FOTBAL  »  Superliga  »  RAPID - DINAMO

Adrian Mutu a prefațat derby-ul Rapid-Dinamo: „Un meci destul de greu!” + Cum a comentat absența fanilor

Adrian Mutu (43 ani), antrenorul celor de la Rapid, a analizat duelul dintre Rapid și Dinamo, programat duminică, 13 martie, de la ora 20:30.
Adrian Mutu (43 ani), antrenorul celor de la Rapid, a analizat duelul dintre Rapid și Dinamo, programat duminică, 13 martie, de la ora 20:30.

Articol de GSP - Publicat vineri, 11 martie 2022 13:57 / Actualizat vineri, 11 martie 2022 14:11

Adrian Mutu (43 ani), antrenorul de la Rapid, a analizat derby-ul cu Dinamo, programat duminică, 13 martie, de la ora 20:30.

La conferința de presă, tehnicianul a explicat că se așteaptă la un meci complicat, mai ales că este vorba despre un derby, iar motiația este uriașă în astfel de meciuri, indiferent de locul ocupat în clasament.

Săgeată către FCSB! Reacția lui Cristi Balaj după ce Hindrich s-a plâns de coechipieri
CFR CLUJ
Săgeată către FCSB! Reacția lui Cristi Balaj după ce Hindrich s-a plâns de coechipieri

Adrian Mutu a prefațat derby-ul Rapid - Dinamo

„Va fi un derby, ca întotdeauna, între cele două echipe, un meci de o importanță foarte mare, atât pentru noi, cât și pentru ei. Întâlnim o echipă care se află într-o zonă periculoasă, dar care are un antrenor nou. Ne va aștepta un meci destul de greu. Trebuie să fim concentrați și să dăm 100% pe teren.

Important este ca noi să facem lucrurile pe care le-am discutat și exersat la antrenament. Dar evident că schimbarea de antrenor de le Dinamo le va da jucătorilor o motivație în plus. Noi reprezentăm Rapidul, meciul are o importanță foarte mare, indiferent de cine se află pe banca lui Dinamo.”

Adrian Mutu, despre lipsa fanilor din tribune

Din cauza incidentelor din tribună care au avut loc la meciul din sezonul regulat dintre cele două formații, clubul Rapid a fost sancționat. În consecință, meciul va avea loc la Mioveni, fără fani în tribune, lucru care îl nemulțumește pe „Briliant”.

„Bineînțeles că mi-ar fi plăcut să joc aici, pe Giulești, și cu stadionul plin. Întotdeauna avem nevoie de suporterii noștri. Ca în orice meci, sunt momente mai puțin plăcute pentru noi, iar suportul lor ar fi fost ceva foarte frumos. Din păcate, nu se poate acest lucru, dar sperăm ca măcar următorul meci de acasă să fie jucat pe Giulești.

Citește și alte știri despre liga 1:

EXCLUSIV Gustavo își face planuri serioase pentru play-off: „Dacă luăm titlul, nu doar Craiova se oprește, ci în întreaga Românie o să fie o nebunie!”

Mesajul lui Steliano Filip pentru Giani Kiriță: „Nu mai încerca să-l aperi pe Rednic, te-a luat la mișto la Săftica!

„Ori te laşi tu ca antrenor, ori îl dai afară pe Săpunaru!” » Reacție dură la vederea incidentului dintre Lobonț și căpitanul Rapidului

Campionul modest de la FCSB » Povestea unui fotbalist atipic din vestiarul roș-albastru: greu încercat în copilărie și salvat de soție + locuiește în zona blamată de bucureșteni


Comentarii (4)
creeperno115
creeperno115  •  11 Martie 2022, 22:48

Si Grigore al nostru sa aiba grija

io.s_ge
io.s_ge  •  11 Martie 2022, 20:33
Postat de supereduardo10 pe 11 Martie 2022, 14:40

Pai da noi suntem mama ranitilor le-am fcaut cadou 4 puncte si cinci celor de la Gaz. Eram in playoff lejer dar nu s-a vrut. Sper macar acum sa jucam pe bune dar tare imi e ca iar o sa facem cadouri. Am vazut cum pasam in propriul careu la dversari doar doar marcheaza. Sa speram ca nu mai vedem astfel de "pomene" in meciul asta. Grigore ne auzi, te faci de ras tata la valoarea ta se poate!? :))

Las'ca si noua ne'a facut Grigore niste "pomene" de l'am pomenit mult timp dup'aia! Cam da cu batu'n balta cand ti'e lumea mai draga.

tororosso
tororosso  •  11 Martie 2022, 16:37

Mutulică ! dacă și cu Dinamo ai temeri atunci apucă -te de antrenat un club de oină sau foosball .

Vezi toate comentariile (4)
Comentează