FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

Steliano Filip a intrat în direct la TV ca să se certe cu Rednic: „De asta am pierdut, că am mâncat noi burgeri?!”

FOTO: Instagram @Steliano Filip
FOTO: Instagram @Steliano Filip

Articol de GSP - Publicat marti, 08 martie 2022 19:08 / Actualizat marti, 08 martie 2022 19:55

Steliano Filip (27 de ani), fundașul stânga al lui Dinamo, a răspuns, punctual, tuturor acuzațiilor primite din partea lui Mircea Rednic (59 de ani).  

Mircea Rednic a fost demis de la Dinamo în decembrie 2021. Printre motivele invocate de conducători a fost invocată și relația proastă pe care o avea cu vestiarul, iar „capul răutăților” era considerat Steliano Filip.

Rednic, plan pentru a cumpăra Dinamo: „De ce credeți că l-am abordat?”
DINAMO
Rednic, plan pentru a cumpăra Dinamo: „De ce credeți că l-am abordat?”

Antrenorul a vorbit pe larg despre conflictul cu Filip, într-o intervenție la „Digi Sport Special”. Apărătorul dinamovist a cerut să intervină și să poarte un dialog în direct. A fost refuzat de Rednic, dar a revenit ulterior și a comentat fiecare declarație. 

Steliano Filip, replică pentru Mircea Rednic 

Mircea Rednic a susținut că nu a controlat situația în campania de transferuri și că Steliano Filip a avut un rol important în alegerea fotbaliștilor. 

Eu nu fac transferuri și nu am făcut niciodată transferuri la Dinamo. Să îi luăm pe rând. Costi Nica era la echipă de prin martie, făcea antrenamente cu noi. Nu am avut nicio treabă. 

Gabi Torje este prietenul meu și era la Timișoara. Avea discuții cu mai multe echipe din Liga 1. I-am zis: „Piticule, s-ar putea să se ridice interdicția, poate vii să ne ajuți”. Era o situațe grea atunci. Asta a fost toată discuția. Doar l-am întrebat dacă ar putea să ne ajute. I-am spus domnului Mureșan că Gabi Torje a aproape să semneze cu altă formație și asta a fost tot. 

Cosmin Matei avea oferte din alte campionate. El e dinamovist. I-am zis „Cosmine, hai să ne ajuți”. Mâine-poimâine o să aud că am avut și vreun comision
- Steliano Filip, la „Digi Sport Special”

Rednic a povestit apoi un episod neștiut din mandatul lui, care ar fi avut loc după înfrângerea de la Gaz Metan, 1-2: „În autocar, în parcare, 3 sferturi din echipă mânca hamburger. Filip, bucătar-șef”.

E mult spus că am comandat burgeri. Eric, care e din Mediaș, și-a deschis un restaurant și s-a gândit să ne ofere după meci niște burgeri, din partea lui. I-am întrebat pe băieți dacă vor, să nu trimită degeaba și să îi aruncăm. Din cauza asta am pierdut noi la Mediaș?! Că am mâncat burgeri după meci?
- Steliano Filip

Steliano Filip: „Rednic mi-a zis că se bazează pe mine, apoi m-a dat afară”

„Eu am avut o discuție cu Mircea Rednic, după ce m-a exclus prima dată. L-am întrebat cu ce am greșit. Eu am venit să ajut cum pot, cum sunt eu. Dânsul mi-a zis: «tu ești de bază, îmi pun încrederea în tine». După două zile nu am prins lotul. 

În afară de faptul că nu am putut ajuta echipa mai mult din teren, nu am ce să îmi reproșez. Nu am dezbinat vestiarul, nu am făcut eu mese pe la spate. De asta am și vrut să plec, nu că sunt laș. S-au adunat foarte multe și toate cădeau în capul meu. De asta mi-am dorit să plec. Nu că primeam foarte mulți bani din Ungaria”, a concluzioant Filip.

VIDEO Marius Niculae, declarații despre situația cu care se confruntă Dinamo

Citește și alte știri despre Dinamo:

Filmul „revenirii” lui Flavius Stoican » Ce s-a întâmplat azi la Săftica

Mureșan și-a făcut calculele: „Încercăm salvarea directă!” » Ce-i trebuie lui Dinamo: „Cu echipa aliniată la Cluj e greu”

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (20)
1000833093403035
Bolon Yokte  •  09 Martie 2022, 16:00

Filip nu esti de Dinamo! Trebuia sa te dea afara REDNIC! Dar n-a mai apucat ca l-au dat afara antidinamovistii muresan si zavaleanu.Dinamo a pierdut ma Filipe pt. ca a ramas mereu in 10! Pt. ca tu in loc sa-ti vz de joc (sub orice critica oricum) dai cu cotul in gat adversarului gest pt. care se da rosu oriunde! Ai cautat sa iei rosu si acu cu tupeu intrebi de ce a pierdut echipa? Din cauza ta ba manelistule! Si a alora ca tine de iau rosu la orice meci in tricoul lui Dinamo !

1948forever
1948forever  •  09 Martie 2022, 09:28

plin de ineptii. matei avea oferte si a ales dinamo :)) si torje la fel :)) pt ca le-a zis steliano pilif haideti sa ne ajutati :)))

954215071297337
Rosca Stelus  •  09 Martie 2022, 08:18

Du-te, mai baiatule, la taiat lemne . Te pricepi cel mai bine !

Vezi toate comentariile (20)
Comentează