri

Tras pe linie moartă de Becali, Vlad este apărat de fostul oficial de la FCSB: „Mă simt dator să spun asta: e o victimă!”
FCSB
Tras pe linie moartă de Becali, Vlad este apărat de fostul oficial de la FCSB: „Mă simt dator să spun asta: e o victimă!”
Ce a remarcat MM Stoica la Dan Petrescu: „Dacă persiști în prostie ești terminat! Înnebunesc când îi văd pe ăștia cu principii”
CFR CLUJ
Ce a remarcat MM Stoica la Dan Petrescu: „Dacă persiști în prostie ești terminat! Înnebunesc când îi văd pe ăștia cu principii”

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (3)
1983525858533835
Mihai Fcsb  •  13 Martie 2022, 22:42

Afara cu jucatorii care nu stiu sa loveasca mingea corect astia nu.s fotbalisti gen cretu,vlad,ovidiu popescu si perianu..daca vrei sa pierzi un campionat ii bagi pe astia in teren si te rezolva..doua trei gafe pe sezon vlad, trei patru gafe si un autogal ovidiu popescu , cretu nu mai spun ala nu are nimic in comun cu sportul asta dar continua cu insuccesul echipei din cauza la astia trei nu castiga steaua nimic daca are inteligenta ne esara ar scapa urgent de tentativele astea.

sakamoto
sakamoto  •  13 Martie 2022, 18:33

A gresit Vlad si meciul s-a terminat cu victoria adversarilor lui Gigione. Toate acuzele au lovit in portarul care a luat gol. Dar se pune o legitima intrebare:ce au facut atacantii lui Gigione? De ce n-a marcat 2-3-4 goluri atacul stelar, condus de marea supervedeta de 50 milioane de euro, Tavi cel mare talent? Precum aseara CFR-ul lui Danutz. Bine am inteles, Dan Petrescu are numai jucatori modesti:Petrila, Debeliuh, Deac, Camora, Omrani, etc. In timp ce la Gigione sint numai supervedete:Hateganu, Radu Petrescu, Coltescu si alte valori mondiale, mari aducatori de puncte lui Gigione. Campionii, Campionii!

elgabri
elgabri  •  13 Martie 2022, 16:35

A fosr Vlad la nivelul lui Donnaruma si nu stim noi ??

Vezi toate comentariile (3)
Comentează