FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

Un mare dinamovist, despre greșeala comisă de șefii lui Dinamo: „E clar că acolo e problema!”

Articol de GSP - Publicat miercuri, 09 martie 2022 11:08 / Actualizat miercuri, 09 martie 2022 11:13

Florin Prunea (53 de ani), fostul goalkeeper al lui Dinamo și al echipei naționale, a analizat ultimele mișcări de trupe din Ștefan cel Mare, în contextul în care Dusan Uhrin jr. se pregătește să-i ia locul lui Flavius Stoican.

Prunea consideră că șefii lui Dinamo ar fi trebuit să apeleze mult mai devreme la Dusan Uhrin, antrenor alături de care a colaborat în urmă cu două sezoane. Mai mult, fostul portar i-a „înțepat” pe tehnicienii „câinilor” din acest sezon: „E clar că acolo e o problemă de antrenor, lotul nu e de retrogradare”.

Dinamo are un nou acționar majoritar » Cine a preluat acțiunile lui Pablo Cortacero
DINAMO
Dinamo are un nou acționar majoritar » Cine a preluat acțiunile lui Pablo Cortacero

Florin Prunea: „Nu înțeleg de ce nu l-au adus mai devreme pe Uhrin”

„N-am informații că ultrașii au venit peste nu știu cine ca să schimbe antrenorul. E clar că rezultatele nu-ți dau speranțe, nu mai spun de joc. Am vorbit cu Dusan acum două săptămâni, am o relație foarte bună cu el. Nu înțeleg de ce nu l-au adus de la început pe Uhrin. Nu înțeleg de ce nu l-au lăsat la începutul campionatului.

Dar am încredere că el și băieții vor strânge rândurile și vor salva echipa. E clar că acolo e o problemă de antrenor, lotul nu e de retrogradare. Oricum, nimeni nu vrea să-și lege numele de o eventuală retrogradare a lui Dinamo”, a spus Florin Prunea, la Pro X. 

Dario Bonetti, Sorin Colceag (interimar), Mircea Rednic și Flavius Stoican sunt antrenorii care au pregătit-o pe Dinamo în acest sezon.

Uhrin, gata să înceapă munca la Dinamo!

După o zi complicată, situația la Dinamo, în ceea ce privește antrenorul, pare să se lămurească. Dusan Uhrin jr vine azi în locul lui Stoican.

Din informațiile Gazetei Sporturilor, Dusan Uhrin va conduce antrenamentul de azi, programat la ora 17:30. El s-a înțeles cu cei din conducere și va semna un contract valabil până în vara lui 2023. Uhrin va ajunge în jurul prânzului în România, din Cehia, iar ulterior va începe să se ocupe de pregătirea „câinilor” chiar de azi.

Uhrin i-a mai pregătit pe „câini” în perioadele august – martie 2020 și aprilie – iulie 2021, plecând înainte de startul sezonului actual din cauza problemelor financiare, iar acum revine la cererea ultrașilor din DDB.

VIDEO Marius Niculae, declarații despre situația cu care se confruntă Dinamo

Citește și alte știri despre Dinamo: 

Problema lui Răducioiu la Dinamo: „M-am cam săturat! O asemenea prostie e de neacceptat”

EXCLUSIV Prima reacție după plecarea lui Stoican de la Dinamo: „Debandadă! Nu-l văd pe Dusan Uhrin să salveze echipa”

Dinamo, gata să facă primul transfer din era Uhrin jr » Jucătorul poate deveni azi liber

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (1)
ciprianbirtea
ciprianbirtea  •  09 Martie 2022, 17:27

Dinamo nu are lot de retrogradare? Pruneo, ce prafuri ai tras?!?

Vezi toate comentariile (1)
Comentează