FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB

EXCLUSIV Anamaria Prodan, primele declarații despre revenirea lui Reghecampf la FCSB: „Gigi Becali s-a rugat de mii de ori de Laurențiu”

Laurențiu Reghecampf a avut două mandate la FCSB
Laurențiu Reghecampf a avut două mandate la FCSB

Articol de GSP - Publicat joi, 01 iulie 2021 12:13 / Actualizat joi, 01 iulie 2021 12:21

Invitată la GSP LIVE, într-o ediție specială, Anamaria Prodan a vorbit despre relația soțului său, Laurențiu Reghecampf, cu Gigi Becali, patronul FCSB.

Impresarul este de părere că antrenorul nu se va întoarce prea curând la echipa roș-albastră, unde a avut două mandate, din cauza conflictului pe care aceasta îl are cu Gigi Becali și verii săi, Victor și Ioan.

Anamaria Prodan: „Eu cred că e imposibil să ajungă Reghecampf la FCSB”

„Am citit azi-noapte în ziar și chiar am rămas puțin surprinsă (n.r - despre presupusa ofertă de la FCSB). Pentru familia mea, nu există așa ceva. Nu mi-aș imagina și n-aș putea să-mi imaginez că Reghe și-ar putea trăda familia și s-ar putea duce să lucreze acolo. Laurențiu e atât de demn: probabil că și dacă am muri de foame, n-am cere nimănui o bucată de pâine.

Gigi Becali s-a rugat de mii de ori de Reghecapf să se întoarcă, a sunat după el peste tot. Nivelul la care a ajuns Reghecampf nu-l lasă să se întoarcă de unde a plecat. 

Am investit sentimente în omul ăsta, l-am lăudat pe Becali, deși uneori merita înjurat. A luat banii copiilor mei. Familia Becali a luat banii noștri. A încercat doar să facă rău. De ce ieși și arunci aceste vorbe, de ce spui că Reghe s-a milogit de tine să vadă la Steaua? 

Eu cred că e imposibil să ajungă Reghe la FCSB. Ar însemna să trădeze tot ce ai mai scump pe pământ. Pentru ce? Pentru 10.000 de euro pe care ți-i dă Becali?”, a explicat Anamaria Prodan la GSP Live. 

Reghecampf (45 de ani) este liber de contract după ce și-a terminat contractul cu Al Ahli. Acesta a mai avut două mandate la FCSB (mai 2012-mai 2014 și decembrie 2015- mai 2017) și câștigat două titluri de campion și o Supercupă a României.

VIDEO Ediție specială a GSP LIVE: Anamaria Prodan atacă cele mai importante subiecte

Citește și: 

Anamaria Prodan reaprinde conflictul cu Gigi Becali: „Nici dacă mor de foame!” » Ce fotbalist de la FCSB ar putea avea de suferit

Anamaria Prodan suferă în continuare din cauza transferului lui Dennis Man! Dezvăluiri în exclusivitate: „Se va repune pe șine, așa cum îi stă ei bine”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (4)
romeverest
romeverest  •  01 Iulie 2021, 17:02

Prodanco….l-a care nivel a ajuns Reghecampf incat nu se mai poate intoarce la Fcsb ?? Fii mai concreta !! De cand a plecat de la Fcsb a activat in zona Golfului la echipele Al Hilal, Al Wahda, Al Wasl si Al Ain, nu a castigat niciun campionat si a fost demis de la toate aceste echipe !! Care este nivelul despre care ne tot povestesti ?? Dupa aceste “succese” nu cred ca exista in acest moment vreun club cu pretentii care sa-l oferteze pe Reghecampf !! Inceteaza pentru ca lumea nu mai inghite basmele tale !!

andreidim2001
andreidim2001  •  01 Iulie 2021, 13:55

Pardon bai *** ce nivel ziceai ca a ajuns soarele tau? :))))). Gsp ziar de can can ieftin.

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

mario78a
mario78a  •  01 Iulie 2021, 13:03

Gsp a devenit oficial cancan

Vezi toate comentariile (4)
Comentează