FOTBAL  »  Superliga  »  PRIETENII LUI OVIDIU

EXCLUSIV De ce nu revine Victor Pițurcă în antrenorat: „Nu mă interesează salarii de 20.000 de euro!” + Ce ofertă a refuzat recent

Articol de GSP - Publicat joi, 11 noiembrie 2021 09:38 / Actualizat joi, 11 noiembrie 2021 10:01

Victor Pițurcă nu mai antrenează din ianuarie 2020, atunci când și-a dat demisia de la CS Universitatea Craiova. Invitat la „Prietenii lui Ovidiu”, fostul selecționer al României a dezvăluit că a refuzat zilele trecut o ofertă din Arabia Saudită, dar că nu-l interesează formațiile fără obiective mărețe.

  • Emisiunea „Prietenii lui Ovidiu” este difuzată în fiecare miercuri, de la ora 20:00. Poate fi urmărită pe pe site-ul www.GSP.ro, pe pagina de Facebook a Gazetei (link AICI), pe contul de YouTube al Gazetei (abonează-te aici), în format podcast pe principalele platforme de distribuție a podcasturilor: Apple Podcast și Spotify.

- Nu ți-e greu să stai să nu te întorci în iarbă?
- Mi-este foarte greu să stau, dar am o vârstă și o situație în care nu mai pot să-mi permit să antrenez orice echipă. Să vă spun un secret!

- Te rog.
- De curând am primit un telefon să merg antrenor la o echipă din Arabia Saudită. O echipă de mijlocul clasamentului, o echipă bună. Și am spus „Vreți să câștigați campionatul? Avem șanse?”. «Păi, nu... Că dacă terminăm pe locul 4-5 ar fi performanță». „Atunci căutați alt antrenor. Pițurcă nu e antrenor de locul 4-5”.

- Nu te mai motivează nici un salariu de 15-20 de mii de euro?
- Nu! Nu mă interesează salarii de 15-20 de mii. Ultima dată în Arabia Saudită am avut salarii de 200-300 de mii de euro pe lună! La Craiova am mers pe 15 mii pe lună...

Pițurcă: „Am afaceri, construiesc de doi ani”

- Nu trebuie să te plângi că ești bogat!
- Nu cred că sunt foarte bogat. Ce înseamnă bogat? Dacă nu m-aș descurca aș merge și aș antrena. Am afaceri, sunt mult mai mulți bani în joc decât la fotbal. Dacă aș fi doar eu și nevastă-mea am trăi încă cinci vieți, dar am o familie numeroasă.

- Lumea nu știe ce afaceri are Victor Pițurcă.
- Nu vreau să vorbesc despre asta!

- De ce nu? Dragomir se laudă că face cele mai frumoase blocuri.
- Dragomir este omul care știe să-și facă reclamă, iar la el nu e vorba numai de reclamă, ci și face. Am mers și-am văzut unde construiește și face lucruri foarte bune. Și eu construiesc de vreo doi ani de zile. Sunt mai nou în domeniul ăsta față de Dragomir.

Citește și alte articole din emisiunea „Prietenii lui Ovidiu”:

EXCLUSIV Victor Pițurcă l-a surprins pe Ioanițoaia: „Exclus să mai antrenez în România! Nu mai vorbim despre fotbalul românesc”

EXCLUSIV Victor Pițurcă dezvăluie cum a făcut două luni de pușcărie: „Nu vă dau niciun ban! Condamnați-mă!” + cine i-a spus primul „Satana”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (13)
George
George  •  11 Noiembrie 2021, 16:43

El, ca majoritatea atrenorilor este foarte pretios sa.........incerce. Nu au rezultate, desi au toate conditiile sau lotul dorit, dar..........nesansa...............si nu au de, dat nicio suma inapoi........ca nu a fost sa fie...............stim.....stim......

121485566429067
Dan Dunca  •  11 Noiembrie 2021, 14:48

Nu mai promovați *** asta,gata a terminat banii la pariuri?Treaba lui pănă la urma dar e depășit de situație,e învechit ,în ziua de azi se joaca alt fotbal....

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

121485566429067
Dan Dunca  •  11 Noiembrie 2021, 14:45
Postat de magic4ever pe 11 Noiembrie 2021, 12:28

Stai linistit ca Piturca a fost un selectioner foarte bun, echipa juca foarte bine tactic si cunoastea valoarea reala a fotbalistilor si stia ce sa le ceara...nu ca anti antrenorul Radoi care vrea sa jucam ofensiv cu oricine si a pierdut multe meciuri la scor...

Așa învățăm să jucăm și noi fotbal ,nu să stăm cu curul în poartă și să ne apărăm,nu mai joacă nimeni așa ceva,este un fotbal învechit!!!Trebuie spectacol să se uite lumea la meci,să cumpere străinii jucători de calitate, nu țurca ce juca Pițurcă lu peste prăjit sa nu mai aud de el!!!

Vezi toate comentariile (13)
Comentează
Close