FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB

FCSB. Anamaria Prodan explică de ce l-a pierdut Gigi Becali pe jucătorul care a ajuns la CFR Cluj: „A vorbit cu oameni din club”

Articol de GSP - Publicat luni, 17 august 2020 12:51 / Actualizat luni, 17 august 2020 13:54

Impresarul Anamaria Prodan a vorbit despre transferul atacantului croat Gabriel Debeljuh (23 de ani) de la Hermannstadt la CFR Cluj și a explicat de ce nu a ajuns la FCSB, acolo unde era dorit de Gigi Becali.

Toată lumea este mulțumită de transfer! Nu puteam bloca visul lui Gabriel. E vorba de CFR Cluj, club care joacă Champions League. În plus, el e un jucător care și-a făcut datoria față de Hermannstadt. Am spus mereu că jucători vin și pleacă și nu poți să-i blochezi cerând fabuloase pentru că nu vor mai juca niciodată cu aceeași dorință și plăcere

Gigi Becali l-a dorit, a vorbit cu oamenii din club. Eu am anunțat că am și altă ofertă pentru că așa este normal. Am mers pe oferta de la CFR Cluj. Știam ce își dorește clubul Hermannstadt, am cerut o anumită sumă, pe care CFR a onorat-o”, a declarat Anamaria Prodan, la ProX.

VIDEO Match preview Astra – FCSB: Revine Liga 1! Totul despre derby-ul primei etape

Citește mai multe știri despre FCSB:

A plecat de la FCSB și acum acuză: „Unii au linie roșie cu patronul! Becali ia din autoritatea antrenorului”

FCSB nu renunță la Ghencea! Strategia pusă la cale pentru a dribla Armata: „Le garantez suporterilor!”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (5)
wishmaster
wishmaster  •  17 August 2020, 17:20
Postat de magic4ever pe 17 August 2020, 14:17

La clona FCSB s-a golit pusculita de imprumuturi a lui Becali,anul asta daca Astra isi ia licenta pentru cupele europene,FCSB nu mai joaca nici in EL...oricum nu ajunge nici anul asta in grupe cu caricatura asta de echipa,bate falimentul la usa si inchide Becali taraba cu perle...

da cumetre, tu ești doar prost4ever, asta e! n-are nici o legătură faptul ca FCSB joaca în EL cu licența Astrei. FCSB joaca în EL pentru ca a câștigat Cupa României, nu pentru ca n-are Astra licență... restul sunt dorințe refulate, toți avem de-astea.

1618597915124142
Alexandru Chis  •  17 August 2020, 16:58

Incet, incet, FCSB si Becali nu mai sunt la... "moda"! Fara banii, fara numar, fara numar, pe care Gigi din Pipera le impartea in drepate si in stanga, FCSB a ajuns un fel de "cenusareasa a Ligii 1". Daca pana si Ana-Maria a "mutat cortul" inspre CFR Cluj, totul este foarte clar si anume: FCSB nu va mai juca vreun rol in Liga 1! Gigi va ajunge sa vanda jucatorii "la solduri", asa ca se poate spune ca... "A fost, odata, o echipa care s-a numit "Steaua" dar care a apus si s-a transfirmat in "steaua pitica", FCSB"!

sirius8121955
sirius8121955  •  17 August 2020, 14:56

E clar ca este falimentar este piticul piticilor nu seful lor

Vezi toate comentariile (5)
Comentează