FOTBAL  »  Superliga  »  FCU CRAIOVA

Video Eugen Trică răspunde criticilor venite după întoarcerea la Craiova: „Nu a mai contat ce a fost înainte” » Atac la Mutu și Stoican

Eugen Trică
Foto: facebook.com/FCUniversitateaOFFICIAL
Eugen Trică Foto: facebook.com/FCUniversitateaOFFICIAL

Articol de GSP - Publicat vineri, 19 noiembrie 2021 17:14 / Actualizat vineri, 19 noiembrie 2021 18:37

Eugen Trică (45 de ani), noul antrenor al celor de la FCU Craiova, a susținut o conferință de presă înaintea debutului pe banca oltenilor, sâmbătă seară, în fața campioanei. A explicat de ce a ales să revină la Craiova și le-a răspuns celor care au comentat negativ întoarcerea sa în Bănie.

FCU Craiova - CFR Cluj se joacă sâmbătă seară, de la ora 20:30. Partida poate fi următiră liveTEXT pe GSP.ro și în direct pe Digi Sport 1, Telekom Sport 1 și Look Sport+.

Eugen Trică: „Dacă nu am performanțe, plec singur”

Întrebat cum a fost convins de patronul Adrian Mititelu să revină la Craiova, Trică a răspuns: „Cu un simplu telefon, echipa a rămas fără antrenor și s-a gândit la mine. Nu a mai contat ce a fost înainte, cum am plecat. 

Mi s-a făcut un contract normal, până în vară, unde se plătește doar performanța. Să fiți siguri că dacă nu am performanțe voi pleca singur, fără rezultate nu pot da ochii cu suporterii.

Eu când am plecat atunci de la Craiova ce am zis? Am zis eu că nu mă întorc niciodată, că am ceva cu familia Mititelu? Nu. Din contră, eu cu domnul Adrian Mititelu avem 3 lucruri importante în comun: amândoi iubim fotbalul, iubim Craiova și amândoi vrem să facem performanță. 

Iubesc foarte mult această echipă, suporterii, d-asta m-am întors la Craiova”, a declarat Trică la conferința de presă.

Trică, atac la foștii antrenori ai Craiovei

Eugen Trică i-a taxat și pe foștii antrenori ai oltenilor, Adrian Mutu și Flavius Stoican, pentru afirmațiile de după partide, în care aceștia se declarau mulțumiți de jocul echipei, chiar dacă oltenii pierdeau respectivele partide.

„În prima zi în care am ajuns le-am transmis un mesaj băieților, ei s-au culcat pe-o ureche, cum că sunt o echipă nou-promovată. Noi suntem o echipă nou-promovată doar pe hârtie. În campionatul nostru doar Mioveni ar fi, care a rămas cu același lot din Liga 2. 

Am mai văzut niște situații când echipa noastră pierdea meciurile și antrenorii dinaintea mea spuneau că sunt mulțumiți de atitudinea și dorința jucătorilor. Nu sunt de acord. 

Jucătorii s-au pregătiti foarte bine două săptămâni, atmosfera este foarte bună, se implică. Sunt montați, stau bine fizic și cei ce vor intra mâine sunt sigur că vor da totul să câștige. Doar victoria mă mulțumește mâine. Sunt sigur că alt rezultat aș fi total alt nemulțumit, chiar dacă întâlnim campioana și liderul incontestabil”, a declarat Trică. 

Îi răspunde lui Vasile Miriuță

Tehnicianul oltenilor a ținut să-i răspundă public lui Vasile Miriuță, care a avut o reacție dură la adresa acestuia, după anunțul revenirii la Craiova.

„Am rămas puțin dezamăgit de colegii noștri antrenori, de exemplu Vasile Miriuță. Nu mi-a plăcut declarația lui. Eu iau telefonul și îl sun pe Vasile și îl întreb dacă e declarația lui, că nu mi s-a părut normală. El probabil că nu a știut unde să pună punctul. Mi a zis : «Ba din contră, eu te-am lăudat pe tine.»

Mă lauzi pe mine, dar pune punct și apoi vorbește de alți antrenori sau dacă ești tare dă nume. A zis că iese să dea o dezmințire, dar nu a apărut nimic. E urât, trebuie să ne respectăm între noi, antrenorii. Cer să mă respecte

În viaţă, unii dintre antrenori îşi mai calcă şi pe onoare sau pe cuvânt şi se duc şi antrenează pentru că trebuie să antrenezi şi n-au ce să facă. E ca în «Lolek şi Bolek». Probabil şi Eugen şi-a călcat pe mândrie şi a zis «Ce-a fost, a fost!». Este inadmisibil! Nicăieri în lume nu se întâmplă aşa ceva. De aceea sunt foarte puţini antrenorii care au o discuţie ca de la bărbat la bărbat cu un patron. Pentru că cei mai mulți nu au câştigat bani în cariera lor de fotbaliști. Şi depind de ăia 5-6.000 care îţi vin pe lună şi te faci «ghiocel». Ăsta e adevărul.
- Vasile Miriuță, în momentul instalării lui Trică la Craiova

Citește alte știri din Liga 1:

Schimbări importante pe Arena Națională! „S-a montat o carpetă hibridă! O să fie «masă de biliard». Nu avem nicio emoție”

Miodrag Belodedici: „Mi-ar plăcea foarte mult să dispară FCSB și CSA Steaua”

A uitat-o pe Ghenea? » Dimitrov are o nouă cucerire celebră: filmați pe străzile din Monte Carlo

„Dacă mănânci o lună de la penitenciar, dai colțul!” » Dănuț Lupu, despre condițiile de la Rahova: „Să mă ierte doamna Rodica, dar la Marriott era mai ieftin ...”


Comentarii (22)
trink
trink  •  20 Noiembrie 2021, 22:39

Litex Lovech

dodo001
dodo001  •  20 Noiembrie 2021, 16:15
Postat de tivireli pe 19 Noiembrie 2021, 21:53

A jucat la CFR o perioada mai scurta decât la FCUniv. Sigur performață mai buna la Cluj, dar el este suporter al FC Universitatea, așa cum singur spune. Este treaba lui cu vine tine.

Mai vorbim peste un an sau doi. O fi copilul Craiovei dar fotbalist adevărat a devenit la CFR

fibra
fibra  •  20 Noiembrie 2021, 08:45

Deja tremura celelalte echipe de cand s-a intors Trica.

Vezi toate comentariile (22)
Comentează