FOTBAL  »  Superliga  »  RELAȚIE

Bătaie pe avere între Reghe și Anamaria: „Banii mamei? Pe bune?! Ionela Prodan era șeic la Al Hilal?” » AMP, răspuns plin de jigniri și acuzații grave

Articol de GSP - Publicat sambata, 19 februarie 2022 13:00 / Actualizat sambata, 19 februarie 2022 13:21

După 15 ani de relație, Reghecampf a anunțat în octombrie că se desparte de Anamaria Prodan, iar cei doi se află în mijlocul unui scandal legat de averea familiei.

Antrenorul celor de la CSU Craiova își critică soția pentru ieșirile din presă și susține că el a fost cel care a contribuit cu cea mai mare parte la averea familiei. Anamaria Prodan susține că procentul cel mai mare al banilor vine de la moștenirea de la mama ei, Ionela Prodan, cântăreață de muzică populară, decedată în 2018.

„Nu mi-am închipuit că îmi poate face așa ceva!” » Reghe, despre relația dintre Alexa și Anamaria Prodan: „Îmi pare rău că n-am luat decizia atunci”
RELAȚIE
„Nu mi-am închipuit că îmi poate face așa ceva!” » Reghe, despre relația dintre Alexa și Anamaria Prodan: „Îmi pare rău că n-am luat decizia atunci”

Laurențiu Reghecampf, mesaj pentru Anamaria Prodan: „E plină de ură și răutate”

„Ce a făcut Ana este foarte urât. Uită-te la tine în primul rând, la ce ai făcut tu. Analizează-te pe tine. Ai fost tu cea mai corectă? Ai făcut tu lucrurile cum trebuie în relația cu mine și eu am greșit mereu? Pentru mine este egală cu zero. O respect doar pentru că este mama lui Bebe.

La un moment dat a zis că i-am luat ceasurile. Păi, a vrut ceas Richard Mille. Am dat 100.000 de euro. Dacă îmi spunea că vrea geantă Hermes de 75.000 de euro, din piele de crocodil, nu spuneam niciodată nu. 

Ea poate să declare ce vrea, dar nu poate spune că ea a adus bani. Eu am câștigat câteva zeci de milioane de euro. Zice că «sunt banii mamei». Pe bune?! Era Ionela șeicul de la Al Wahda sau Al Hilal? Eu i-am cumpărat absolut tot. Pot spune răspicat. Am și facturile. E plină de ură, de răutate, de mojicie, vorbește foarte urât și face lucruri care îi vor dăuna lui Bebe”, a spus Reghecampf la podcastul lui Cătălin Măruță.

Ce treabă are ea cu Corina? Știe că ea nu are nicio implicare. Sunt foarte fericit acum, o iubesc pe Corina și vom avea un băiat împreună. Pentru mine, lucrurile au luat o întorsătură pozitivă. Mi-aș dori ca și Ana să aibă parte de asta. Dacă ar avea o relație, probabil aș fi cel mai fericit om din lume. Probabil atunci s-ar potoli
Laurențiu Reghecampf

Anamaria Prodan îl amenință pe Reghe: „Vrei să public contractele?”

Vineri seară, după ce a ascultat ce a spus Reghecampf, Anamaria Prodan l-a atacat pe antrenor și l-a amenințat că va face publice contractele sale cu echipele pe care le-a antrenat în Golf.

„Tac din gură de rușinea lui. Noi nu munceam noi pentru banii ăia? Știi ce spune prin oraș? Zice «Ana n-a muncit o zi în viața ei, nu știe să facă bani. Eu pot să transfer banii oricând». Nu poți, prietenul meu. Nu ai cum să transferi banii în contul Corinei.  

Eu încă aflu acum despre tot felul de nenorociri, găsesc transferuri din contul nostru în contul Corinei. Care zeci de milioane?! Hai să terminăm cu milioane de euro câștigate de Reghecampf. El și echipa lui luau 1,9 milioane de euro. Te rog eu, lasă-mă. Îmi vine să vomit. L-au dat afară și nu știam ce să mai facem. A stat 7 luni pe bară și nu-l mai voia nimeni. 

Care câștiguri? Vrei să scot contractele lui? Îi ceream eu voie lui Reghecampf? Eu mi-am luat genți singură. Beleaua era că îmi lua gențile și ceasurile ca să le dea altora”, a tunat Anamaria la Antena Stars.

Anamaria Prodan, răspuns plin de jigniri și derapaje

Impresara a continuat să-l atace pe Reghecampf cu un discurs plin de derapaje și jigniri. Mai mult, l-a acuzat pe antrenor că refuză să își vadă copilul și că urmărea nevestele jucătorilor.

„Eu nici nu citesc ce delirează omul. E jenant că are tupeul să vorbească. E împins în față să vorbească de fetița asta, care-l are la mână cu multe. E disperat. E băgat în rahat. Când se va sparge buba la el, se va duce la pușcărie. Ne e rușine cumplită de omul ăsta. 

Nu vine să-și vadă copilul. M-am rugat de el să vină, dar a zis că nu are ce să caute. Omul a luat-o razna din cauza femeilor. Eu îl apăram în trecut pentru că era tatăl copilului meu. Îi ziceam «Bă băiatule, o să te duci din ce în ce mai jos. Nu poți să te faci de râs, nu poți să te uiți la nevestele jucătorilor». Speram că se gândește că face 50 de ani și că e penibil. Îl dădeam de multă vreme afară, dar m-am gândit la copil.

El știa doar să facă toate nenorocirile și să urmărească soțiile jucătorilor. Asta e educația lui. E jenant să nu ai pic de mândrie și să râdă toți de tine. El a trăit dirijat de mine. Pe el l-au marcat multe prostituate.

Fiul meu primește poze cu iubita tatălui lui dezbrăcată prin cluburi. Nu se poate așa ceva! Eu i-am zis să nu se facă de rahat în fața României, că el trebuie să fie un exemplu pentru jucătorii lui. Ești ultimul papagal al României. De aceea îl strigă lume «Limbă de aur» sau «Gâsca de aur». Eu sunt Anamaria Prodan. Dacă vreau să-l batjocoresc, nu mai iese din casă. Și fiul meu zice «Lasă-l, mamă, că e terminat, săracul»”, a declarat Anamaria Prodan la Antena Stars.

+45 FOTO

Citește și:

Anamaria Prodan, „săgeți” către Reghecampf » Cu cine a petrecut Ziua Îndrăgostiților: „Puțini sunt cei care știu”

Familia Reghecampf, contre la miezul nopții! Reghe a intervenit la TV + Anamaria Prodan, acuzații grave la adresa soțului

A luat parte la un moment istoric în fotbalul românesc, acum lucrează pe TIR în Germania: „Patronii sunt foarte faini! Mai stau un an și mă întorc acasă”

„Traduceri avem?” » Cum se comportă „Hagi” Luțu la cursurile de director sportiv: „E disperat!”


Comentarii (29)
4don
4don  •  20 Februarie 2022, 18:20

Nu înțeleg cine ar putea sa stea cu femeia asta

978476049760361
Mari Mari  •  20 Februarie 2022, 18:11

Chiar mam saturat de tot acest episod se tot vb de o impresara de *** si un antrenoras care sa fc mare pe la arabi ca in romania este ca si reziliat deci terminati cu *** asta si cu strambu asta ca chiar nu ma intereseaza ca este cu alta *** !

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

ucluj2011
ucluj2011  •  20 Februarie 2022, 15:49
Postat de godot pe 20 Februarie 2022, 07:27

E corect ce zici, doar ca nu s-a măritat acolo, ci aici, ea cu soțul nu aveau niciun bun, iar soțul nu era doctor, ci baschetbalist amator și muncitor pe 2 mii de dolari. Ea avea bani mai mulți atunci, ca era foarte energică cu relații și fără scrupule. Avea mai multe afaceri - contacte de la maica-sa pe lugu-lugu, filiere de cardisti și bunuri luate mai așa, cu oameni de bine din țară, aici ce-i al ei, e al ei, e destul de patrioată, nu lucra cu străini, doar la prima afacere, moștenire de la mama ei, nu ținea cont de culoarea pielii, lucra orice nații, clientul nostru, stăpânul nostru, era și profesionistă, ce-i al ei e al ei. Acuma de ce a lasat-o barbat-su, istoria nu ne spune, știm doar versiunea ea, eu cred ca n-a putut sa mai tina pasul cu ea, acolo cică dacă nu-ti platesti chiria te dau ăia afara, nu stau la parlamentari, iar pentru asta trebuia sa muncească, pentru ca sa muncească trebuia sa fie treaz, pentru asta trebuia sa stea cu ochii deschiși, adică nu putea sa-i închidă de cât ori trebuia, în fine, n-a mai mers, n-a fost vina nimănui....

Ba da , a fost ȘI ESTE vina ei***umea (adică găsești pe toate drumurile)... mă refer la caracter nu la bani.

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (29)
Comentează