FOTBAL  »  Superliga  »  CFR CLUJ

Conducerea lui CFR Cluj explică rezultatele slabe din Europa: „Ce a găsit Dan Petrescu nu a fost pe placul lui”

Dan Petrescu // FOTO: Imago
Dan Petrescu // FOTO: Imago

Articol de GSP - Publicat duminica, 21 noiembrie 2021 11:48 / Actualizat duminica, 21 noiembrie 2021 12:55

Bogdan Mara, directorul sportiv de la CFR Cluj, a vorbit despre situația echipei și lipsa rezultatelor în grupa din Conference League.

Cu două meciuri rămase de jucat, CFR este ultima în grupă, cu un punct, iar Bogdan Mara explică de ce Dan Petrescu nu a avut încă rezultatele așteptate.

Ionuț Chirilă îl propune selecționer pe omul pe care l-a acuzat de sabotaj: „Doar el poate reconstrui naționala, are o carieră desăvârșită”
SELECȚIONER
Ionuț Chirilă îl propune selecționer pe omul pe care l-a acuzat de sabotaj: „Doar el poate reconstrui naționala, are o carieră desăvârșită”

Bogdan Mara explică rezultatele slabe ale CFR-ului din Conference League: „Ce a găsit Dan Petrescu nu a fost pe placul lui”

„E o victorie importantă, mai ales că noi nu câștigam după pauza competițională. Am reușit o victorie care ne ajută la moral înainte de meciul din Conference League. Cu două victorii putem merge mai departe. Vom juca de la egal la egal cu Randers și sperăm să luăm punctele.

Problema e mai complicată. A fost un an atipic la CFR, cu multe schimbări. Am început campania cu un alt manager și un alt antrenor și s-a continuat cu noi. Fiecare are idei diferite, iar acum echipa nu arată așa cum ne dorim și cum vrem să arate în viitor.

Dan Petrescu asigură rezultate când e la o echipă de la început, când face pregătirea cum vrea și când construiește lotul pe placul lui. Din păcate, acum nu a fost așa.

A venit pe parcurs. Ce a găsit nu e ceea ce și-a dorit. El a avut rezultate când a venit la început, înainte de pregătire, a creat lotul cum a vrut și a făcut el pregătirea. 

Dan a venit de două luni, iar în iarnă va face pregătirea așa cum știe și va duce jucătorii la un nivel înalt. Acum, echipa arată mai bine din punct de vedere fizic. Cifrele ne spun că aleargă mai bine ca înainte Dar e nevoie de o pregătire și de întărirea lotului”, a spus Bogdan Mara la Pro X.

Întrebat dacă CFR Cluj îl lasă pe Dan Petrescu la naționala României, Mara a răspuns categoric: „Din păcate pentru România, nu! Vrem ca el să ajungă la națională, merită, dar nu acum. Are un proiect frumos și important la CFR Cluj. Ne bazăm 100% pe el”.

VIDEO Ce a spus Dan Petrescu după victoria cu FCU Craiova

Citește și: 

Dan Petrescu, despre diferența dintre Liga 1 și Europa: „CFR-ul suferă”

„Pleacă Dan Petrescu la națională?” » Răspunsul lui Deac: „Știu ce își dorește”

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (10)
131668434566273
Razvan Mihailescu  •  21 Noiembrie 2021, 16:07

Si daca era sumi tot pe 1 era, n au adversar pentru ca si ceilalti au *** prin echipe, asta zici ca i campionatul intre fabrici

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

csa.regal.sarpili
csa.regal.sarpili  •  21 Noiembrie 2021, 14:09
Postat de vasileroaita pe 21 Noiembrie 2021, 14:00

Ce presedinte de club face controale anti-doping, gigelule?! Controalele le face personal calificat, habarnistule! FC-ul tău pierde și dacă doar se anunta control la dopaj, gigelule!!

Aia din Rusia care au manipulat probele erau angajati dar pusi de seful lor. Se intampla ceva la ANAD fara sa stie cine il conduce?

csa.regal.sarpili
csa.regal.sarpili  •  21 Noiembrie 2021, 14:07
Postat de nelu_aluat_ghiocel pe 21 Noiembrie 2021, 13:33

Tu esti prostul cu cercul sau ala care pune tabla pe casa ??

Esti rusinea site-ului. Daca te pun sa desenezi un cerc tragi 2 linii paralelele, cum ai fost tu paralel cu scoala

Vezi toate comentariile (10)
Comentează
Close