GSP SPECIAL  »  STIRI EXTRASPORT  »  RĂZBOI ÎN UCRAINA

Roman Abramovich a ajuns să se împrumute de la prieteni, după ce conturile i-au fost blocate pentru legăturile cu Vladimir Putin

Roman Abramovich ajuns să se împrumute de la prieteni, pentru a se menține pe linia de plutire
Roman Abramovich ajuns să se împrumute de la prieteni, pentru a se menține pe linia de plutire

Articol de GSP - Publicat miercuri, 06 aprilie 2022 13:56 / Actualizat miercuri, 06 aprilie 2022 15:53

Roman Abramovich ar fi apelat la ajutorul financiar al prietenilor săi bogați, după ce activele oligarhului rus au fost înghețate luna trecută, din cauza legăturii sale cu Vladimir Putin. 

Potrivit The Sun, Abramovich ar fi cerut mai multor prieteni câte un milion de euro. Rusul și-ar plăti numai propriul personal cu 600.000 de euro pe săptămână. 

Oligarhul rus a cedat clubul Chelsea consiliului de administrație al fundației cu același nume, în urmă cu mai bine de o lună, după ce Putin a dictat invadarea Ucrainei.

Vestea momentului: „Abramovich a cumpărat un alt club”
ANUNȚ
Vestea momentului: „Abramovich a cumpărat un alt club”

Abramovich ar fi cerut ajutor financiar de la prieteni

Potrivit Forbes, se estimează că a Abramovich a pierdut mai mult de 5 miliarde de lire sterline din averea personală. Rusul nu își poate folosi averea impresionantă, deoarece activele i-au fost blocate.

Brett Ratner, care a regizat filme celebre, printre care Rush Hour și X-Men, este unul dintre numele de pe lista de contacte a lui Abramovich ,care include, de asemenea, prieteni de pe Wall Street și din lumea tehnologiei.

Având în vedere că oligarhul rus se confruntă cu sancțiuni din partea mai multor guverne ale lumii, încă nu este clar dacă cei care îl ajută vor avea de suferit.

Abramovich, parte importantă în negocierile pentru pace

Roman Abramovich a făcut parte din delegația care a participat săptămâna trecută la negocierile pentru pace dintre Rusia și Ucraina, desfășurate la Istanbul. Președintele turc, Tayyip Erdogan a declarat că prezența oligarhului la discuții a arătat că Putin „are încredere în el”.

Citește și:

Vitali Klitschko, dezvăluire uluitoare despre fratele său: „Vladimir nu va spune niciodată acest lucru, dar pot spune eu” » Ce a făcut după ce a plecat din Ucraina

Avertisment direct pentru sportivii ruși: „Schimbarea naționalității e trădare”

„Ori te laşi tu ca antrenor, ori îl dai afară pe Săpunaru!” » Reacție dură la vederea incidentului dintre Lobonț și căpitanul Rapidului

Campionul modest de la FCSB » Povestea unui fotbalist atipic din vestiarul roș-albastru: greu încercat în copilărie și salvat de soție + locuiește în zona blamată de bucureșteni


Comentarii (1)
1122921077867124
Silviu Pop Sese  •  06 Aprilie 2022, 15:57

***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (1)
Comentează