FOTBAL  »  Superliga  »  CFR CLUJ

Săgeată către FCSB! Reacția lui Cristi Balaj după ce Hindrich s-a plâns de coechipieri

Otto Hindrich, portar CFR Cluj // foto: Imago Images
Otto Hindrich, portar CFR Cluj // foto: Imago Images

Articol de GSP - Publicat vineri, 11 martie 2022 12:28 / Actualizat vineri, 11 martie 2022 13:36

Cristi Balaj (50 de ani), președintele lui CFR Cluj, a reacționat după declarațiile făcute de Otto Hindrich (19), portarul campioanei, în Krónika, un cotidian român publicat în limba maghiară. 

Otto Hindrich, titularul din poarta lui CFR Cluj, a oferit de curând un interviu, în care a spus că în vestiarul „vișiniu” există „o atmosferă rece și multă presiune”.

Tânărul goalkeeper a afirmat, printre altele, că „ori de câte ori fac o greșeală, coechipierii se uită urât la mine și mă ceartă”.

Chestionat despre respectivele declarații, Cristi Balaj, președintele lui CFR Cluj, a preferat să reia alte afirmații ale portarului, în încercarea de a susține că e vorba de perspectivă: „Nu e vorba că nu mă plac. Mă plac și încearcă să mă ajute, dar când există o astfel de situație mă ceartă”.

CFR Cluj, Fight Club » Un jucător a sărit să bată un membru al staff-ului!
CFR CLUJ
CFR Cluj, Fight Club » Un jucător a sărit să bată un membru al staff-ului!

Cristi Balaj: „La CFR Cluj, conducătorii nu i-au adresat reproșuri, precum în cazul altor portari, la alte echipe”

Ulterior, Balaj a trimis un atac subtil către rivala la titlu, FCSB, unde portarul Andrei Vlad a fost scos din lot după eroarea de la meciul cu FC Argeș, dar și criticat dur de patronul Gigi Becali.

„A oferit acea declarație. Traducerea e ușor diferită, dar anumite fraze corespund. A rezultat dorința lui de a ajunge să joace în Ungaria, știind că există echipe din prima ligă din Ungaria interesate să-l transfere.

E vorba de cum interpretăm. La CFR Cluj niciodată conducătorii clubului, persoane din club sau colegii lui nu i-au adresat reproșuri, precum a fost în cazul altor portari - nu vreau să dau nume - de la alte echipe”, a spus Balaj la Pro X.

Ce declarase Otto Hindrich

Este o atmosferă rece și există multă presiune. Jucătorilor nu le pasă cine este în echipă, ci doar să fie cei mai buni coechipieri. Ori de câte ori fac o greșeală, se uită urât la mine și mă ceartă. 

Nu e vorba că nu mă plac. Mă plac și încearcă să mă ajute, dar când există o astfel de situație mă ceartă. De exemplu, după meciul cu FCSB. Există multă presiune la CFR.

Cred că fotbalul maghiar ar fi un pas înainte, pentru că acolo este o altă lume. Am fost acolo de două ori în probe, când eram mic. Sunt atras, foarte atras (n.r. - să joace în Ungaria), dar aș prefera să joc pentru Puskas și Ferencvaros. Ar fi un pas înainte.

Dar vreau să joc cât mai mult aici, iar apoi mă voi gândi la lucruri de genul acesta. Am fost crescut 100% în spirit maghiar, dar nu vreau ca această problemă să fie ridicată în presa românească. Nu sunt sigur că le-ar plăcea răspunsul meu sau atitudinea mea.

Mai multe știri din Liga 1: 

Adrian Mutu are un singur sfat pentru Octavian Popescu: „Așa poate să ajungă unul dintre liderii tăcuți”

Mesajul lui Steliano Filip pentru Giani Kiriță: „Nu mai încerca să-l aperi pe Rednic, te-a luat la mișto la Săftica!

A luat parte la un moment istoric în fotbalul românesc, acum lucrează pe TIR în Germania: „Patronii sunt foarte faini! Mai stau un an și mă întorc acasă”

„Traduceri avem?” » Cum se comportă „Hagi” Luțu la cursurile de director sportiv: „E disperat!”


Comentarii (19)
c23665
c23665  •  11 Martie 2022, 15:32
Postat de dora pe 11 Martie 2022, 14:57

Datoriile clubului catre proprii jucatori...se stie ca jucatorii au salarii bune insa nu sunt platiti la zi...

De unde iti iei minciunile?! Chiar aici s-a scris că salariul pentru octombrie s-a plătit de 4 ori! Iar cel din noiembrie de două ori până acum!!

c23665
c23665  •  11 Martie 2022, 15:29
Postat de firaldo pe 11 Martie 2022, 14:59

Atunci când un jucător se plânge în presa din străinătate ca e înjurat de coechipieri....nu e tocmai în regula.

Probabil, nu știi să citești. Care presă din strainatate?!? Pentru tine, Clujul e în străinătate?!? Și de unde ai scos chestia xu injuraturile?!? Dacă esti prost... taci!

firaldo
firaldo  •  11 Martie 2022, 14:59
Postat de petrucj pe 11 Martie 2022, 13:41

Care sunt neregurile? Ca vor ca in echipa sa fie cei mai buni? Sau ca daca greseste e atentionat? Nereguli sunt la altii care injura pasageri in avioane, nu la o echipa unde fiecare vrea sa fie titular.

Atunci când un jucător se plânge în presa din străinătate ca e înjurat de coechipieri....nu e tocmai în regula.

Vezi toate comentariile (19)
Comentează
Close