GSP SPECIAL  »  STIRI EXTRASPORT  »  RELAȚIE

„Mai bine, gura mică!" » Ce se întâmplă, de 5 ani!, în relația Anamaria Prodan - Laurențiu Reghecampf

Laurențiu Reghecampf și Anamaria Prodan
Laurențiu Reghecampf și Anamaria Prodan

Articol de GSP - Publicat joi, 28 octombrie 2021 18:17 / Actualizat joi, 28 octombrie 2021 18:29

Toată lumea comentează divorțul dintre Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecampf, însă există un alt aspect foarte interesant, din viața profesională a celor doi, care e ascuns în umbră. 

Ruptura dintre Anamaria și Reghe s-a produs însă undeva spre finalul anului trecut, debutul lui 2021. Cel puțin, în acest interval au apărut primele suspiciuni ale presei privind despărțirea. Însă, de mai bine de 5 ani, cei doi erau și într-un declin profesional accentuat. 

Ce se întâmplă acum în relația Anamaria Prodan - Laurențiu Reghecampf

Din iunie 2021, Laurențiu Reghecampf a rămas liber până în momentul în care l-a ofertat Universitatea Craiova, practic primul contract pe care Reghe îl semnează fără a beneficia de ajutorul soției. Înainte, cei doi au făcut furori în fotbalul românesc, la nivel de antrenorat și impresariat. 

Prima replică a lui Reghecampf, după ce Anamaria Prodan l-a pus la zid: „A venit momentul”
DIVORȚ
Prima replică a lui Reghecampf, după ce Anamaria Prodan l-a pus la zid: „A venit momentul”

Nu doar Reghecampf a fost cel care a avut beneficii în fotbal de pe urma mariajului cu Anamaria. Și aceasta din urmă a știut să profite din plin de faptul că Laurențiu a antrenat timp de 3 ani și jumătate, în două mandate, la FCSB. 

În ultimii ani, Reghecampf și Anamaria Prodan n-au mai fost la nivelul de până în 2018-2019, primul în antrenorat, iar soția sa în privința transferurilor importante. 

+45 FOTO

Care au fost ultimele succese profesionale ale lui Reghecampf și al Anamariei Prodan

Ultimul succes important reușit de Laurențiu îl reprezintă ocuparea locului 2 în 2018, dar și cucerirea Supercupei și a Cupei cu aceeași echipă, în Emirate, cu Al Wahda. De atunci, nu s-a mai remarcat cu absolut nimic. A terminat la mijlocul clasamentului cu Al Wasl, de unde a fost îndepărtat, după care a deziluzionat crunt la Al Ahly, iar acum e la Craiova. 

La fel stau lucrurile și cu Anamaria Prodan. În 2016 reușea o adevărată bombă pe piața transferurilor, Stanciu la Anderlecht pentru 9,8 milioane de euro, record absolut pentru Liga 1 la acel moment. 

„Apoi, în vara lui 2019, l-a dus pe Nicușor Stanciu la Slavia Praga. „Aș vrea să aud acum vocea contestatarilor! Mai bine, gura mică”, anunța triumfătoare Anamaria Prodan.

De atunci însă n-a prea mai contat, iar ceea ce s-a întâmplat la începutul acestui an, când trecerea lui Dennis Man, jucător reprezentat de Anamaria, de la FCSB la Parma s-a făcut peste capul agentei, iar tranzacția a fost intermediată chiar de rivalul ei, Ioan Becali, i-a prăbușit imaginea de impresarul numărul 1 în fotbalul românesc.

Citește și: 

Cum se împarte averea: Anamaria Prodan a anunțat câți bani primește Reghecampf la divorț + Mesaj dur pentru antrenorul Craiovei: „Trădătorul e în genunchi”

Interviu-eveniment cu Stanislas Wawrinka, omul care „a spart” BIG 4: „Am ZERO regrete pentru Wimbledon și am trăit cel mai frumos sentiment din tenis ”. Ce spune despre dispariția reverului cu o mână

Ședința s-a încheiat! Cristiano Bergodi a plecat OFICIAL de la Rapid: „Mulțumim pentru momentele frumoase”


Comentarii (5)
1006788156460838
Der Sesor  •  10 Noiembrie 2021, 21:42

Alooo domnilor gazetari,***…Sunteti din ce in ce mai slabi,lipsiti grav de inspiratie…Ba fratilor sunteti gazetari de stiri sportive sau de vieti personale si de heirupuri’ *** ??? ***Nu intelegeti ca voi de sport scrieti din ce in ce mai rar?***.Imi este sila grav de tot ceea ce inseamna presa sportiva.Imi este un dor *** de un ziar de sport cumparat dimineata de la chiosc,imi este dor de vremurile cand abia asteptam Procesul Etapei a lui Ioanitoaia si de statul pana seara tarziu cand se termina emisiunea….de entuziasmul fiecaruia de a citi presa sportiva …!!! Dar na vremurile au apus ***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

romeverest
romeverest  •  29 Octombrie 2021, 10:41

Vad ca se insista cu marele transfer facut de Prodanca, respectiv Stanciu la Anderlecht !! Cand faci un astfel de transfer inseamna ca impresarul vine cu ofertele din strainatate catre jucator, ceea ce in cazul lui Stanciu nu s-a intamplat !! Nu a cautat-o conducerea lui Anderlecht pe impresara si nici ea nu avea vreo legatura cu acest club. Jucatorul a fost propus acestui club de catre Rudi Verkempinck, secundul lui Daum de la nationala, care anterior activase ca antrenor secund la Anderlecht. Totul a fost aranjat de catre acesta, madame Prodan mergand alaturi de jucatorul sau doar sa semneze actele….atata tot !! Stiti voi, jurnalisti sportivi, vreun jucator roman transferat de Prodanca in vreun campionat serios din Vestul Europei ?? Eu nu am auzit acest lucru !!

andy_2008
andy_2008  •  29 Octombrie 2021, 07:33

O stire rasuflata ca o ciorba reincalzita.

Vezi toate comentariile (5)
Comentează