FOTBAL  »  Superliga  »  REACȚIE

Anamaria Prodan, jigniri în serie la adresa familiei Becali: „Am dovezi, dobitocilor! Vreți să vă întoarceți în pușcărie?”

Articol de GSP - Publicat miercuri, 03 noiembrie 2021 13:19 / Actualizat miercuri, 03 noiembrie 2021 13:35

Anamaria Prodan s-a luat din nou de Giovanni Becali, cel care a declarat că Laurențiu Reghecampf vrea să semneze un contract de impresariat cu firma lui.

Impresara aflată în proces de divorț cu Reghecampf, antrenorul lui CSU Craiova, a avut o nouă reacție dură la adresa lui Giovanni Becali.

Anamaria Prodan, reacție jignitoare la adresa lui Giovanni Becali

„Pe mine nu mă deranjează nimic. Eu și Reghe vindem mai mult ca oricine în țara asta. Ioan Becali e un bătrân obosit, care ar trebui să se odihnească. E un om bătrân, care a obosit de la mizeriile pe care le-a făcut. A făcut pușcărie și lumea îl bagă în seamă. Nu ai cum să iei ceva bun de la cineva care face pușcărie și delapidează.

Eu le-am transmis celor din familia Becali să-și vadă de viața lor. Dacă o singură dată mai fac mizerii și își bat joc de Reghecampf și familia mea... Dacă Reghecampf nu a spus nimic niciodată, nu înseamnă că e tâmpit.

+45 FOTO

Când vreodată s-a rugat Reghecampf de Becali să-l impresarieze? Niște dobitoci toți! Se bagă în seamă toți. Le recomand să-și vadă de pușcăria lor și de familiile lor, care sunt vai de mama lor. Dacă vorbesc eu de familia lui Giovanni și vin cu dovezi... E gata! E ultima data când le-am permis tuturor pușcăriașilor să îmi atace familia și să se bage în seamă.

Cine e Giovanni Becali? Ce a făcut? Când era singur, Becali alerga și termina pe locul 2. El nu i-a găsit nicio echipă lui Reghecampf. El s-a dus singur și l-a chemat pentru că avea nevoie de un reprezentat când a semnat cu Energie Cottbus. A venit Giovanni și a aruncat cărțile de vizită pe jos și cămășile pentru a obține mai mulți bani, iar Reghecampf i-a zis «Oprește-te! Te-am chemat doar pentru că îmi trebuie un agent. Eu mi-am găsit tot, tu ai terminat». Asta e povestea cu Giovanni și Reghecampf.

Giovanni a văzut foarte multe filme. Să-și vadă de bătrânețea lui. Dacă vorbesc eu, se întoarce de unde a venit (n.r- pușcărie). În viața mea nu am fost atât de furioasă. Dacă vorbește Anamaria, oasele lor rămân acolo de unde s-au întors. Am dovezi.  Ioan, Victor și Gigi Becali nu există pentru mine. Nu-i cunosc. Și ei să facă la fel”, a spus Anamaria Prodan la ProX.

Citește și: 

Anamaria Prodan „i-a găsit” înlocuitor lui Reghecampf: „Mă voi mărita imediat cu cel mai bogat și șarmant bărbat”

De pe patul de spital, Cornel Dinu a vorbit cu GSP despre situația critică a lui Dinamo: „Doar asta mai pot să fac”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (15)
ertyuiop
ertyuiop  •  04 Noiembrie 2021, 13:50

Groaznica fiinta, asta nu inseamna ca si ceilalti pe care ii ataca nu sunt de toata jena!

allstefans
allstefans  •  04 Noiembrie 2021, 07:25
Postat de michael pe 03 Noiembrie 2021, 18:15

*** Cred că vei rămâne doar ”cu tine” și cu banii tăi, numărându-i în fiecare zi, să treacă timpul

Plus un bat ocazional

max9
max9  •  03 Noiembrie 2021, 21:00
Postat de bombon pe 03 Noiembrie 2021, 13:55

Bravo Anamaria! Baga-i la izolare!

singura persoana din Romania care are curajul sa se ia de ***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (15)
Comentează