FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

Avalanșă în direct: „Steliano Filip n-a câștigat nimic nici la pufuleți, cum să spună așa ceva?” + „Dacă a plecat Stoican, să plece și Mureșan!”

Steliano Filip / Sursă foto: GSP
Steliano Filip / Sursă foto: GSP

Articol de GSP - Publicat miercuri, 09 martie 2022 11:59 / Actualizat miercuri, 09 martie 2022 13:00

Giani Kiriță (45 de ani), fost jucător important la Dinamo, cu două titluri și trei Cupe ale României în palmares, l-a pus la zid pe Steliano Filip, după răfuiala pe care fundașul a avut-o cu Mircea Rednic.

Cunoscut pentru reacțiile sale fără perdea, Giani Kiriță nu a ezitat să-l ironizeze pe Filip, pe care-l ceartă că a îndrăznit să-i răspundă lui Mircea Rednic.

Giani Kiriță: „Steliano Filip n-a câștigat nimic nici la pufuleți!”

Cu tot respectul pentru Steliano Filip, dar e pierdut total. Nici măcar nu știe ce înseamnă Dinamo. Fotbalistic vorbind, el nici n-ar trebui să fie în vestiar la ora actuală. El nu are bun simț și îi răspunde unui antrenor care a făcut unele performanțe (n.r - Mircea Rednic). 

Asta spune multe despre Steliano Filip. Vorbim, totuși, de Mircea Rednic. Tu, Steliano Filip, n-ai câștigat nimic nici la pufuleți, n-ai voie să vorbești așa despre Mircea Rednic”, a spus Giani Kiriță, la Pro X.

Steliano Filip a cucerit un singur trofeu în carieră, Cupa Ligii, în sezonul 2016-2017. Ulterior, competiția avea să fie desființată.

Ieri, Steliano Filip a intrat în direct la TV ca să se certe cu Rednic. Fundașul stânga al lui Dinamo a răspuns, punctual, tuturor acuzațiilor primite din partea „Puriului”.

Steliano Filip a intrat în direct la TV ca să se certe cu Rednic: „De asta am pierdut, că am mâncat noi burgeri?!”
Dinamo
Steliano Filip a intrat în direct la TV ca să se certe cu Rednic: „De asta am pierdut, că am mâncat noi burgeri?!”

Giani Kiriță: „Dacă a plecat Stoican, să plece și Mureșan!”

Giani Kiriță a comentat ultimele schimbări de la Dinamo și spune că aducerea lui Stoican pe banca tehnică a fost încă de la început o greșeală a conducerii. Totodată, fostul fundaș îi cere demisia administratorului special Iuliu Mureșan, considerat vinovat pentru degringolada din club.

„Aducerea lui Stoican a fost o greșeală. Nu știu cine a luat decizia. El mai fusese de vreo două ori la Dinamo. Iuliu Mureșan să-și asume această decizie! Dacă a plecat Stoican, să plece și Mureșan!

Mi-aș dori ca Dusan Uhrin să reușească să mențină echipa în Liga 1. Cam atât îmi doresc eu de la el. Nu vrem în Liga 2, nu vrem nici să ajungem la «baraj», pentru că presiunea e mare. Uitați-vă ce jucători sunt acum la Dinamo, ei nu fac față presiunii, nu pot câștiga un meci”, a declarat fostul fotbalist, conform sursei citate. 

Iuliu Mureșan: „Nu am plecat de la Dinamo”

Deși spunea la finalul anului trecut că va pleca în cazul în care alții vor decide la Dinamo peste capul său, administratorul special Iuliu Mureșan anunță pentru GSP că nu a părăsit „haita”. 

Întrebat marți seara despre viitorul său la Dinamo, Mureșan a replicat: „Nu am plecat de la Dinamo. Am fost până la ora 19:00 la birou. Ne ocupăm de licențiere”.

VIDEO Marius Niculae, declarații despre situația cu care se confruntă Dinamo

Citește și alte știri despre Dinamo: 

Dinamo are un nou acționar majoritar » Cine a preluat acțiunile lui Pablo Cortacero

Un mare dinamovist, despre greșeala comisă de șefii lui Dinamo: „E clar că acolo e problema!”

EXCLUSIV Prima reacție după plecarea lui Stoican de la Dinamo: „Debandadă! Nu-l văd pe Dusan Uhrin să salveze echipa”

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (3)
roradu
roradu  •  09 Martie 2022, 15:54

Rușinos unde a ajuns Dinamo. Un nimeni schimba antrenorul....nu credeam ca o sa vad asa ceva!!!când juca Rednic la Dinamo măcelarul asta nu avea loc nici în divizia onoare....

1948forever
1948forever  •  09 Martie 2022, 13:07

fc lotus coafor cea mai rusinoasa echipa din istoria fotbalului romanesc

dumitru82drugan
dumitru82drugan  •  09 Martie 2022, 12:27

Kirita *** *** dupa ce sa lasat de fotbal da in fotbalisti de parca el a fost Ronaldo ! Rednic a demonstrat ce poate ca antrenor si om la IASI HAGI DINAMO iar *** asta tot îl ***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (3)
Comentează