FOTBAL  »  Superliga  »  ASTRA - BOTOȘANI 2-2

VIDEO Anamaria Prodan l-a lovit cu pumnul în față pe Dan Alexa, imediat după Astra - Botoșani 2-2 » Motivul e incredibil

FOTO: Captură @TV Telekom Sport +1   FOTO
FOTO: Captură @TV Telekom Sport

Articol de GSP - Publicat sambata, 13 iulie 2019 21:11

Dan Alexa a debutat cu o remiză pe banca celor de la Astra Giurgiu, 2-2 pe teren propriu cu FC Botoșani. La final, antrenorul ar fi fost victima unei scene de gelozie din partea impresarei Anamaria Prodan.

Anamaria Prodan dezvăluie de la ce a pornit totul

La câteva momente după meci, în parcarea arenei din Giurgiu, Anamaria Prodan ar fi răbufnit în momentul în care a observat că Dan Alexa era așteptat de o altă femeie, scrie  TV Telekom Sport. Impresara l-a lovit cu pumnul în față pe antrenor, notează aceeași sursă, apoi cearta a continuat în vestiare.

După minute bune de liniște, cei doi au părăsit vestiarul din Giurgiu, ca și cum nimic nu s-ar fi întâmplat. Dan Alexa a încercat să nege evidența: „Nu s-a întâmplat nimic! Am citit şi eu ce s-a scris. Hai să fim serioşi. Am stat mai mult să vorbim despre transferuri”.

Ce declara Anamaria despre relația cu Alexa 

Într-un interviu acordat în luna ianuarie Gazetei Sporturilor, Anamaria Prodan infirma categoric orice legătură cu Dan Alexa. 

„Astea au apărut de când m-am aplecat eu serios pe cariera lui Alexa. Faptul că Dan a divorţat, cum au divorţat mulţi jucători şi antrenori, e una, dar nebuniile care au apărut că am fi împreună, e cu totul altceva. Am greșit pentru că trebuia să ies și să stopez aberaţiile astea. Am zis că sunt prea mare, că nu-i bag în seamă. Mă distram, râdeam, dar au început să mă deranjeze foarte tare. Au ieșit tot felul de bârfe, cu Alexa, cu Burcă sau cu Dani Coman. Cum divorța unul apăream eu și ei pe lângă mine. Sunt eu femeia fatală, dar nici chiar așa. Să se îndrăgostească toți de mine ca să-și lase familia...”, a fost explicația Anamariei.

VEZI ȘI:

ASTRA - FC BOTOȘANI 2-2 // Marius Croitoru îi plânge pe Fabbrini, Fulop și Oaidă: „Cu ei eram mult mai puternici”

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (183)
1194482063932090
Gigel Macovei  •  14 Iulie 2019, 22:40

Bună seara domnilor, îmi încep acest comentariu prin a îl întreba pe domnul Becali, dacă el consideră femeia = bărbatului.Din comentariul său să înțeleg că femeia trebuie să ,,sluga bărbatului" ceea ce din pct meu de vedere este o ***,prostie și o doctrină prost înțeleasă și perpetuată in timp și spațiu.Dar fiecare cu cât are înțelepciunea mai mult sau mai puțin cumulată în anii vieții.

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

2565946183437765
Florin Hogea  •  14 Iulie 2019, 20:37

ce gelozie...ce transferuri...omu nu ia facut jocul la pariuri...a arso pe ea si pe cei pentru care isi pusese vorba ea...ce i atat de greu de inteles...a pierdut meci sigur pe mana lu alexa...asa e cand esti manjit alexaaaa...chirurgu ***ii!

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

140139860516130
Valeriu Stoica  •  14 Iulie 2019, 19:06

O ***,nu se poate cere ceva.

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (183)
Comentează