FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

Rednic, luat peste picior în direct la TV: „Tocmai ați aruncat «bomba»!”

Iuliu Mureșan, administratorul special al lui Dinamo, l-a ironizat pe Mircea Rednic: „Filip a făcut transferuri mai bune decât el!”. „Puriul” a fost demis de Mureșan la finalul anului trecut.
Iuliu Mureșan, administratorul special al lui Dinamo, l-a ironizat pe Mircea Rednic: „Filip a făcut transferuri mai bune decât el!”. „Puriul” a fost demis de Mureșan la finalul anului trecut.

Articol de GSP - Publicat joi, 10 martie 2022 18:37 / Actualizat joi, 10 martie 2022 18:38

Iuliu Mureșan, administratorul special al lui Dinamo, l-a ironizat pe Mircea Rednic: „Filip a făcut transferuri mai bune decât el!”. „Puriul” a fost demis de Mureșan la finalul anului trecut.

Iuliu Mureșan se desparte de Dinamo! Când își dă demisia
Dinamo
Iuliu Mureșan se desparte de Dinamo! Când își dă demisia

Iuliu Mureșan: „Filip a făcut transferuri mai bune decât Rednic” 😂

Întrebat despre declarațiile făcute de fostul antrenor al lui Dinamo, Iuliu Mureșan a răspuns în direct la emisiunea „Fotbal Club” de la Digi Sport 1: „Ca să glumim, transferurile făcute de Filip au fost mai bune decât transferurile lui Rednic. Eu i-am adus pe Torje, Matei și alți jucători, fotbaliști buni, care sunt titulari. Dacă Rednic spune că i-a adus Filip, e problema lui”.

Prezent în studio, fostul mare arbitru internațional Ion Crăciunescu a savurat momentul: „Tocmai ați aruncat «bomba»” 😅.

„Nu știu dacă Filip a luat și comision, trebuie să-l întrebați pe el”, a continuat „Muri” într-o notă ironică. 

La Dinamo, antrenorii au fost schimbați pentru că n-au avut rezultate, de-asta a fost înlocuit și Rednic
Iuliu Mureșan, administratorul special al lui Dinamo

Mircea Rednic: „Am antrenat jucători aduși de Mureșan și Filip” / Steliano Filip: „N-am făcut niciodată transferuri la Dinamo”

Ce a declarat Rednic: „Am antrenat jucători aduși de Mureșan și de Filip. Și știu ce spun! (...) Filip l-a adus pe prietenul lui, Țîră, pe Matei, pe Nica”.

Cum a răspuns Filip: „Eu nu fac transferuri și nu am făcut niciodată transferuri la Dinamo. Să îi luăm pe rând. Costi Nica era la echipă de prin martie, făcea antrenamente cu noi. Nu am avut nicio treabă. Gabi Torje este prietenul meu și era la Timișoara. Avea discuții cu mai multe echipe din Liga 1. I-am zis: «Piticule, s-ar putea să se ridice interdicția la transferuri, poate vii să ne ajuți». Era o situație grea atunci. Asta a fost toată discuția. Doar l-am întrebat dacă ar putea să ne ajute. I-am spus domnului Mureșan că Gabi Torje e aproape să semneze cu altă formație și asta a fost tot. Cosmin Matei avea oferte din alte campionate. El e dinamovist. I-am zis «Cosmine, hai să ne ajuți». Mâine-poimâine o să aud că am avut și vreun comision”.

Mircea Rednic a fost demis de la Dinamo în decembrie 2021. Printre motivele invocate de conducători s-a numărat și relația proastă pe care o avea cu vestiarul, iar „capul răutăților” era considerat Steliano Filip.

Tot ce trebuie să știi înaintea derby-ului Rapid - Dinamo:

Citește mai multe știri despre Dinamo:

Iuliu Mureșan a spus totul despre plecarea lui Stoican: „Adevărul e trist și crunt”
DINAMO
Iuliu Mureșan a spus totul despre plecarea lui Stoican: „Adevărul e trist și crunt”
PCH, mesaj bombastic pentru Dusan Uhrin, după revenirea cehului la Dinamo: „Nici pandemia, nici războiul nu ne pot opri!”
DINAMO
PCH, mesaj bombastic pentru Dusan Uhrin, după revenirea cehului la Dinamo: „Nici pandemia, nici războiul nu ne pot opri!”

De pe patul de spital, Cornel Dinu a vorbit cu GSP despre situația critică a lui Dinamo: „Doar asta mai pot să fac”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (6)
dragdim
dragdim  •  11 Martie 2022, 06:07

Niște oameni capabili care au ajutat Dinamo sa ajungă pe locul 14!!!

demolarii
demolarii  •  11 Martie 2022, 03:56

Rezultatele echipei, ca și jocul din teren vorbesc in locul lui Mureșan și Filip. De cand a venit Mureșan la această echipă a făcut transferuri en gros. Numărați și voi jucătorii pe care i-a adus. De jucat , acești jucători se joacă. Ei nu isi asuma vreun rezultat avut. Filip a luat roșu în cel putin 2 meciuri, în momente cheie. Ca un începător, dar renumeratii o vrea la nivel de vedete. Problema reala la Fc Dinamo, a spus-o W Churchil: " e plin de oameni importanți. Păcat era nevoie de oameni utili". Cand aceste imagini tv, nu le pot spune oameni, vor face ceva pentru club , macar cat acei amaraseni din DDB, clubul isi va reveni. Altfel ,cum a dispărut oina, poate dispărea și Fc Dinamo și FRF, sau LPF. Nimic util pentru omenire...

81mada
81mada  •  10 Martie 2022, 22:39
Postat de cfrinho pe 10 Martie 2022, 22:02

Bati campii, Muresan e un profesionist 100%. Nu e vina lui ca la Dinamo sunt n interese si bani cu taraita, cat sa nu pui lacat pe usa. Altfel, ca o parere personala, nu inteleg de ce merge ca presedinte pe la cluburi cu situatie deosebit de complicata. Isi bate joc de imaginea lui. La CFR a avut mana libera de la Paszkany sa conduca clubul dupa bunul plac. Impreuna cu directorul sportiv de atunci, Razvan Zamfir (care a fost cooptat si de Dan Petrescu intre timp) au facut o echipa incredibila pentru Romania. Sa bati M.Utd. in Ch. League, pe Old Trafford e o performanta istorica pentru un club de fotbal din Romania, echipa administrata si gandita de Muresan si Zamfir pe un buget de 2x -3x mai mic fata de ce bani sunt azi la CFR (care-s aruncati aiurea de Dan Petrescu, Mara si Bilasco). Daca tu crezi ca a mers la Dinamo pentru a o retrograda faci o gafa de proportii. Dinamo a batut Steaua intr-un meci decisiv pentru soarta campionatului trimitand cupa la CFR, chiar nu avem nici o dusmanie cu Dinamo, in afara de faza cu suporterii care mai striga mesaje pro-U, pe care le gasim provocatoare, dar la nivel de club, suntem recunoscatori lui Dinamo. Cu FCSB noi avem o problema, nu cu Dinamo.

Daca e asa profesionist luati l inapoi acasa, nu a facut nimic pe unde a fost inainte, nu a facut nimic nici la Dinamo, a dat din gura pe la tv si la dat afara pe Rednic, ca sa l puna pe Stoican si sa l dea afara si pe asta, acum a ascultat de suporteri, cand la dat pe Rednic afara si a aratat muschii si nu a mai ascultat de suporteri, este un om cu interese ascunse si fara coloana vertebrala, sa l tii in brate pe Filip cand ala a prapadit fiecare meci in care a jucat, sa l consideri mare jucator pe Matei, mi se pare ireal. Tot timpul a denigrat Dinamo ,cand era la CFR si dupa ce a plecat de la CFR, iar acum vrea sa salveze clubul? Pai a ingropat toate cluburile pe unde a fost si o sa ingroape si Dinamo , ca sa nu zic ca e deja ingropata!

Vezi toate comentariile (6)
Comentează