FOTBAL  »  Superliga  »  DEZVĂLUIRI

Victor Pițurcă și secretul formei de invidiat pe care o are la 65 de ani: „Nu-mi aduc aminte să fi mâncat așa ceva în ultimul timp”

Victor Pițurcă / Sursă foto: GSP
Victor Pițurcă / Sursă foto: GSP

Articol de GSP - Publicat miercuri, 06 aprilie 2022 16:59 / Actualizat miercuri, 06 aprilie 2022 17:17

La 65 de ani, Victor Pițurcă arată în continuare impecabil. Fostul selecționer se menține în formă și spune că adoptă un stil de viață sănătos pentru a avea o „bătrânețe frumoasă”.

Nu de puține ori, oamenii de fotbal de la noi au remarcat, ba chiar au invidiat uneori, look-ul ireproșabil pe care-l afișează Victor Pițurcă. Reputatul antrenor a dezvăluit recent că parcurge zilnic câțiva kilometri pe jos pentru a rămâne în formă, dar și că a eliminat definitiv mâncarea de tip fast-food din meniul său.

Ce l-a impresionat pe Pițurcă în Liga 1: „Îmi pare rău să recunosc, dar e incredibil!”
REACȚIE
Ce l-a impresionat pe Pițurcă în Liga 1: „Îmi pare rău să recunosc, dar e incredibil!”

Victor Pițurcă: „Nu-mi aduc aminte să fi mâncat fast-food în ultimul timp”

„Am oscilat, am avut un kilogram sau două în plus, în minus. În general, am mers pe greutatea mea normală. E important pentru sănătate, mi se fac observații din partea celor din familie. Pe mine mă interesează sănătatea mea, vreau să am o bătrânețe frumoasă!

De foarte mult timp n-am mai mâncat fast-fod, când eram în Arabia Saudită mai mâncam. Acolo era în regulă, dar aici nu-mi aduc aminte să fi mâncat în ultimul timp! Nu neapărat alergat, merg și pas întins... cam 8-10 kilometri. Cam ăsta e programul”, a spus Pițurcă, la Pro Arena

De ce nu revine Victor Pițurcă în antrenorat?

Victor Pițurcă nu mai antrenează din ianuarie 2020, atunci când și-a dat demisia de la CS Universitatea Craiova. Invitat toamna trecută la „Prietenii lui Ovidiu”, fostul selecționer al României a dezvăluit că nu-l interesează formațiile fără obiective mărețe. și că preferă să-și dedice timpul afacerilor imobiliare, de unde câștigă mult mai mulți bani. 

„Nu mă interesează salarii de 15-20 de mii. Ultima dată în Arabia Saudită am avut salarii de 200-300 de mii de euro pe lună! La Craiova am mers pe 15 mii pe lună.

Am afaceri, sunt mult mai mulți bani în joc decât la fotbal. Dacă aș fi doar eu și nevastă-mea am trăi încă cinci vieți, dar am o familie numeroasă”, a spus Pițurcă. 

2 calificărila turneele finale a obținut România cu Victor Pițurcă pe banca tehnică, la Euro 2000 și la Euro 2008

VIDEO Victor Pițurcă se implică într-o dilemă istorică: „Ienei a făcut Steaua '86!”

Citește și alte știri de actualitate:

Ce l-a impresionat pe Pițurcă în Liga 1: „Îmi pare rău să recunosc, dar e incredibil!”

SERIAL GSP Cât costă să faci sport în România? » Episodul 1: FOTBAL. Nimic gratis! Părinții plătesc tot: antrenamente, echipament, cantonamente, visuri pierdute + Top 10 academii de copii și juniori

Roman Abramovich a ajuns să se împrumute de la prieteni, după ce conturile i-au fost blocate pentru legăturile cu Vladimir Putin

A luat parte la un moment istoric în fotbalul românesc, acum lucrează pe TIR în Germania: „Patronii sunt foarte faini! Mai stau un an și mă întorc acasă”

„Traduceri avem?” » Cum se comportă „Hagi” Luțu la cursurile de director sportiv: „E disperat!”


Comentarii (4)
rav410wrc
rav410wrc  •  07 Aprilie 2022, 09:31

"Secretul lu' Bachus" e sa fi jmecher, jmenar, sa ai amanta de virsta lu' fi-tu si afaceri cu masti FFP2 ;))

192486884818821
Mihnea Ilie  •  07 Aprilie 2022, 09:06
Postat de balotelli pe 06 Aprilie 2022, 18:45

"Secretul" e de toți știut: Pizzi consumă doar... barbut :-)

Băieți, nu fiți rai... Eu nu sunt stelist, dar Piti chiar a fost un fotbalist bun. La națională, dacă era antrenor acum, cred ca ne mișcăm mai bine. Pe bune.

105644358246528
Khan Oliver  •  06 Aprilie 2022, 18:58

Care nevasta?!? Sau, familia numeroasa include si progeniturile cu diverse ex-balerine? A ajuns orice barbugiu sa detina "afaceri"... vai de capul nostru! Din cauza asta ne merge bine...

Vezi toate comentariile (4)
Comentează