FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB

Un triplu-campion cu FCSB se aliază cu Vlad: „E un portar foarte bun, dar a fost distrus. Trebuie ajutat”

Andrei Vlad, FCSB, în acțiune // foto: Imago Images
Andrei Vlad, FCSB, în acțiune // foto: Imago Images

Articol de GSP - Publicat vineri, 11 martie 2022 13:46 / Actualizat vineri, 11 martie 2022 15:16

Alexandru Bourceanu (36 de ani), triplu-campion cu FCSB (2013, 2014, 2015), spune că Andrei Vlad (22), portarul scos din lotul echipei roș-albastre de patronul Gigi Becali, este „foarte bun”.

Andrei Vlad, „demolat” după gafa din meciul cu FC Argeș din penultima etapă a sezonului regulat, în urma căreia piteștenii au înscris unicul gol al partidei, are parte și de susținători.

Alexandru Bourceanu, fost mijlocaș la FCSB, consideră că Vlad are „calități reale”, dar că a fost afectat de avalanșa de critici cu care s-a confruntat de fiecare dată când a comis o greșeală.

Săgeată către FCSB! Reacția lui Cristi Balaj după ce Hindrich s-a plâns de coechipieri
CFR CLUJ
Săgeată către FCSB! Reacția lui Cristi Balaj după ce Hindrich s-a plâns de coechipieri

Alexandru Bourceanu se aliază cu Andrei Vlad, scos din lot la FCSB: „E foarte bun”

„Vlad e un portar foarte bun, cu reale calități, care are joc de picior foarte bun, pasează foarte bine, degajează foarte bine, iese pe centrări destul de bine. Ceea ce se întâmplă cu el e trist, e la nivel de stare a creierului, cel mai important lucru pentru orice fotbalist și orice om.

E clar că a fost afectat, la 18 ani a intrat direct la seniori la FCSB. După ce a luat niște goluri, poate pe greșelile sale sau nu, a fost absolut distrus. Această «mitralieră» continuă și astăzi. Cred că Vlad trebuie ajutat. E un portar foarte talentat, care poate progresa. Are un potențial mare”, a declarat Bourceanu la Pro X.

Gigi Becali, patronul de la FCSB, a lăsat de înțeles că Vlad nu va apăra în meciurile de play-off. În locul său va fi utilizat Ștefan Târnovanu, un alt goalkeeper de perspectivă: „E greu să se mai întoarcă acum. Cum a stat Târnovanu, acum stă el. Mi-e frică, face niște gafe, mai ales acum pe final e greu. Dacă face niște gafe să te distrugă...”.

În acest sezon, Andrei Vlad a adunat 29 de meciuri (27 în Liga 1), în care a primit 29 de goluri. În 11 partide a păstrat poarta intactă.

Andrei Vlad a ajuns la FCSB în 2017, la vârsta de 18 ani.

VIDEO » Edward Iordănescu, despre situația portarilor de la echipa națională

Mai multe știri din Liga 1: 

Adrian Mutu a prefațat derby-ul Rapid-Dinamo: „Un meci destul de greu!” + Cum a comentat absența fanilor

Gustavo își face planuri serioase pentru play-off: „Dacă luăm titlul, nu doar Craiova se oprește, ci în întreaga Românie o să fie o nebunie!”

A uitat-o pe Ghenea? » Dimitrov are o nouă cucerire celebră: filmați pe străzile din Monte Carlo

„Dacă mănânci o lună de la penitenciar, dai colțul!” » Dănuț Lupu, despre condițiile de la Rahova: „Să mă ierte doamna Rodica, dar la Marriott era mai ieftin ...”


Comentarii (7)
sakamoto
sakamoto  •  11 Martie 2022, 17:33

Acuma Vlad este cu moralul la pamint. Are nevoie de ajutor si nu trebuie trecut cu vederea ca este un baiat tinar si talentat. Din pacate multi dau cu piciorul in Vlad cind se afla intr-o situatie dificila. In mod cert va ajunge un sportiv de valoare daca va fi tare si va fi ajutat. Capul sus Vladule! Ai tot viitorul in fatza!

roost.eradevar.at
roost.eradevar.at  •  11 Martie 2022, 16:49

Ce vremuri….”triplu campion cu fecesebe”…..acum, “qvintupli vicecampioni”

siriussirius
siriussirius  •  11 Martie 2022, 16:44

Cel mai slab portar care a evoluat pina acum la echipa noastră mă mir că ani de zile a făcut parte din lot și chiar titular !!!!!

Vezi toate comentariile (7)
Comentează