FOTBAL  »  Superliga  »  DIVORȚ

Anamaria Prodan acuză după întâlnirea cu Reghe: „A văzut o țară întreagă gestul lui golănesc!” » Reacția antrenorului

Anamaria Prodan și fiica Sara / FOTO: Captură @Kanal D +49   FOTO
Anamaria Prodan și fiica Sara / FOTO: Captură @Kanal D

Articol de GSP - Publicat miercuri, 06 aprilie 2022 18:40 / Actualizat miercuri, 06 aprilie 2022 19:34

Anamaria Prodan (49 de ani) îl acuză pe Laurențiu Reghecampf (46 de ani). Susține că antrenorul Universității Craiova a avut un comportament deplasat în timpul celui de-al doilea termen al divorțului, desfășurat luni, la Judecătoria Buftea. 

Luni, Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecampf au fost față în față pentru prima dată în anul 2022, la cel de-al doilea termen al divorțului de la Judecătoria Buftea.

Anamaria Prodan s-a întâlnit cu Laurențiu Reghecampf la tribunal! Cum a reacționat impresara + fiica ei a început să plângă
DIVORȚ
Anamaria Prodan s-a întâlnit cu Laurențiu Reghecampf la tribunal! Cum a reacționat impresara + fiica ei a început să plângă

Dacă imediat după întâlnire declarațiile impresarei au fost calme, într-o notă ironică, acum s-a descătușat și a lansat noi acuzații la adresa antrenorului de la CSU Craiova. Susține că Reghecampf a avut o atitudine deplasată față de Sarah, fiica ei din prima căsătorie, și față de fiul lor, Bebeto. 

Anamaria Prodan, descătușată la adresa lui Reghecampf: „Gest golănesc”

„A văzut o țară întreaga gestul golănesc pe care l-a făcut. A stat 5 minute cu Sarah și Bebeto, căci s-a lovit de ei în camera avocaților, unde eu i-am trimis, căci știam că-l pot vedea acolo. 

A țipat la Bebe că nu este la școală și Sarei i-a reproșat că are ceas cu diamante la mână luat de el. Halal! Să treci după aproape un an pe lângă copiii tăi și să nu schițezi nici un gest este cumplit”, a spus Anamaria Prodan, la Antena Stars.

Ceea ce vedeți dumneavoastră și noi azi, nu are legătură cu soțul meu și tatăl copiilor mei. Este cea mai urâtă variantă pe care putea Universul să o proiecteze. Ghiciți cum a evoluat Reghecampf?! Nu poate mai mult. Azi am primit actele de la Judecătorie unde ordonanța președințială i-a fost respinsă de către Judecătoria Buftea. Cerea să nu mai fac publice problemele din căsnicie, să nu-i mai pronunț numele și nu mai fac dezvăluiri care-i lezează imaginea în fotbal și societate. Dar ce să vezi?! Că tot fotbalul internațional râde de el.
- Anamaria Prodan

Reghecampf se apără: „Nu am văzut copiii când am ajuns”

Laurențiu Reghecampf a confirmat discuția cu Bebeto, dar neagă tonul invocat de Anamaria Prodan.

„Când am ajuns la Tribunal nu am văzut copiii de mulțimea de jurnaliști care erau adunați în jurul Anamariei. Dar am vorbit și cu Bebe, și cu Sarah, după ce s-a terminat procesul, în sala avocaților, la Judecătorie. Am stat cu ei mai mult de 10-15 minute. L-am întrebat pe Laurențiu jr. de ce nu este la școală, pentru că știu că avea program la școală. Nu mai contează, nu vreau să fac o discuție din asta. E problema mamei lui.

În fine, sunt lucruri care o să se rezolve în timp. Pot să o înțeleg pe Anamaria că vrea să sensibilizeze, cumva, lumea, că vrea să facă anumite jocuri, dar cred eu că, în primul rând, trebuie să dovedească că este mamă, că are grijă de copii”, spune Laurențiu Reghecampf pentru Fanatik.

VIDEO Anamaria Prodan: "Cum să mă prindeți pe mine pe parte de sex? Așa de tâmpită par eu?!"

Citește și alte știri de actualitate: 

Dennis Man s-a accidentat, într-un meci în care îi lăsase mască pe italieni: „Face ce vrea pe teren, e magie!”

Victor Pițurcă și secretul formei de invidiat pe care o are la 65 de ani: „Nu-mi aduc aminte să fi mâncat așa ceva în ultimul timp”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (18)
tricisport
tricisport  •  13 Aprilie 2022, 09:04

Pluta (Pluto) atacă Soarele?? :))

romeverest
romeverest  •  07 Aprilie 2022, 14:01

Ati reanceput serialul mizerabil cu aceasta imposibila fiinta ?? Cata minte poti sa ai ca sa ajungi sa-ti duci copilul minor in salile de judecata ?? In rest…numai afirmatii fara acoperire, de genul ca Reghecampf nu vrea sa mearga la notar pentru divort intrucat va trebui sa faca si partajul !! Nici vorba….divortul si partajul sunt doua chestii diferite si se pot rezova prin doua actiuni separte !! Dreptul pe care l-a facut ea pe la fara fregventa la o facultate particulara, pentru ca intre timp era ocupata cu distractiile cu Fane Spoitoru si fratii Camataru, este acelasi pe care l-au facut multe vanzatoare din mall-urile din Romania !! Este total paralela cu aceasta meserie !!

mafa
mafa  •  07 Aprilie 2022, 10:37

Toate cenzurile astea pe care le folositi, că-ci de, aveti puterea de a o face, banuiesc ca sunt impotriva aceste-i persoane insipide , plina de aroganta si venin....daca nu ne lasati dreptul la libera exprimare atunci nu mai publicati stiri mondene , care nu intereseaza pe nimeni si minus viata privata a unei dezgratiate care, singurul lucru care-l cauta este sa-i plangem de mila, intr-un ziar de sport....Hai Rapid.

Vezi toate comentariile (18)
Comentează