FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

PCH, mesaj bombastic pentru Dusan Uhrin, după revenirea cehului la Dinamo: „Nici pandemia, nici războiul nu ne pot opri!”

Dusan Uhrin e extrem de apreciat de suflarea dinamovistă / Sursă foto: GSP
Dusan Uhrin e extrem de apreciat de suflarea dinamovistă / Sursă foto: GSP

Articol de GSP - Publicat joi, 10 martie 2022 12:49 / Actualizat joi, 10 martie 2022 12:58

Reprezentanții Peluzei Cătălin Hîldan îl mobilizează pe Dusan Uhrin cu mesaje bombastice, după o nouă revenire a cehului la Dinamo. Ultrașii și-au declarat susținerea necondiționată față de noul antrenor al „câinilor”.

Fanii lui Dinamo și-au dus la capăt planul și au obținut ce și-au propus: revenirea pe bancă a lui Dusan Uhrin, unul dintre preferații ultrașilor. PCH i-a transmis un mesaj plin de patos tehnicianului care are misiunea de a-i salva pe roș-albi de la retrogradare.

Fostul antrenor de la Dinamo n-are milă de echipa din Ștefan cel Mare: „Amatorism total!” + Se îndoiește de Uhrin: „E o problemă”
DINAMO
Fostul antrenor de la Dinamo n-are milă de echipa din Ștefan cel Mare: „Amatorism total!” + Se îndoiește de Uhrin: „E o problemă”

PCH, mesaj bombastic pentru Dusan Uhrin, după revenirea cehului la Dinamo: „Nici pandemia, nici războiul nu ne pot opri!”

„Bine ai revenit, Mister Uhrin! Hai să salvăm Dinamo încă o dată! 9 meciuri pe viață și pe moarte. 9 finale, la fel ca anul trecut. Și sperăm și într-o izbândă asemănătoare. Dusan Uhrin merită respectul nostru și al tuturor celor ce trag pentru Dinamo în momentul acesta, din tribune, din teren, din birouri.

Apreciem modestia și profesionalismul lui. Apreciem faptul că a acceptat să vină, știind situația în care ne aflăm. Un om corect, care face onoare meseriei de antrenor. Dusan este și membru DDB de câțiva ani. Cardul lui nu schimbă cu nimic lucrurile, dar arată că a înțeles să tragă alături de noi în aceeași direcție.

Suntem alături de tine, Mister! Nici pandemia, nici războiul, nici alte vitregii ale vremurilor nu ne pot opri! Dinamo nu va muri niciodată”, au transmis reprezentanții Peluzei Cătălin Hîldan, prin intermediul contului oficial de Facebook

Dusan Uhrin: „Va fi mult mai dificil decât anul trecut”

Am revenit pentru că am fost chemat să ajut. Îmi place Dinamo și de asta m-am întors. Am ceva pentru această echipă, păstrează un loc important în inima mea, am revenit pentru fani. Va fi mult mai dificil decât anul trecut. Trebuie să îmbunătățim foarte multe lucruri, dar întâi trebuie să-i văd pe jucători pe terenul de antrenament. 

- Dusan Uhrin Jr., antrenor Dinamo

Dusan Uhrin Jr., al treilea mandat la Dinamo

Uhrin i-a mai pregătit pe „câini” în perioadele august – martie 2020 și aprilie – iulie 2021, plecând înainte de startul sezonului actual din cauza problemelor financiare, iar acum revine la cererea ultrașilor din DDB.

Cehul va avea un salariu lunar de 8.000 de euro, iar dacă va reuși s-o salveze pe Dinamo de la retrogradare direct, va încasa un bonus de 25.000 de euro. Dacă va păstra formația alb-roșie în prima ligă după baraj, va primi un bonus mai mic, de aproximativ 10.000 de euro.

VIDEO Dusan Uhrin, primele declarații după ce a ajuns în România: „Va fi mult mai dificil decât anul trecut”

Citește și alte știri despre Dinamo:

EXCLUSIV Uhrin, revenire cu noroc » Mai mulți jucători s-ar putea reface la timp pentru meciul cu Rapid

EXCLUSIV Dinamo a rezolvat primul transfer din era Uhrin Jr. » Conducerea „câinilor” a confirmat mutarea

Stoican nu e iertat după despărțirea de Dinamo: „L-aș fi dat afară de mult! Demiterea lui Rednic, o greșeală”

Interviu ȘOCANT cu fostul internațional român care deține o școală de fotbal: „80% dintre români susțin Rusia. Știm cu toții ce este Ucraina - rahat!” » GSP l-a contactat azi: „Îmi mențin afirmațiile!”

Retragere-șoc în tenis! Nici măcar nu și-a anunțat fanii, dar a cerut să fie scoasă din programul de testare antidoping


Comentarii (10)
creeperno115
creeperno115  •  10 Martie 2022, 22:47

Asa se zicea si anul trecut iar Dinamo dainuie in liga 1. Cand ajungem toti in groapa, Dinamo tot in liga 1 va fi

pedro_nr1
pedro_nr1  •  10 Martie 2022, 22:05

Nici pandemia, nici războiul nu ne pot opri de a juca la anu'n B !

113492877815998
Vasile Bazil  •  10 Martie 2022, 20:37

Adevarat,nimic nu-i poate opri..din drumul spre liga a 2-a !

Vezi toate comentariile (10)
Comentează