FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB

FCSB nu renunță la Ghencea! Strategia pusă la cale pentru a dribla Armata: „Le garantez suporterilor!”

Stadionul Ghencea +4   FOTO
Stadionul Ghencea

Articol de GSP - Publicat luni, 17 august 2020 08:50 / Actualizat luni, 17 august 2020 09:55

Fanii FCSB vor în continuare ca echipa roș-albastră să joace pe stadionul Ghencea și au pus la cale strategia pentru a-și îndeplini dorința.

Gheorghe Mustață, liderul galeriei FCSB, a spus că dacă lui Gigi Becali nu i se va permite să închirieze arena construită din bani publici, atunci o vor închiria fanii pentru ca FCSB să o poată folosi.

„Repet pentru a nu știu câte oară: eu le garantez suporterilor că vom juca acolo! Jucăm în Ghencea! Care e problema? O să vedem când avem voie să mergem din nou la meciuri.

Dacă nu dau voie să îl închirieze Gigi, îl închiriem noi, Liga Suporterilor. Ne vom strânge. Sper ca oamenii să vină lângă noi și să ne susțină”, a declarat Gheorghe Mustață la Radio Sport 1.

Caracteristici stadion Steaua

  • Capacitate: 31.254 de locuri;
  • Cost: 94.700.000 euro
  • Suprafața de joc: 105 metri lungime, 68 metri lățime; gazon natural ranforsat sintetic, cu încălzire, degivrare, drenaj și sistem de irigație;
  • Restaurant, spații de cazare, muzeul Clubului Sportiv al Armatei, spații VIP, magazine, vestiare, spații tehnice și birouri, sală de forță, zonă de presă;
  • Suprafața construită este de 82.000 mp, de la 70.000 mp; spații de antrenament pentru alte sporturi.

FOTO Ultimele imagini de la Stadionul Steaua: se montează gazonul

VIDEO Match preview Astra – FCSB: Revine Liga 1! Totul despre derby-ul din prima etapă

Citește mai multe știri despre FCSB: 

A plecat de la FCSB și acum acuză: „Unii au linie roșie cu patronul! Becali ia din autoritatea antrenorului”

Ce lovitură încearcă Gigi Becali! Ar vrea să-l aducă la FCSB pe unul dintre cei mai talentați mijlocași de „națională”

Dosar-ȘOC în Spania! Starul Barcelonei a dezinfectat camera, „de cei care nu-s musulmani”, apoi a vandalizat o vilă de lux, cu 7 dormitoare: perdele transformate în „hamuri și leagăne sexuale”! Tribunalul anunță: „Sunt 500 de poze la dosar”

Constantin Gâlcă, noul antrenor al Universității Craiova! Acord cu Mihai Rotaru


Comentarii (26)
tatastrumf
tatastrumf  •  18 August 2020, 01:36

Ia uite ce zice UEFA pe site-ul oficial : ""Fotbal Club FCSB Formed: 1947 Nickname: Roș-albaștrii (The Red and Blues) UEFA club competition honours (runners-up in brackets) • European Champion Clubs' Cup (1): 1986, (1989) • UEFA Super Cup (1): 1986"" Acum sincer, intre Cezar Valcu si UEFA, pe cine sa cred ?? Hmmmm ... Grea decizie !!!

realcf
realcf  •  17 August 2020, 20:35
Postat de catalynn pe 17 August 2020, 16:41

Tot nu am scăpat de puscariasul asta prost!? El crede ca un stadion e sala Căminului Cultural din satele unde locuiesc cei 37% suporteri fcsbisti!? Nu, el și prostii lui NU pot închiria și nici organiza un meci de fotbal LPF, însă ca orice infractor propune ilegalitați iar fcsbistii sunt primii care sa le aprobe. :-)))) poate însă “închiria” stadionul pe PlayStation, acolo sigur ar avea mai mulți suporteri in tribune. :-))))

Cati ani ai bolovanule? Fac pariu ca maxim 15 la ce perle scoti ...

catalynn
catalynn  •  17 August 2020, 16:46
Postat de skins_berceni pe 17 August 2020, 12:14

Te referi probabil la cetățenii Onești din fosta peluza sud a Stelei(FCSB) actuali mari fani și iubitori ai armatei romane, deși nici unul nu a făcut o zi de armata și nici nu au de gând sa facă fiind mai comod sa mânaci gratis la popota armatei, sa presteze pe 1500 lei din bugetul mapn care i-a adoptat. Pe Arena Națională Ghencea va juca doar cine va plăti, exact la fel ca și pe Arena Națională București, un preț decent ar fi 35-40000 de euro pe meci.

Bai chele, ii spune Stadionul Steaua, nu Arena Naționala Ghencea. Când s-o numi așa, sau FC fcsb Steaua arunci veți juca și voi acolo, deocamdată rămâneți in Berceni și, dacă va fi realeasa Firea, și pe Mall Arena.

Vezi toate comentariile (26)
Comentează