FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB

EXCLUSIV Gigi Becali ar fi încercat să-l scoată pe Giovanni din schema transferului: „Îl urăște cu patimă, de fapt aștepta ofertă din Rusia pentru Dennis Man”

Gigi și Giovanni Becali
Gigi și Giovanni Becali

Articol de GSP - Publicat luni, 01 februarie 2021 11:28 / Actualizat luni, 01 februarie 2021 12:48

Dennis Man (22 de ani) s-a transferat la Parma fiind reprezentat în tratative de Giovanni Becali, dar Anamaria Prodan susține că Gigi Becali a dorit să își sară vărul din schemă și să îl vândă pe fotbalist în Rusia. 

Invitată în această dimineață la emisiunea GSP Live, impresarul Anamaria Prodan, care l-a reprezentat pe Dennis Man în ultimii ani, a susținut că Gigi Becali ar fi preferat să îl vândă pe jucător în Rusia, în speranța că ar fi primit 15 milioane de euro, față de cele 11 acceptate din partea italienilor. Totul pe la spatele lui Giovanni Becali, pe care patronul de la FCSB îl mandatase să îl transfere pe Dennis la Parma. 

Anamaria Prodan: „Gigi Becali spunea «Nu mă interesează de Giovanni»”

„Gigi Becali îl urăște pe Giovanni cu patimă. Probabil e vorba despre ce afaceri au ei, dar sufletește Gigi Becali nu îl suportă pe Giovanni. În ziua transferului, când deja îmi spusese toate lucrurile astea, noi aveam o problemă. «Cum să facem să tragem încă o zi ca să vină oferta din Rusia?» Dennis Man își dorea să meargă în Rusia la acea mare echipă despre care vorbeam. Nu se comparau nici banii. 

Gigi spunea «Tată, nu mă interesează de Giovanni, dacă noi avem o ofertă mai bună din Rusia. Ca să nu mă fac de râs la patronul Parmei, îi spunem doar că jucătorul nu a mai vrut să meargă la Parma, ci în Rusia». Așa a fost, numai că în momentul în care m-a jignit i-am spus «Așa nesimțit ești? eu mă chinui să aduc ofertă din Rusia de 15 milioane de euro și tu mergi la televizor și mă faci pe mine praf?» Chiar sunt tâmpită la infinit, mi-a luat Dumnezeu mințile? Atunci a izbucnit scandalul”, a declarat Anamaria Prodan la GSP Live. 

Echipa din Rusia care a fost interesată de Dennis Man este ȚSKA Moscova. În vara anului 2020, rușii propuseseră 12 milioane de euro pentru a-i transfera „la pachet” pe Dennis Man și Florinel Coman, dar oferta nu a fost acceptată de Gigi Becali.

Toate aceste discuții și șopârle le face Gigi Becali. Eu le cunosc, le știu. Asta face la palat, stă lângă icoane și îmbârligă pe toată lumea.
 - Anamaria Prodan Reghecampf

Citește mai multe știri despre culisele transferului lui Dennis Man:

Anamaria Prodan nu-l iartă pe Dennis Man: „Dacă nu suntem bărbați, ne judecăm! Un șantaj ordinar”

Anamaria Prodan a povestit ce a încercat să facă Gigi Becali după scandalul iscat: „Îi pare foarte rău, și-a cerut scuze, dar i-am blocat numărul”

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (15)
je__
je__  •  01 Februarie 2021, 15:30
Postat de bazinga pe 01 Februarie 2021, 13:37

***

Pai si ce pretentii ai de la unii care faceau bisnita cu bilete la film in fata la Patria inainte de 89?!?

moshul.incomod
moshul.incomod  •  01 Februarie 2021, 13:38
Postat de bazinga pe 01 Februarie 2021, 13:37

***

Gigi Becali : "E posibil să-mi fi întins o capcană Dumnezeu."

bazinga
bazinga  •  01 Februarie 2021, 13:37

***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (15)
Comentează