FOTBAL  »  Superliga  »  DECIZIE

Reghecampf pregătește încă o lovitură pentru Anamaria Prodan! Renunță la ea pentru marele rival: „I-am zis «Da, mă! Normal că o facem. Îmi spui când și rezolvăm»”

Articol de GSP - Publicat luni, 01 noiembrie 2021 12:21 / Actualizat luni, 01 noiembrie 2021 12:31

După ce a înaintat actele de divorț, Laurențiu Reghecampf vrea să-i dea o nouă lovitură fostei soții, Anamaria Prodan.

Antrenorul celor de la CSU Craiova este gata să renunțe la contractul de impresariat cu Anamaria și vrea să fie reprezentat de marele ei rival, Giovanni Becali.

Laurențiu Reghecampf renunță la Anamaria Prodan! Vrea să fie reprezentat de Giovanni Becali

„Discutam la telefon cu un avocat și mi-a zis că un prieten vrea să vorbească cu mine. Era Laurențiu Reghecampf! Îmi spune Reghe că vrea să se vadă cu mine și să semneze cu Becali Sport! 

I-am zis «Da, mă! Normal că o facem. Îmi spui când și rezolvăm». El a spus «Când vrei tu Giovanni, vin și semnăm». El are contract cu Craiova încă un an și jumătate, iar dacă ar pleca la o ofertă mai bună, iau și oamenii de acolo ceva pe el”, a spus Giovanni Becali pentru Fanatik.

+45 FOTO

Anamaria Prodan era dispusă să continue contractul cu Reghecampf

Chiar dacă l-a atacat în dese rânduri pentru că a înșelat-o, Anamaria a spus recent că ar fi dispusă să continue să-l reprezinte pe antrenor.

„Mă implic 100%. Cariera lui Laurențiu, cu mine sau fără mine, trebuie să fie perfectă. Asta depinde numai de el. Dacă își va dori să continue cu mine, este OK. Va fi la fel de frumoasă. Dacă nu, își va alege, probabil, un alt agent, care va încerca să-i găsească contracte. Eu îmi doresc foarte tare ca el să aibă o viață personală perfectă, căci numai așa poate găsi contracte. Altfel, este foarte greu”, a spus Anamaria Prodan pentru ProTV.

Anamaria Prodan, certuri cu Giovanni Becali

De-a lungul anilor, Anamaria Prodan și frații Becali au avut mai multe certuri, cel mai recent fiind în iarna lui 2021, când Victor și Giovanni l-au dus pe Dennis Man la Parma, deși acesta era reprezentat de Anamaria.

În trecut, într-un interviu acordat Gazetei Sporturilor, Anamaria Prodan a declarat că permisul de port-armă și l-a luat de frică, după un conflict cu Giovanni Becali

„A fost un război, care mi-a marcat copiii! D-asta nu o să pot niciodată să-l iert! M-au urmărit anumite persoane nopţile cu mașina și-am avut niște episoade... Rebecca era acasă și-aveam tot felul de nenorociţi care o ameninţau și când ieșea la balcon. O înjurau! Am avut bodyguard pe vremea respectivă, bodyguardul lui Ion Iliescu, președintele României. Atunci mi-am luat permis de armă pentru că mi-era frică!” . 

Citește și: 

„Mai bine, gura mică!" » Ce se întâmplă, de 5 ani!, în relația Anamaria Prodan - Laurențiu Reghecampf

Anamaria Prodan, despre Laurențiu Reghecampf: „Pare că și-a jefuit familia pentru amantă”

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (3)
newraw
newraw  •  01 Noiembrie 2021, 14:55

„ Eu îmi doresc foarte tare ca el să aibă o viață personală perfectă, căci numai așa poate găsi contracte. Altfel, este foarte greu”:)) ***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

romeverest
romeverest  •  01 Noiembrie 2021, 14:40

Ca sa vezi….numai ea poate sa-i aduca oferte lui Reghecampf !! De unde ?? In zona araba el are deja un nume si nu cred ca are nevoie de vreun impresar !! In tara, Reghecampf are rezultate foarte bune si nu ar duce lupsa de oferte !! Este atat de destept incat sa-si negocieze singur contractele, fara sa-i intermedieze cineva acest lucru !! Prin fotbalul care conteaza Prodanca nu a foat capabila sa duca vreun fotbalist roman, ce sa mai discutam despre un antrenor !!

5166577713384227
Adi Munteanu  •  01 Noiembrie 2021, 12:50

Începe circul! Decât că sunt sătul până peste cap de el.

Vezi toate comentariile (3)
Comentează