GSP SPECIAL  »  MEDIA  »  PROIECT

Anamaria Prodan, „mogul” media » Deschide două televiziuni: „Mă întorc la prima dragoste, vom fi numărul 1!”

Anamaria Prodan va fi acționar la două noi posturi de televiziune, „Realitatea Sportivă” și „Realitatea Star”. +49   FOTO
Anamaria Prodan va fi acționar la două noi posturi de televiziune, „Realitatea Sportivă” și „Realitatea Star”.

Articol de GSP - Publicat duminica, 21 noiembrie 2021 18:29 / Actualizat duminica, 21 noiembrie 2021 18:55

Anamaria Prodan va fi acționar la două noi posturi de televiziune, „Realitatea Sportivă” și „Realitatea Star”. 

Anamaria Prodan devine mogul de presă. Impresarul va fi acționar în două noi posturi TV, care vor fi legate de trustul Realitatea. Anunțul a fost făcut astăzi de Claudiu Giurgea, moderatorul emisiunii „Realitatea Sportivă”. 

Anamaria Prodan își face televiziune

„Pe 1 decembrie, oameni buni, de ziua națională a României, familia Realitatea se mărește cu două proiecte: Realitatea Sportivă și Realitatea Star. Anamaria Prodan va fi acționar la ambele televiziuni și se va ocupa de partea tot ce ține de partea editorială”, a spus Giurgea. 

Anamaria Prodan a explicat, pe scurt, cum va arăta noul proiect: „Vor fi două televiziuni altfel decât orice există pe piață. Canalul de sport este altfel față de tot. E greu să te bați cu cabliștii, tu, ca un bebeluș. Dar o să vedeți că doar omul sfințește locul. Vom strânge o echipă frumoasă, fără pată”.

Anamaria Prodan, despre conținutul postului „Realitatea Sportivă”

„În afara a tot ce vom achiziționa pe partea de meciuri de fotbal și alte competiții sportive, eu vreau să aduc în prim-plan și munca sportivilor, viața lor din afara terenului. Vreau să îi văd și altfel, nu doar timorați în fața camerelor TV. Vreau să arăt că un sportiv nu este unul care nu știe decât să dea cu piciorul în minge. Nu e adevărat!

Cred că sportul este o chestie de bucurie, nu de încrâncenare. O să privim partea umană a sportului. Nu contest, pe măsură ce vor trece lunile, vom crește”, a explicat Anamaria Prodan. 

Mă întorc la prima dragoste, la presă. Vreau să fiu numărul 1. Mereu am crezut în puterea presei de a schimba orice și oricum. Cred în oamenii tineri și foarte bine pregătiți.
- Anamaria Prodan

VIDEO Leo Grozavu, despre relația cu impresarii: „Am vrut să încerc o aventură în străinătate și am fost împins spre Anamaria Prodan”

Citește și alte știri din fotbalul românesc: 

VIDEO Florin Răducioiu a bătut palma cu Dinamo: „Sosirea mea, iminentă”

Conducerea lui CFR Cluj explică rezultatele slabe din Europa: „Ce a găsit Dan Petrescu nu a fost pe placul lui”

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (32)
4630380253743120
Nicu Pintea  •  24 Noiembrie 2021, 08:44

Cu toata dragostea, cu cati bani a intrat Prodanca , actionar majoritar la televiziunea mentionata? Intreb pentru un prieten !

10220394053909536
Julian Michea  •  23 Noiembrie 2021, 22:42

LA INAUGURARE VINE SI REGHE?

steaua.libera
steaua.libera  •  22 Noiembrie 2021, 23:35

Deci Doamne ferește!

Vezi toate comentariile (32)
Comentează