FOTBAL  »  Superliga  »  RAPID

VIDEO Pumni, limbaj suburban și manele » Jucătorii Rapidului, exemplu de AȘA NU pe TikTok

Articol de GSP - Publicat luni, 04 aprilie 2022 11:39 / Actualizat luni, 04 aprilie 2022 13:46

Rapidului îi merge bine în Liga 1, cu 4 victorii consecutive, iar jucătorii lui Adrian Mutu se distrează în online, oferind însă un exemplu negativ.

Mai mulți jucători importanți, printre care Cristi Săpunaru, Horațiu Moldovan, Virgil Drăghia, Rareș Ilie sau Alin Demici, și Ionuț Voicu, delegat în cadrul clubului, au postat pe TikTok mai multe videoclipuri în care își împărțeau pumni și se înjurau.

10 momente demne de menționat după primul meci oficial jucat de Rapid pe noua arenă din Giulești
RAPID
10 momente demne de menționat după primul meci oficial jucat de Rapid pe noua arenă din Giulești

VIDEO Jucătorii Rapidului, manele, pumni și limbaj vulgar, exemplu de AȘA NU pe TikTok

Fotbaliștii au făcut un challenge viral pe TikTok, iar pe fundal au răsunat manelele. Challenge-ul consta în recunoașterea țărilor pe baza drapelului acestora. Rapidiștii au respectat întocmai provocarea. Și-au împărțit palme, pumni și coate atunci când unul dintre ei dădea un răspuns greșit.

În plus, pe parcursul înregistrărilor, jucătorii lui Mutu au apelat de mai multe ori la un limbaj vulgar.

Trend-uri periculoase în online

În ultimii ani, mai multe provocări periculoase pentru copii au apărut în mediul online.

Moda provocarilor a luat amploare după avântul platformei TikTok. Unele challenge-uri au rămas în zona amuzamentului, altele s-au transformat și au dus, uneori, la tragedii.

Citește și: 

Adrian Mutu i-a dat pe spate pe jucătorii de la Rapid: „E ceva de vis, nu mă gândeam niciodată la așa ceva”

Victor Angelescu anunță planuri mari pentru Rapid! Pe cine vrea acționar: „Cred că și el își dorește”

De pe patul de spital, Cornel Dinu a vorbit cu GSP despre situația critică a lui Dinamo: „Doar asta mai pot să fac”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (102)
sharpe
sharpe  •  06 Aprilie 2022, 23:44

Ma uit un jur si vad numai palate si case regale....ufff, ce de spalati pe creier, numai oameni si caractere de invidiat, bai ipocritilor...wc-urile din fundul curtii este imaginea care reprezintă cu adevarat presa si societatea romanească...

dobrin
dobrin  •  05 Aprilie 2022, 21:56
Postat de balotelli pe 04 Aprilie 2022, 21:50

Am sesizat pe finalul înregistrării că băieții ascultau hitul scos în toamnă de Florin Salam - "Jumătate soarta... jumate norocu'... M-a pus GSP-ul unde-mi este locu'... Să sune maneaua, s-audă tot blocu'... Că ne luăm la palme și-ncingem Tik-toku". Mi-am amintit de episodul din noiembrie 2008, când dinamoviștii Cristi Pulhac, Gabi Torje și Adrian Ropotan au fost surprinși la o petrecere fredonând piesa "Steaua e numai una". După ce imaginile au apărut în spațiul public, cei trei au avut de înfruntat furia suporterilor, dar au primit și o amendă imensă din partea conducerii clubului. S-a făcut mult tam-tam atunci, deși băieții n-au făcut altceva decât să-și ironizeze rivala. În cazul lui Săpunaru& co, partea bună e că băieții par să formeze un grup unit iar atmosfera e una electrizantă, atât pe stadion cât și în afara lui. Totuși, discrepanța apare între mesajul pe care ei încearcă să-l transmită și ceea ce sunt ei de fapt. Se vede clar că acest tip de comportament afișat în clip nu-i caracterizează pe ei, ci poate pe acei urmăritori ai lor de pe Tik-tok. Ceea ce pentru rapidiștii din acest clip pare o joacă, pentru mulți dintre copiii care-i urmăresc este un mod de viață. Este exact mesajul așteptat de generația care se hrănește tot mai mult din violență. Exact ca aici, unde GSP - ul livrează fix acele mesaje care alimentează ura userilor mereu pregătiți să încingă tastatura.

Multumim ca ne tii la curent cu "productiile artistice" recente :))))

mordi
mordi  •  05 Aprilie 2022, 02:31
Postat de supereduardo10 pe 04 Aprilie 2022, 22:23

Habarnisti astia nu mai stiu nici sa treaca strada. Pai noi jucam baza si lapte gros mult mai "tare"de cat se distreaza baietii si nu mai apream la gsp eu :))) Nea ziaristu bautura si femeile unde sunt bre? :)))

Ma , tu de aia iti zici supereduardo, ***. Ca jucai lapte gros cu bautura si femei:)) Nu te banui de ***, stai linistit :)))

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (102)
Comentează