FOTBAL  »  Superliga  »  DIVORȚ

VIDEO Anamaria Prodan, dedicație pentru Laurențiu Reghecampf: „Acum sunt suficient de puternică încât să știu că trebuie să pleci”

Anamaria Prodan, dedicație pentru Laurențiu Reghecampf +49   FOTO
Anamaria Prodan, dedicație pentru Laurențiu Reghecampf

Articol de GSP - Publicat joi, 28 octombrie 2021 22:44 / Actualizat joi, 28 octombrie 2021 23:00

Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecampf continuă procesul de divorț, după o relație de peste 15 ani.

  • Laurențiu Reghecampf a declarat că a depus actele de divorț și că pune capăt căsniciei. Antrenorul lui CSU Craiova ar fi implicat într-o relație cu Corina, o femeie de 29 de ani, care ar fi deja însărcinată în 3 luni cu Reghe.

Azi, impresara a avut un mesaj inedit pentru antrenorul celor de la CSU Craiova. Anamaria Prodan s-a filmat cântând piesa „Strong Enough”, a lui Cher.

VIDEO Anamaria Prodan, dedicație pentru Laurențiu Reghecampf

„Sunt suficient de puternică încât să trăiesc fără tine / Acum sunt suficient de puternică încât să știu că trebuie să pleci”, sunt versurile cântate de Anamaria.

+45 FOTO

Cei doi au o relație de mai bine de 15 ani, nunta având loc in vara lui 2008. Anamaria Prodan și Reghecampf au un fiu împreună, Laurențiu Junior, în vârstă de 13 ani, fiecare având copii din precedentele mariaje.

Anamaria nu-l iartă pe Reghecampf: „Din acest divorț rămâne cu salariul de la Craiova și o casă în America”

Cu siguranță s-a terminat. Pentru mine nu mai e cale de împăcare. Sunt trădată. Nu mai are ce să caute lângă mine! Un om poate să-mi facă orice, dar să nu să mă trădeze sau să mintă. Și să nu-mi trădeze familia și copiii. E o trădare fabuloasă.  Nu vreau să-l iert! Toți banii mei sunt moșteniți de la mama mea. Nu avem nimic de împărțit. Laurențiu are salariul lui, dar să nu exagerăm și să spunem că a avut 7 milioane de euro salariu. 

Dacă pleacă din căsnicie, Reghecampf pleacă cu salariu de la Universitatea Craiova și o casă în America, atât! Anamaria Prodan este milionară! Nu eu, copiii. El? Nu știu. Lumea zicea că va lua jumătate din avere. Nu! Nu avem nimic împreună. Nu am avut contract prenupțial Nu-l cunosc pe omul de azi, nu vreau să am asemenea cunoștințe. 

Dacă aș lua-o de la capăt, m-aș căsători tot cu el. Dar cel pe care l-am cunoscut eu. Cel de acum îmi e străin 

– Anamaria Prodan, în emisiunea „La Măruță”

+45 FOTO

Citește și: 

„Mai bine, gura mică!" » Ce se întâmplă, de 5 ani!, în relația Anamaria Prodan - Laurențiu Reghecampf

Anamaria Prodan, noi declaraţii de impact despre divorțul de Laurențiu Reghecampf: „Își va pierde și ultima fărâmă de respect!” + „Uitați-vă unde sunt eu, cât de sus vibrez”

BOOM economic într-un oraș din România » Investiție de 650 de milioane de euro: fabrica de anvelope se mută din Rusia

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (8)
1idoan
1idoan  •  30 Octombrie 2021, 22:55

Fiți mai decenți și vedeti-va de problemele voastre! E o cruzime și o lipsă de educație sa loviți in oameni care nu v-au făcut nimic , mai ales când aceștia trec printr-un necaz. Dacă nu va puteți ruga pentru ei, macar nu vă umpleți de păcate.

sorinache
sorinache  •  29 Octombrie 2021, 14:50

Sărăcuța, nu i-a trecut încă.

mamaya
mamaya  •  29 Octombrie 2021, 14:29

saraca, e fiarta si tot incearca sa-si spele imaginea de diva, dar nu-i mai iese, ca na, a fost parasita pentru alta mai tanara, de un sot care nu e nici pe departe vreun Brad Pitt... si surpriza, banii si arogantele ei nu prea au contat... ;)

Vezi toate comentariile (8)
Comentează