FOTBAL  »  Superliga  »  FCU CRAIOVA - CFR CLUJ 0-2

Dan Petrescu, despre diferența dintre Liga 1 și Europa: „CFR-ul suferă”

CFR Cluj a învins-o pe FCU Craiova, scor 2-0, în prima etapă a returului din Liga 1. Dan Petrescu, antrenorul „feroviarilor”, a remarcat aportul rezervelor.
CFR Cluj a învins-o pe FCU Craiova, scor 2-0, în prima etapă a returului din Liga 1. Dan Petrescu, antrenorul „feroviarilor”, a remarcat aportul rezervelor.

Articol de GSP - Publicat sambata, 20 noiembrie 2021 22:46 / Actualizat sambata, 20 noiembrie 2021 22:49

CFR Cluj a învins-o pe FCU Craiova, scor 2-0, în prima etapă a returului din Liga 1. Dan Petrescu, antrenorul „feroviarilor”, a remarcat aportul rezervelor.

Programul complet al etapei #16

„E important că n-am primit gol. N-a fost ușor. FCU Craiova a jucat bine, se vede că acolo a venit un antrenor nou (n.r. - Eugen Trică), el cunoaște clubul. Experiența noastră a făcut diferența însă”, a declarat Petrescu la final.

„Bursucul” a remarcat prestația jucătorilor care au venit de pe bancă: „Au intrat foarte bine. E prima oară când intră un jucător de pe bancă și înscrie (n.r. - Sigurjonsson). Mă așteptam să aducă un plus. Păun a dat un assist, «Rooney» a marcat, și ceilalți au intrat foarte bine”.

Întrebat despre diferența de parcurs dintre Liga 1 și Conference, Dan Petrescu a răspuns: „Ăsta e nivelul fotbalului românesc. Am avut 2-3 ani foarte buni în Europa, dar atunci au fost excepții. Acum, adversarii sunt foarte puternici, peste nivelul campionatului nostru și suferim”.

Alte declarații după FCU Craiova - CFR Cluj 0-2:

Numai pe vremea când jucam la Steaua eu nu a mai fost așa un parcurs în Liga 1, cu 14 victorii în 16 etape
Dan Petrescu, antrenor CFR Cluj

Știam că așa va juca CFR. Am sperat că putem obține mai mult de la acest meci, mai ales după prima repriză. Am simțit că puteam scoate cel puțin un egal. Însă ei sunt o echipă mare și au făcut diferența 
Sorin Mogoșanu, portar FCU Craiova

În repriza a doua, puteam mai mult, am avut un ritm mai slab. CFR e campioana României din ultimii ani, știam că e o echipă puternică, dar dacă eram mai atenți puteam evita golurile 
Alexandru Albu, mijlocaș FCU Craiova

FCU Craiova - CFR Cluj 0-2. Eugen Trică pierde primul joc de la revenire

Deși a declarat înainte de joc că doar victoria îl mulțumește, Eugen Trică, noul antrenor al alb-albaștrilor, nu a fost confirmat în teren de elevii lui, care au avut o prestație apatică.

Prima faza încinsă a coincis cu primul moment în care banca CFR-ului a erupt. După un carambol în careul oltenilor, mingea a căzut pe brațul lui Baeten:

Dan Petrescu, despre diferența dintre Liga 1 și Europa: „CFR-ul suferă”

„Centralul” Istvan Kovacs a lăsat jocul să continue.

Apoi, Gajic a deviat în ultimul moment șutul trimis de Omrani (12). 

Jocul anost din prima parte putea produce un gol totuși, dacă Debeljuh ajungea la centrarea expediată de Omrani (44).

Claudiu Bălan putea da lovitura în partea secundă, numai că Hindrich i-a anulat execuția din careu (60).

5 minute mai târziu, CFR a deschis scorul. Combinație superbă Omrani - Deac, finalizare cu capul Sigurjonsson, jucător introdus la pauză de Dan Petrescu.

Până la final, Deac a asigurat a 4-a victorie la rând a ardelenilor în campionat, iar Claudiu Bălan a lovit bara și a trecut astfel pe lângă golul de onoare al gazdelor.

70 de goluriși 75 de pase decisive are Deac pentru CFR în toate competițiile

3 antrenoria avut FCU Craiova în actuala stagiune. Toți, inclusiv Trică, au pierdut meciul de debut

0-52este raportul sezoanelor strânse în Liga 1 la startul campionatului de către jucătorii folosiţi în formulele de start de către FCU Craiova, respectiv CFR - arată o cifră descoperită de Liviu Manolache, statisticianul Gazetei

Clasamentul actualizat din Liga 1

Citește alte știri din Liga 1:

Schimbări importante pe Arena Națională! „S-a montat o carpetă hibridă! O să fie «masă de biliard». Nu avem nicio emoție”

Miodrag Belodedici: „Mi-ar plăcea foarte mult să dispară FCSB și CSA Steaua”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (8)
knuty
knuty  •  21 Noiembrie 2021, 12:47

Un jucator ca Deac nu are loc la Nationala????!!!Sunt comvocati NECRESCUTII ,Țicărdău,Banel Marin sau Gaina!Deaceste mult mai valoros decat acestye PiTICANII!Paun nu are loc de USCATURA Ciobanului!Ati vazut ce face FLAMANDU tanase (hagi il striga USCHEALA)la Nationala....

tororosso
tororosso  •  21 Noiembrie 2021, 12:31

Vorba măreață a unui fost antrenor care spunea că mai bine se uită pe canalul Paprika decât la L1 și în deosebi la meciurile CFR-ului . Un mare „ Bullshit ”atât campionatul cât și CFR-ul bursucului plângăcios .

853246084756615
Marcel Popa  •  21 Noiembrie 2021, 09:09

FC U nu a jucat nimic, se aduc străini sa înlocuiască romanii și nu au valoare deloc.Campionatul este slab ,am văzut o repriza și am oprit. Se joaca ca la amatori.Degeaba câștigă CFR, fotbalul romanesc este pe ducă.

Vezi toate comentariile (8)
Comentează