FOTBAL  »  Superliga  »  INEDIT

Anamaria Prodan, dezvăluiri inedite: „Laurențiu îmi aduce dimineața flori și seara smântână și ouă” + „Gigi Becali îmi dă teste din cărțile scrise de preoți”

Articol de GSP - Publicat miercuri, 03 iunie 2020 10:36

Impresarul Anamaria Prodan (47 de ani) a dat detalii inedite despre familia sa și despre soțul său, Laurențiu Reghecampf, povestind cum se comportă acesta cu ea.

„Eu îi mulțumesc în fiecare zi lui Dumnezeu pentru Laur! Bărbații ca Reghe sunt pe cale de dispariție. Se găsesc greu. El nu suportă să îmi fie rău, să mă doară ceva, să mă afecteze ceva. Dacă dimineața mă întreabă cum mă simt și spun că mă doare puțin capul, atunci tot timpul lui îmi este dedicat mie. Laur se duce în fiecare dimineață la piață și vine cu brațele pline de flori.

Noi avem o fermă aici, iar Laur gătește mereu. El gătește orice, mâncare europeană, japoneză, chinezească. Așa se relaxează el. El se duce și muncește cu oamenii de acolo, gătește, iar seara vine la mine cu unt, ouă, brânză sau smântână”, a spus Anamaria Prodan la Look Sport.

„E grea viața omului cu bani. Trebuie să ții pasul cu unii. Dacă eu nu îmi iau cea mai bună mașină, oamenii zic «Nu mai facem afaceri cu ea. Săraca, nu vezi cum e»” 
Anamaria Prodan

Anamaria Prodan: „Gigi Becali îmi dă cărți scrise de preoți”

Impresarul a vorbit despre relația cu Gigi Becali, patronul FCSB, și a dezvăluit că acesta îi trimite constant cărți bisericești.

„Eu am fost ateu mult timp, dar după discuții cu mama și cu Gigi Becali m-am schimbat. Gigi îmi trimite cărți despre Dumnezeu și mă întreabă din ele. Și nu pot să mint că le-am citit. Îmi dă test. Mă întreabă și dacă nu știu... O dată am încercat să-l fentez, dar nu a mers. El le știe pe toate! Am multe cărți scrise de preoți. Am o colecție impresionantă. Ce are Gigi am și eu. Îmi dă câte un exemplar”, a adăugat Anamaria.

FOTO. Imagini spectaculoase cu Anamaria Prodan

+45 FOTO

VIDEO Anamaria Prodan, atac devastator: "Coman, 50 de milioane de euro? Jucători umflați! 

Citește mai multe știri despre FCSB: 

Gigi Becali știe deja următoarea mutare a Guvernului: „Să fie un echilibru în toate”

MApN nu se opune, dar CSA decide » Cum va putea fi blocată FCSB să evolueze pe stadionul Ghencea

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (12)
cuviosul_pafnutie
cuviosul_pafnutie  •  03 Iunie 2020, 20:51

doua oua?

enigmaticul
enigmaticul  •  03 Iunie 2020, 20:07

***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

780708698710213
Razvan Claudiu  •  03 Iunie 2020, 17:44

***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (12)
Comentează