FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

Anamaria Prodan, la Dinamo?! „Vreau să văd ce parteneri am lângă mine”

Anamaria Prodan (48 de ani), agent de jucători, recent ieșită din sferă puterii de la Hermannstadt, a fost întrebată despre o posibilă implicare la Dinamo pe viitor.
Anamaria Prodan (48 de ani), agent de jucători, recent ieșită din sferă puterii de la Hermannstadt, a fost întrebată despre o posibilă implicare la Dinamo pe viitor.

Articol de GSP - Publicat vineri, 01 ianuarie 2021 14:30 / Actualizat vineri, 01 ianuarie 2021 15:54

Anamaria Prodan (48 de ani), agent de jucători, recent ieșită din sferă puterii de la Hermannstadt, a fost întrebată despre o posibilă implicare la Dinamo pe viitor.

Despre Dinamo... e echipa mea de suflet. Dar deocamdată stau un pic, aşa, să văd de fac. În ce parte merg, ce echipă îmi iau, ce partener de afaceri voi avea lângă mine.

Am demonstrat la Sibiu că pot salva de la retrogradare o echipă care era într-o stare critică, cu care am reuşit să terminăm pe locul 2 în play-out. Vedem ce va fi, sper ca anul 2021 să fie perfect pentru mine şi familia mea. La mulţi ani la toată lumea!”, a declarat Anamaria Prodan, citată de digisport.ro.

Suporterii lui Dinamo nu o agreează pe Anamaria Prodan

Programul socios „Doar Dinamo București” a strâns 800.000 de euro din cotizații numai în 2020. Cel mai probabil, fanii „câinilor” nici nu vor să audă de o eventuală implicare a soției lui Laurențiu Reghecampf în Ștefan cel Mare, deși aceasta s-a declarat în repetate rânduri fan al roș-albilor.

Peste 12.000 de susținători dinamoviști au donat bani pentru a pune umărul la salvarea clubului, intrat într-un serios impas financiar după ce Ionuț Negoiță a cedat acțiunile unui fond de investiții spaniol reprezentat de către Pablo Cortacero. În total, suma obținută de suporterii-acționari se ridică la 860.000 de euro!

20,06 la sutădin acțiunile lui Dinamo sunt deținute de suporteri

VIDEO. Cum se impuneau jucătorii la Dinamo: „Șase luni în probe pe 5.000 pe lună, apoi 20.000!”

Citește mai multe știri despre Dinamo:

Nicolae Badea anunță o răsturnare de situație la Dinamo: „Vă spun eu ce se va întâmpla”

Ante Puljic, pariu în seara de Revelion: „Dacă face asta, mergem în play-off! Cheia e la el”

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (28)
115486966066476
Edi Girnita  •  02 Ianuarie 2021, 18:18

Nu o vad bine, mai bine sta in banca ei.Cu DDB nu te joci și nici nu-i pacalesti ca pe altii, bătuți în cap.

rise.
rise.  •  02 Ianuarie 2021, 09:46
Postat de johnwick pe 01 Ianuarie 2021, 18:36

hai să fim serioși, cu echipa făcută de Mureșan B-ul ne mânca. Pe Debelju s-au încasat, cu bonusuri cu tot, vreo 450.000, nu-i chiar de colo. Yazalde n-a vrut să prelungească, s-au rugat 2 luni de el. Să le punem pe toate în balanță.

Care 450k ? Debe s-a vandut pe 250k + 20% dintr-un viitor transfer + un mare comision incasat de prodanca, din cauza caruia a iesit si cearta intre ea si Rotaru. Daca tie iti plac imprumuturile de jucatori peste noapte cu ziua ca pe santier...ok. Jucatorii adusi pe pile iti plac ? A adus numai jafuri..unul si unul. Karanovic vesnic accidentat, Belu vesnic accidentat, Elbers accidentat probabil direct de pe aeroport, Florica ***, Fortes ***, Mustivar mai rau ca o ***, Edson Pires disparut, Bastos praf(pana si Voda e peste el), Scarlatache praf. Femeia asta nu are treaba cu fenomenul fotbal. Explica-mi cum picam cu echipa facuta de Muresan cand cu ea am terminat pe locul 2 in playout? Ce a adus femeia asta de joasa speta? doar arbitrajele pro...atat. A reziliat contractele tuturor jucatoril doar ca sa faca ea si moldoveanul ala transferuri si sa incaseze comisioane. Mai bine in B decat cu *** aia de femeie.

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

bubunika
bubunika  •  02 Ianuarie 2021, 06:13

Nici o zi fara femeia *** si familia manelista!

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (28)
Comentează