FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

Mesajul lui Steliano Filip pentru Giani Kiriță: „Nu mai încerca să-l aperi pe Rednic, te-a luat la mișto la Săftica!

Steliano Filip, Dinamo // foto: Imago Images
Steliano Filip, Dinamo // foto: Imago Images

Articol de GSP - Publicat vineri, 11 martie 2022 10:12 / Actualizat vineri, 11 martie 2022 11:20

Steliano Filip (27 de ani), fundaș stânga la Dinamo, i-a răspuns lui Giani Kiriță (45), care îl criticase pentru vorbele adresate antrenorului Mircea Rednic.

Schimbul de replici dintre Mircea Rednic și Steliano Filip, jucător pe care l-a pregătit la Dinamo, l-a iritat pe Giani Kiriță. Fostul mijlocaș alb-roșu l-a pus la zid pe Filip, considerând că afirmațiile fundașului la adresa lui Mircea Rednic au fost ofensatoare.

„Filip e pierdut total, nici măcar nu știe ce înseamnă Dinamo. Tu, Steliano Filip, n-ai câștigat nimic nici la pufuleți, n-ai voie să vorbești așa despre Mircea Rednic”, a spus Kiriță miercuri.

Rednic, luat peste picior în direct la TV: „Tocmai ați aruncat «bomba»!”
DINAMO
Rednic, luat peste picior în direct la TV: „Tocmai ați aruncat «bomba»!”

Între timp, a venit replica lui Filip. Fundașul lui Dinamo susține că nu l-a atacat pe Rednic, ci că a dorit doar să se apere împotriva valului de acuzații lansat de „Puriu”.

Pe deasupra, Filip a sugerat că Rednic l-ar fi luat peste picior pe Kiriță după ce acesta a participat la unul dintre antrenamentele „câinilor” din perioada în care Rednic a fost „principal”.

Steliano Filip: „Rednic l-a luat la mișto pe Giani Kiriță”

„Nu am ieșit să vorbesc pentru a da în Mircea Rednic! Am fost acuzat de niște lucruri pe care nu le-am făcut. Orice om sănătos la cap nu poate să spună din ce am declarat că am dat în Rednic sau l-am jignit.

Știu și puteam să spun foarte multe lucruri, dar mi-am dat seama că e ușor să faci rău. Mai greu e să faci bine. Dacă făceam asta nu eram cu nimic mai bun decât persoanele care vorbesc urât acum. Până la urmă fiecare oferă ce are în suflet.

Nu știu de ce a ținut Giani să vorbească despre mine și să sară așa în apărarea lui Rednic. Probabil speră că va ține cont Mircea Rednic și îl va lua în staff cândva.

Nu știu ce să zic, dar dacă avea ceva să îmi transmită, o făcea în privat. Dacă vorbeam în privat, îi spuneam și eu să nu încerce să-l mai apere pentru că după ce Giani a plecat de la Săftica, Rednic l-a luat și la mișto”, a spus Filip, conform Prosport.

Mai multe știri din Liga 1: 

Adrian Mutu are un singur sfat pentru Octavian Popescu: „Așa poate să ajungă unul dintre liderii tăcuți”

CFR Cluj, Fight Club » Un jucător a sărit să bată un membru al staff-ului!

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (5)
dinamo_forever_77
dinamo_forever_77  •  11 Martie 2022, 14:26

Acest samantar are obraznicia sa vorbeasca de Mircea Rednic. Un mascarici acest filip. Habar nu are sa stea in ghete, sa joace fotbal....in schimb el este prezent pe retelele sociale. Cara-te mai repede de la DINAMO. Esti o paria si asa vei ramane mereu!

gabineg
gabineg  •  11 Martie 2022, 13:07

Steliano, daca nici la clubul care te-a lansat in fotbal nu poti sa performezi fara esecuri si scandaluri, poate te poti dedica de pe acum altor activitati. E pacat sa irosesti atata energie si patima intr-o activitate la care nu te pricepi.

954215071297337
Rosca Stelus  •  11 Martie 2022, 12:04

Cum am mai spus-o : nu stiu de ce baiatul asta, nu se duce la ce face cel mai bine , la taiat lemne ! Pai, daca Dinamo nu era in situatia asta, unde mai juca ( vorba vine ) baiatul asta !

Vezi toate comentariile (5)
Comentează