GSP SPECIAL  »  STIRI EXTRASPORT  »  RELAȚIE

VIDEO „Nu mi-am închipuit că îmi poate face așa ceva!” » Reghe, despre relația dintre Alexa și Anamaria Prodan: „Îmi pare rău că n-am luat decizia atunci”

Laurențiu Reghecampf, antrenorul Universității Craiova, a vorbit despre incidentul dintre Anamaria Prodan și Dan Alexa și spune că și-a dat seama că vrea să divorțeze după ce aceasta l-a lovit cu pumnul pe fostul tehnician al Rapidului. +49   FOTO
Laurențiu Reghecampf, antrenorul Universității Craiova, a vorbit despre incidentul dintre Anamaria Prodan și Dan Alexa și spune că și-a dat seama că vrea să divorțeze după ce aceasta l-a lovit cu pumnul pe fostul tehnician al Rapidului.

Articol de GSP - Publicat sambata, 19 februarie 2022 08:49 / Actualizat sambata, 19 februarie 2022 09:39

Laurențiu Reghecampf, antrenorul Universității Craiova, a vorbit despre incidentul dintre Anamaria Prodan și Dan Alexa și spune că și-a dat seama că vrea să divorțeze după ce aceasta l-a lovit cu pumnul pe fostul tehnician al Rapidului.

  • CONTEXT: În iulie 2019, Dan Alexa a debutat cu o remiză pe banca celor de la Astra Giurgiu, 2-2 pe teren propriu cu FC Botoșani. La final, antrenorul ar fi fost victima unei scene de gelozie din partea impresarei Anamaria Prodan. La câteva momente după meci, în parcarea arenei din Giurgiu, Anamaria Prodan ar fi răbufnit în momentul în care a observat că Dan Alexa era așteptat de o altă femeie. Impresara l-a lovit cu pumnul în față pe antrenor, apoi cearta a continuat în vestiare.

După 15 ani de relație, Reghecampf a anunțat în octombrie că se desparte de Anamaria Prodan. Acum, actualul antrenor al celor de la CSU Craiova spune că incidentul dintre Anamaria și Dan Alexa a fost momentul în care și-a dat seama că vrea să separe de Anamaria și spune că regretă că nu a depus actele pentru divorț atunci.

Anamaria Prodan chiar e regina Photoshopului! S-a „băgat” pe fals în poza de la transferul lui Stanciu în China
INEDIT
Anamaria Prodan chiar e regina Photoshopului! S-a „băgat” pe fals în poza de la transferul lui Stanciu în China

Reghecampf a vrut să divorțeze de Anamaria Prodan după incidentul cu Alexa

Clar m-a deranjat foarte tare. Îmi pare rău că nu am luat decizia atunci. Am suferit din dragoste, da. Dacă mă întrebi de episodul ăla, da, rău de tot. Nu mi-aș fi închipuit niciodată că Anamaria ar putea face așa ceva”, a spus Reghecampf în podcastul lui Cătălin Măruță.

+45 FOTO

Ce spune Anamaria Prodan despre incident

În iunie 2020, Anamaria Prodan vorbea la emisiunea „Prietenii lui Ovidiu” despre relația pe care o care cu Dan Alexa și despre incidentul petrecut între cei doi.

„După scandalul cu Alexa mă oprea lumea pe stradă și-mi zicea că-l vede peste tot pe Dan. Exista vreo zi fără Alexa prin presă? Pentru mine e cel mai bun antrenor al generației sale! Poate cel mai bun.

Mie mi-e superdrag Alexa. Este sufletul meu, iar Laur știe. Dan este cel mai apropiat om de-al nostru. Dan este un produs al meu, Laur nu prea are treabă cu el. Ei vorbesc doar despre fotbal, de-ale lor. Eu când mă implic în viață unui antrenor, jucător, vreau să fiu ascultată la secundă! Atunci a fost un scandal și am greșit când am ripostat. Oricum, băiețașul ăla n-avea voie să filmeze acolo la două ore după meci. Dacă-i dădeam în judecată pe el și postul să fi văzut pe unde scoteau cămașa”,  spunea Anamaria Prodan.

+45 FOTO

Respect foarte mult această relație. Am contract cu Anamaria Prodan. Este o relație de respect între noi. Este unul dintre cei mai buni impresari români, care de fiecare data când am nevoie de un jucător, ea mi-l aduce și este acolo pentru mine. Pe lângă asta, toate deciziile majore mi le iau singur.  Între noi este o relație de prietenie și respect, iar aceste speculații ordinare care apar îmi fac rău mie, familiei mele, cât și familiei Anei 
– Dan Alexa

Ce spunea Reghe în 2020 despre relația dintre Anamaria Prodan și Alexa:

Citește și: 

Familia Reghecampf, contre la miezul nopții! Reghe a intervenit la TV + Anamaria Prodan, acuzații grave la adresa soțului

Anamaria Prodan, „săgeți” către Reghecampf » Cu cine a petrecut Ziua Îndrăgostiților: „Puțini sunt cei care știu”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (10)
vasileroaita
vasileroaita  •  20 Februarie 2022, 17:35

Dacă Reghe i-a cumpărat tot ce are... ori era sărac, ori era zgârcit, ori îl lăsau amantele cu cardul gol. Biata Anamaria... Nici bani de haine nu i-a dat Reghe. Uite ce dezbrăcată e biata femeie!

romeverest
romeverest  •  19 Februarie 2022, 17:36

Pai….nu era Prodanca aceea care ne te anunta pe toate site-urile ca sotul ei Reghecampf este platit cu milioane si milioane de euro prin tarile arabe ?? Nu tot ea era aceiasi care se lauda si fotografia cu toate cadourile primite de la iubitul ei sot ?? Daca nu este asa…inseamna ca este o mare mincinoasa si lipsita de credibilitate !! Apropo…nimeni nu vrede ca regretata Ionela Prodan i-a lasat milioane de euro, cu atat mai mult cu cat trebuiau impartite cu sora sa !! De unde atatea milioane ??Reghe are perfecta dreptate… momentul divortului trebuia sa vina imediat dupa amantlacul cu Alexa, pentru ca nu orice barbat ar putea suporta o asemenea rusine !! In rest…baiatul asta chiar are inca bun simt !!

ge0x
ge0x  •  19 Februarie 2022, 15:52

A parasito Alexa, acum și Reghe. A rămas bătrână și fără bani.

Vezi toate comentariile (10)
Comentează