FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB

Anamaria Prodan, dispusă la un armistițiu cu Gigi Becali » Planul pentru noua televiziune: „E ceva normal”

Anamaria Prodan, de la 1 decembrie investitoare în două noi televiziuni din România, spune că Gigi Becali se va număra pe lista invitaților.
Anamaria Prodan, de la 1 decembrie investitoare în două noi televiziuni din România, spune că Gigi Becali se va număra pe lista invitaților.

Articol de GSP - Publicat duminica, 21 noiembrie 2021 21:26 / Actualizat duminica, 21 noiembrie 2021 21:52

Anamaria Prodan, de la 1 decembrie acționară la două noi televiziuni din România, spune că Gigi Becali se va număra pe lista invitaților posturilor respective.

Anamaria Prodan și Gigi Becali au avut mai multe conflicte de-a lungul anilor. Ultimul, și cel mai aprig, a fost după transferul lui Dennis Man la Parma, când impresara a fost scoasă din schemă, iar afacerea a fost finalizată de Giovanni Becali. 

Anamaria Prodan, „mogul” media » Deschide două televiziuni: „Mă întorc la prima dragoste, vom fi numărul 1!”
PROIECT
Anamaria Prodan, „mogul” media » Deschide două televiziuni: „Mă întorc la prima dragoste, vom fi numărul 1!”

Noul „mogul” din piața media românească, finanțatoare la televiziunile „Realitatea Sportivă” și „Realitatea Star”, a trecut peste supărare și este dispusă să facă un pas spre împăcarea cu Becali. 

Anamaria Prodan, armistițiu cu Gigi Becali

„E normal ca Gigi Becali să intre în direct, este patronul unei echipe de fotbal importante, care se numește FCSB. De-a lungul anilor am avut meciuri cu mulți, dar mereu am știut cum să depășesc momentele. Nu am nicio problemă că intră Becali, Giovanni, fratele, mătușa lor.

Mi-am dat seama că Gigi Becali nu are prieteni. Nu știu dacă e bine sau e rău. Au fost persoane care au stat la masa mea și apoi mi-au făcut rău. Am început să-l înțeleg. El tratează totul ca pe business. Eu, ca femeie, mai am răbufniri. 

M-a întărit și mai tare disputa cu Gigi Becali. Am zis să las garda jos cu Gigi Becali. Eu l-am susținut. Pentru mine a fost un joc. Este o lecție de viață. Îi mulțumesc că mi-a predat-o. A fost învățătorul meu”, a povestit Anamaria Prodan, la Realitatea Sportivă. 

VIDEO Anamaria Prodan: "Prostituție cât cuprinde! Trebuie să te umilească, să te scuipe și să te bată. Pești și droguri"

Citește și alte știri din fotbalul românesc: 

Reghecampf, iritat după eșecul de la Pitești: „Nu aveți cum să îmi puneți o asemenea întrebare, nu sunteți în măsură!”

VIDEO Mircea Rednic s-a enervat: „Nu are rost. La 21:00 iese COVID-ul pe stradă. Îi place pe stadion”

Interviu-eveniment cu Stanislas Wawrinka, omul care „a spart” BIG 4: „Am ZERO regrete pentru Wimbledon și am trăit cel mai frumos sentiment din tenis ”. Ce spune despre dispariția reverului cu o mână

Presimte o alegere-șoc la Rapid: „Sunt aproape sigur că el vine! Este înaintea lui Șumi ca variantă”


Comentarii (4)
734999760329136
Michelangelo Buonarroti  •  22 Noiembrie 2021, 10:22

*** ca de fiecare data.

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

bridges
bridges  •  22 Noiembrie 2021, 05:22

In cazul asta ramai cu Becali. Tot farmecul unei televiziuni cu un patronat ostil lui Becali era sa ramana tot asa, mai mult, sa-si arate ostilitatea, asta ar fi fost ceva nou si strangea tot publicul anti Becali. Asa o sa fie doar o "alta televiziune" care se face pres la picioarele latifundiarului. Sa fiti iubiti, nu veti aduce nimic nou, Anamaria, in acest caz esti, din nou, o dezamagire. Stia Becali atunci cand te-a umilit public ca n-o sa-ti tina supararea si ca te vei intoarce la banii lui.

roaitavasile
roaitavasile  •  22 Noiembrie 2021, 04:44

Nici o zi fără femeia mogul!

Vezi toate comentariile (4)
Comentează