FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

Filmul „revenirii” lui Flavius Stoican » Ce s-a întâmplat azi la Săftica

Flavius Stoican rămâne pentru moment la Dinamo // foto: Imago Images
Flavius Stoican rămâne pentru moment la Dinamo // foto: Imago Images

Articol de - Publicat marti, 08 martie 2022 15:26 / Actualizat marti, 08 martie 2022 17:03

În această dimineață, părea cert că Flavius Stoican (45 de ani) va pleca de la Dinamo. Lucrurile au fost date peste cap de intervenția jucătorilor, care s-au poziționat de partea antrenorului.

Nemulțumiți de parcursul echipei, liderii DDB au pus presiune pe conducerea lui Dinamo și pe antrenorul Flavius Stoican, solicitând demisia acestuia. Resemnat cu ideea despărțirii de Dinamo, și cu speranța că acest pas ar produce un reviriment, Stoican a fost pregătit să-și prezinte demisia în fața echipei.

„Dinamo și-a cumpărat coșmarul”
editorial ioana mihalcea
„Dinamo și-a cumpărat coșmarul”

Filmul răzgândirii lui Flavius Stoican: i-a avut pe jucătorii lui Dinamo de partea sa!

Astăzi, în vestiarul de la Săftica, administratorul special Iuliu Mureșan i-a dat cuvântul antrenorului Flavius Stoican.

Antrenorul a comunicat că a decis să plece, justificând că despărțirea ar fi spre binele clubului, că echipa s-ar putea salva de la retrogradare cu alt antrenor.

În acel moment, jucătorii au izbucnit. Ei au amenințat cu greva, mesajul la unison fiind că „nu mai venim să jucăm! Se schimbă antrenorul de îndată de se enervează cineva? Nu e coeziune, în acest sezon au trecut pe aici 50 de jucători și 4 antrenori. În cazul ăsta, nu mai venim nici noi!”. 

Momentan, Flavius Stoican rămâne antrenorul lui Dinamo, dar lucrurile s-ar putea schimba în perioada imediat următoare. Nu este cert nici măcar că Flavius va conduce antrenamentul lui Dinamo de miercuri. 

Uhrin jr. nu vrea să agite și mai tare situația de la Dinamo. Primă reacție pentru GSP.ro

Fanii lui Dinamo îl vor pe Dusan Uhrin jr. în locul lui Stoican. Totuși, nemulțumit că lucrurile de la Dinamo nu sunt clare, tehnicianul ceh a transmis pentru GSP.ro că nu vrea sa agite situația. „Nu vin acum la Dinamo. Nu știu ce va mai fi zilele viitoare, in perioada imediat următoare”.

Dusan e prima și singura opțiune a DDB, fanii considerând că cehul mai poate salva Dinamo și a doua oară la rând. Uhrin jr. a transmis că nu este interesat de partea financiară, dar că nu poate forța revenirea atât timp cât Dinamo are un antrenor.

Mai multe știri din Liga 1: 

Ar trebui selecționat Tavi Popescu la „naționala” mare, cum a cerut Becali? » Cornel Dinu și Constantin Zotta s-au exprimat clar în acest sens

25 de ani de la debutul lui Mutu » Poveste amuzantă spusă de colegul de cameră: „Băi Marcele, nu pot, că uite cum scârțâie”

De pe patul de spital, Cornel Dinu a vorbit cu GSP despre situația critică a lui Dinamo: „Doar asta mai pot să fac”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (14)
1758587837700889
Costel Pisleaga  •  08 Martie 2022, 19:36

stoican , muresan si culoarea verde nu au c cauta la DINAMO !!!!!!!!!!!

boierasul
boierasul  •  08 Martie 2022, 19:29
Postat de Anton Gigi pe 08 Martie 2022, 18:31

ar fi mare greseala sa cerem plecarea unuia sau altuia tocmai acum cand incepe numaratoarea inversa,este datoria noastra a dinamovistilor,ca de fiecare data sa fim aproape de jucatori si antrenori, incurajandu-i,vor obtine rezultate mai bune .

Eu zic sa le aducă și niște lăutari la antrenamente, sa fie atmosfera și mai plăcută))))

crisman
crisman  •  08 Martie 2022, 18:50

Stoicane, tu esti, frate?

Vezi toate comentariile (14)
Comentează