FOTBAL  »  Superliga  »  REACȚIE

Ce l-a impresionat pe Pițurcă în Liga 1: „Îmi pare rău să recunosc, dar e incredibil!”

Victor Pițurcă, 65 de ani, e impresionat de atmosfera pe care o creează fanii Rapidului. +46   FOTO
Victor Pițurcă, 65 de ani, e impresionat de atmosfera pe care o creează fanii Rapidului.

Articol de GSP - Publicat marti, 05 aprilie 2022 23:30 / Actualizat marti, 05 aprilie 2022 23:34

Victor Pițurcă, 65 de ani, e impresionat de atmosfera pe care o creează fanii Rapidului.

Noul stadion din Giulești a fost inaugurat pe 26 martie, iar Rapid a bifat deja primul joc oficial pe arena modernă, 3-0 cu FC Botoșani în etapa a 3-a din play-out.

Veste bună pentru Dan Petrescu: mijlocașul de națională revine rapid pe teren la CFR
CFR Cluj
Veste bună pentru Dan Petrescu: mijlocașul de națională revine rapid pe teren la CFR

Victor Pițurcă: „Cea mai frumoasă atmosferă am văzut-o în Giulești”

„Atmosferă incredibilă, excelentă la Rapid! Cea mai bună atmosferă pe care am văzut-o în ultimul timp. Eu sunt stelist, îmi pare rău să o spun, dar cea mai bună și frumoasă atmosferă am văzut-o în Giulești.

Steaua, Rapid, Craiova, Dinamo, aceste echipe când sunt în Liga 1, suporterii sunt incredibili, fantastici”, a declarat Victor Pițurcă într-un interviu acordat pentru ProTV.

FOTO / Imagini de la inaugurarea noului stadion al Rapidului

+42 FOTO

VIDEO / Show grandios de sunet și lumină pe noul Giulești

Caracteristici stadion Rapid - Giulești

  • Capacitate: 14.000 de locuri
  • Suprafața de joc: 105 metri lungime, 68 metri lățime; gazon natural ranforsat sintetic, cu încălzire, degivrare, drenaj și sistem de irigație
  • Beneficii: pistă de atletism sub tribune, sală de sport sub „Peluza Nord”; 28 de spații de cazare pentru sportivi, spații administrative, magazin, zonă de mâncare, spații pentru mass media și VIP

Mai multe știri despre Rapid:

Pumni, limbaj suburban și manele » Jucătorii Rapidului, exemplu de AȘA NU pe TikTok

Adrian Mutu i-a dat pe spate pe jucătorii de la Rapid: „E ceva de vis, nu mă gândeam niciodată la așa ceva”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (15)
cfrinho
cfrinho  •  06 Aprilie 2022, 11:34

Rapid, Dinamo si Sportul Studentesc sunt echipele cu cel mai fain public din capitala. Nu stiu daca mai este Sportul Studentesc, totusi. Timisoara si Craiova din afara capitalei. Nr.1 in Romania e atmosfera de la Rapid, pentru mine, si asta de foarte multi ani.

ucluj2011
ucluj2011  •  06 Aprilie 2022, 10:06
Postat de elefterie pe 06 Aprilie 2022, 06:56

Din păcate noul stadion al Rapidului este prea mic iar spectacolele pirotehnice "necontrolate" riscă să fie periculoase... Un recent val de "ienuziastm" prin studiourile TV de sport, se referă la noile stadioane ("bijuterii") și ambianța deosebită din tribune - așa e, dar la Craiova se întâmplă asta de câțiva ani buni și nu s-a autosesizat nimeni (ca să nu mai spun de arhitectura spectaculoasă, unică în peisaj, a noului Oblemenco) ... Of, și ce cuvinte frumoase iemoționante se folosesc - cum oare de le-or fi păstrat ("le-au stat în gât"?) atâta vreme?

La Rapid se întâmplă asta DE CÂND E LUMEA , au spus-o și adversarii , și dușmanii , și străinii care au jucat la Rapid sau ÎMPOTRIVA Rapidului... fotbaliști , spectatori antrenori sau oameni de fotbal , doar că Pițurcă a spus-o (deabia) acum. Respect și fanilor Craiovei , ai lui Dinamo , ai Stelei și Petrolului.

elefterie
elefterie  •  06 Aprilie 2022, 10:02
Postat de right_wing_resistance_romania pe 06 Aprilie 2022, 08:46

Un stadion de fotbal se construieste in baza unor standarde. Atat de confort, cat si de siguranta. Nu prea vad ce risc poate sa fie, din moment ce caile de evacuare sunt conforme si suficiente. Din experienta iti spun ca mai repede iesi de pe Steaua sau Giulesti, decat de pe Signal Iduna Park al Borussiei.

Mă refeream la ”focurile bengalice” care riscă să sufoce o arenă mică dar care - vezi recentul meci al Universității Craiova cu concitatdina patronată din pușcărie- sub arcurile înalte ca de catedrală ale noului Oblemenco, au oferit ocazia unor fotografii absolut spectaculoase. Stadioanele ”bijuterii” ridicateîn București par destul de anoste, poate cel al lui *** va recurge la elemente arhitecturale mai originale - așa ar fi frumos.

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (15)
Comentează