FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

EXCLUSIV Prima reacție după plecarea lui Stoican de la Dinamo: „Debandadă! Nu-l văd pe Dusan Uhrin să salveze echipa”

Flavius Stoican a plecat de la Dinamo / Sursă foto: GSP
Flavius Stoican a plecat de la Dinamo / Sursă foto: GSP

Articol de - Publicat marti, 08 martie 2022 20:16 / Actualizat marti, 08 martie 2022 21:20

Ioan Andone (61 de ani), fostul mare jucător și antrenor al celor de la Dinamo, a comentat, în exclusivitate pentru GSP.ro, evenimentele incredibile petrecute astăzi la clubul din Ștefan cel Mare. Flavius Stoican și-a dat, în cele din urmă, demisia, iar în locul său urmează să fie instalat Dusan Uhrin jr.

De la Madrid, Ioan Andone a făcut o scurtă analiză a ultimelor permutări de la Dinamo. Fostul tehnician e dezamăgit de haosul care a cuprins clubul și nu crede că Dusan Uhrin, cel care ar urma să ajungă miercuri la București, va reuși să scoată echipa de pe locul 14, cel care duce la «barajul» pentru menținerea în Liga 1.

Circul continuă la Dinamo: Stoican a plecat! Uhrin e noul antrenor
DINAMO
Circul continuă la Dinamo: Stoican a plecat! Uhrin e noul antrenor

Ioan Andone: „Îi va fi greu lui Dusan Uhrin. Nu-l văd să salveze direct echipa”

„Debandadă, e debandadă! Suporterii erau cu Dusan Uhrin și data trecută, el a salvat echipa de la retrogradare. Dar lotul de atunci era mult mai bun decât ce are Dinamo acum. Ca antrenor, trebuie să aibă și el cu cine să lucreze. 

Ce să facă și ei...caută toate soluțiile pentru a nu ajunge la «baraj», dar nu-i văd să reușească asta. E diferență prea mare. Nu mai știu să câștige, nu mai reușesc să înlănțuie 4-5 victorii. Realitatea e că nici nu pot!

Îi va fi greu și lui Dusan Uhrin. N-ai ce să faci. Trebuie să ai cu cine să lucrezi și un grup care să joace cu inima pentru Dinamo. S-a stricat tot, e o prostie ce se întâmplă acolo. Nu-l văd pe Dusan Uhrin să-i salveze (n.r - de «baraj»)  M-aș bucura pentru Dinamo, dar nu văd să se întâmple acest lucru”, a declarat Andone, în exclusivitate pentru GSP.ro. 

Circul continuă la Dinamo: Stoican a plecat! Uhrin e noul antrenor

Flavius Stoican (45 de ani) era ca și plecat de la Dinamo la orele prânzului! Însă liderii vestiarului au intervenit și l-au convins pe Mureșan să-l păstreze pe Stoican, la auzul veștilor că ultrașii din DDB îl vor instala pe cehul Dusan Uhrin jr. Situația s-a schimbat radical în această seară, iar despărțirea a fost consemnată!

Lucrurile s-au mișcat rapid în birourile lui Dinamo. Iuliu Mureșan a înțeles că Flavius Stoican nu mai dorește să rămână, dorind să îi protejeze pe fotbaliști, și i-a acceptat demisia.

Din informațiile GSP.ro, cehul Dusan Uhrin Jr., favoritul fanilor, va fi noul antrenor al „câinilor”.

VIDEO Marius Niculae, declarații despre situația cu care se confruntă Dinamo

Citește și alte știri despre Dinamo: 

UPDATE Circul continuă la Dinamo: Stoican a plecat! Uhrin e noul antrenor

Steliano Filip a intrat în direct la TV ca să se certe cu Rednic: „De asta am pierdut, că am mâncat noi burgeri?!”

De pe patul de spital, Cornel Dinu a vorbit cu GSP despre situația critică a lui Dinamo: „Doar asta mai pot să fac”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (33)
10205443112577956
Peter Borcea  •  09 Martie 2022, 18:06

"Nu-l văd pe Dusan Uhrin să salveze echipa” 1. Mai intai ar nevoie de o echipa ...... ceea ce preia Dusan Uhrin ete o adunatura de "ratati cu ***" ( Steliano Filip) si peudofotbalisti care au jucat pe nicaieri i acolo mai deloc ...... .2. Ce sau cum se poate face in cateva zile cu lotul pe care il are la dispozitie ? .... doar daca are o bagheta magica ....... MARE PACAT ca acest club va disparea .......

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

dvd1
dvd1  •  09 Martie 2022, 15:45

Dinamo retrogradeaza direct 100%. Atita e de zis. Asta nu salveaza pe nimeni sigur. Oare ce mai vreti de la Dinamo? Pina aici a fost, s-a terminat

157529838161978
Tudorel Dumitru  •  09 Martie 2022, 12:26

Domnul Andone ,te dai dinamovist ,dar de cand au inceput problemele la Dinamo ai dat bir cu fgitii.Ba mai mult nici nu-ti tii gura.Nici in campionatul trecut nu i-ai dat nici o sansa lui Uhrin si totusi a reusit.Daca te crezi mai capabil vino tu.!!!

Vezi toate comentariile (33)
Comentează