FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

Fostul antrenor de la Dinamo n-are milă de echipa din Ștefan cel Mare: „Amatorism total!” + Se îndoiește de Uhrin: „E o problemă”

Dusan Uhrin jr, noul antrenor al lui Dinamo // foto: Imago Images
Dusan Uhrin jr, noul antrenor al lui Dinamo // foto: Imago Images

Articol de GSP - Publicat joi, 10 martie 2022 12:40 / Actualizat joi, 10 martie 2022 12:58

Antrenorul Vasile Miriuță (53 de ani) cataloghează situația de la Dinamo drept un „amatorism total”. Deunăzi, Dusan Uhrin jr l-a înlocuit pe Flavius Stoican pe poziția de „principal” al echipei.

Odată cu angajarea lui Dusan Uhrin jr, Dinamo a ajuns la antrenorul numărul 5 în acest sezon. Pentru revenirea cehului au insistat suporterii-acționari din DDB, care îl apreciază foarte mult pe Uhrin, îndeosebi datorită rezultatelor din sezonul trecut, când cehul a salvat-o pe Dinamo de la retrogradare.

Implicarea activă a suporterilor în viața echipei îl frapează pe Vasile Miriuță. El însuși antrenor la Dinamo între septembrie 2017 și februarie 2018, Miriuță descrie ceea ce se întâmplă la Dinamo drept un „amatorism total”.

PCH, mesaj bombastic pentru Dusan Uhrin, după revenirea cehului la Dinamo: „Nici pandemia, nici războiul nu ne pot opri!”
DINAMO
PCH, mesaj bombastic pentru Dusan Uhrin, după revenirea cehului la Dinamo: „Nici pandemia, nici războiul nu ne pot opri!”

Vasile Miriuță: „La Dinamo e un amatorism total!”

„Eu nu înțeleg lucrurile astea. Tot respectul pentru suporteri, dar când se bagă suporterii și schimbă antrenorii... l-au adus pe Bonetti, acum pe Uhrin. E un amatorism total. Dacă tot ai pus un președinte, pe domnul Mureșan, lasă-l pe el să pună antrenorul, să aducă jucători. Așa, iarăși s-au băgat suporterii să-l aducă pe Uhrin. Chiar nu mai înțeleg nimic.

Nu am nimic cu Uhrin, nu îl cunosc personal, dar am văzut că iarăși e «salvatorul lui Dinamo». Dacă ne aducem aminte, anul trecut a plecat de la echipă când au fost probleme financiare”, a spus Miriuță la Pro X.

Miriuță, despre Dusan Uhrin jr: „Înseamnă că are o problemă”

Ulterior, „Tati” s-a întrebat de ce Dusan Uhrin jr nu prinde contracte în afara României. În ultimii 5 ani, Uhrin jr a antrenat-o pe Mlada Boleslav, în Republica Cehă, în rest doar în România: în două rânduri la Dinamo, o dată la Gaz Metan.

„Nu vreau să fiu rău, dar în loc să îi dai o șansă unui antrenor român, aduci iar un antrenor care a antrenat Dinamo de 3 ori, dar afară nu. Nu am zis că Uhrin e antrenor slab sau bun, chiar nu-l cunosc.

Dar când antrenezi în România, apoi pleci și nu antrenezi, înseamnă că ai o problemă în țară la tine, că nu ți-ai găsit echipă.

Sunt antrenori români foarte buni la ora actuală care nu au echipă și nu le dai șansa să antreneze în România. Antrenorii români sunt proști? Nu am nimic cu antrenorii străini, dar când pleci din România și nu mai antrenezi un an și jumătate...”, a declarat Miriuță.

Îmi doresc ca Dinamo să se salveze, chiar mi-ar părea rău dacă nu ar face-o. Bineînțeles, cu baraj.

- Vasile Miriuță

Mai multe știri despre Dinamo: 

Uhrin, revenire cu noroc » Mai mulți jucători s-ar putea reface la timp pentru meciul cu Rapid, din play-out

Un mare dinamovist, despre greșeala comisă de șefii lui Dinamo: „E clar că acolo e problema!”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (4)
creeperno115
creeperno115  •  10 Martie 2022, 22:46

Muresan se bazase pe faptul ca stoican dusese candva iasiul in playoff

bjk86
bjk86  •  10 Martie 2022, 16:59

S-a vazut ce antrenor a pus Muresan... Cum mama naibi sa-l pui pe Stoican antrenor cand tu ai nevoie de cineva cu experienta, cineva care a avut ceva realizari in antrenorat? Se pricepe si Muresan la numit antrenori, cum se pricepe si motanul meu la cantat la pian :))

crisman
crisman  •  10 Martie 2022, 15:35

Oooh, s-a supi Tati ca el nu a fost chemat sa isi mai arate incompetenta inca o data la Dinamo, la fel ca Stoican? Pai de aia nu sunt cautati anumiti antrenori romani, pentru ca sunteti carpe in fata jucatorilor. Macar suporterii vad care e competent si care nu pe baza rezultatelor, naiba stie pe ce criterii va aduc unii presedinti la echipa.

Vezi toate comentariile (4)
Comentează
Close